Închide meniul

Dan Petrescu exultă după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1: „Băieții au fost fantastici! A fost cel mai bun Voluntari pe care l-am văzut vreodată!”

Sebastian Cristian Publicat: 30 ianuarie 2023, 22:21 / Actualizat: 31 ianuarie 2023, 22:39

Dan Petrescu exultă după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1: Băieții au fost fantastici! A fost cel mai bun Voluntari pe care l-am văzut vreodată!”

Dan Petrescu, exultă după FC Voluntari - CFR Cluj 0-1

Dan Petrescu / Profimedia

  • Dan Petrescu, exultă după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1
  • CFR Cluj a revenit pe primul loc în Liga 1

Dan Petrescu exultă după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1. Antrenorul campionilor en-titre s-a declarat foarte mulțumit de jocul echipei sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După o nouă victorie obținută în stilul clasic, CFR Cluj revine pe primul loc în Liga 1, cu 50 de puncte.

Dan Petrescu exultă după FC Voluntari – CFR Cluj 0-1: „Băieții au fost fantastici! A fost cel mai bun Voluntari pe care l-am văzut vreodată!”

Meciul a fost unul tern, fără prea multe faze de poartă, însă campioana României a știut să profite de puținele ocazii pe care și le-a creat.

Reclamă

„Da, a fost un meci greu, nu mă așteptam să nu avem multe ocazii. La Farul dacă dai un gol, apoi ai multe spații. Azi nu am avut spații deloc. Au jucat foarte bine 5-4-1, au fost agresivi, compacți, nu găseam spații. Am schimbat la pauză sistemul în 4-4-2 ca să aducem mai multe centrări, dar apărarea lor a jucat foarte bine.

I-am zis lui Deac să bată el toate cornerele după ce a intrat și iată că a bătut excelent și am marcat. FC Voluntari e un adversar foarte bun, incomod, puține echipe pot câștiga aici, asta-i clar, iar antrenorul lor a ales o formulă excelentă. A fost cel mai bun Voluntari pe care l-am văzut vreodată. 

Reclamă

Îi felicit pe băieți, 2 victorii din 2, au fost fantastici. Krasniqi nu a jucat la fel de bine azi, dar sunt sigur că toți care au venit ne vor ajuta. Va mai veni cel mult un jucător, dar atât. E bine că ne-am întors pe primul loc. Farul a pus presiune pe noi. Urmează un meci foarte greu, foarte important. Toate meciurile au fost dificile cu FCSB, va fi strâns, micile detalii vor conta, va fi un meci care merită văzut”, a declarat Dan Petrescu după victoria cu FC Voluntari.

CFR Cluj mai vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor! Negocierile, confirmate de clubul din străinătate

CFR Cluj mai vrea să dea o lovitură pe piaţa transferurilor. Campioana României vrea să transfere un mijlocaş ofensiv din Slovenia.

CFR Cluj a început perfect anul, cu o victorie la scor de neprezentare în faţa celor de la Farul Constanţa. Iar ambiţiile ardelenilor sunt din ce în în mai mari. Se pare că, deşi au un lot numeros şi extrem de puternic, cei de la CFR Cluj mai vor să transfere un jucător.

Reclamă 4 / 0/3

Este vorba de Andrej Kotnik (25 de ani), un mijlocaş sloven ce joacă la FC Koper. Negocierile pentru mijlocaşul sloven au fost confirmate de directorul sportiv al celor de la FC Koper.

„E adevărat, ne aflăm în negocieri cu românii. Rămâne să vedem cât de serioase sunt intențiile lor”, a spus Ivica Guberac, directorul sportiv al celor de la FC Koper, conform celor de la Nogo Mania.

Va cuceri Dan Petrescu titlul din Liga 1, cu CFR Cluj, în 2024-2025?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:55 Cristiano Bergodi, criză de nervi după Rapid – Sepsi 0-1! Întrebarea care l-a scos din minţi: „Nu mă înveţi tu fotbal!” 23:29 Dan Şucu a anunţat o decizie radicală la Rapid după a patra înfrângere la rând în play-off a giuleştenilor! 23:17 Cristiano Bergodi, anunţ despre plecarea de la Rapid, după înfrângerea cu Sepsi: „Cel mai greu moment!” 23:16 Reacţia lui Paul Iacob, după ce suporterii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi: „Noi suntem principalii responsabili”! 22:52 Reacţia lui Marius Ştefănescu după ce a fost înjurat de fanii Rapidului! Mesajul către suporterii giuleşteni 22:43 Fanii de la Rapid i-au cerut demisia lui Cristiano Bergodi! Numele lui Marius Şumudică, scandat în Giuleşti 22:21 Florinel Coman, sfătuit să nu se grăbească să plece de la FCSB! Când ar putea prinde un transfer de vis 22:20 FotoRapid – Sepsi 0-1. Debeljuh a dat lovitura în prelungirile partidei! Fanii giuleşteni i-au cerut demisia lui Bergodi 21:44 „Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid 21:19 FotoFanii Rapidului, reacţie vehementă după ce au văzut spectacolul pirotehnic de la Leverkusen! Mesaje dure de protest Vezi toate știrile
Pe același subiect
Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători
Liga 1 • 21:44
„Trebuia schimbat şi antrenorul!” Cristiano Bergodi a răbufnit şi a explicat de ce a exclus din lot trei jucători de la Rapid
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj - FCSB 0-1
Liga 1 • 18:38
Mihai Stoica, uluit după CFR Cluj – FCSB 0-1! Detaliul scos în evidenţă după victoria roş-albaştrilor: „Imposibil de imaginat!”
"Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?" Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu
Liga 1 • 18:06
„Te-au sunat Mititelu şi Rotaru?” Răspunsul oferit imediat de Adrian Mutu! „Briliantul” şi-a decis viitorul
Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj
Liga 1 • 16:32
„Se întoarce acasă!” Neluţu Varga, euforic după ce l-a convins pe Dan Petrescu să revină la CFR Cluj! Ce obiective i-a fixat
Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB
Liga 1 • 13:27
„Şi-a luat-o în cap” Neluţu Varga i-a dat replica lui Gigi Becali. Care sunt şansele ca Philip Otele să ajungă la FCSB