Închide meniul

Dan Petrescu îl regretă pe Marko Dugandzic, după ce atacantul a reuşit un hat-trick pentru Rapid: „Nu eu l-am dat afară!”

Reclamă

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2023, 21:33

Dan Petrescu îl regretă pe Marko Dugandzic, după ce atacantul a reuşit un hat-trick pentru Rapid: „Nu eu l-am dat afară!

Dan Petrescu îl regretă pe Marko Dugandzic

Dan Petrescu, pe banca lui CFR Cluj / Hepta

Dan Petrescu îl regretă pe Marko Dugandzic, după ce atacantul a reuşit un hat-trick în ultima partidă a celor de la Rapid. Antrenorul clujenilor susţine că nu a avut niciun cuvând de spus atunci când vârful a plecat din Gruia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Marko Dugandzic evoluează la Rapid de la începutul sezonului de Liga 1. Giuleştenii le-au plătit celor de la CFR Cluj suma de 400.000 de euro, iar atacantul a reuşit să marcheze 12 goluri în tricoul vişiniu.

Dan Petrescu îl regretă pe Marko Dugandzic, după ce atacantul a reuşit un hat-trick pentru Rapid

Dan Petrescu a oferit declaraţii despre plecarea lui Marko Dugandzic de la CFR Cluj. Tehnicianul campionilor susţine că şi-ar fi dorit ca atacantul să rămână în Gruia, însă conducerea clubului nu i-a ascultat cerinţa. Atacantul croat a evoluat în tricoul clujenilor timp de jumătate de sezon, timp în care a marcat un gol.

De asemenea, „Bursucul” a dezvăluit că şi-ar fi dorit ca şi Jefte Betancor şi Daniel Graovac să rămână în Gruia, jucători care au plecat de la echipă la startul sezonului.

„Dan Petrescu nu l-a dat afară pe Dugandzic. Nici n-a renunţat la el. A fost bine pentru el, pentru club, aveam nevoie de bani noi sau el, dar eu n-am fost de acord. Eu n-am fost de acord să plece nici Betancor, nici Graovac. Nu este important ce vreau eu, ci ce vrea clubul. Nu plătesc eu salariile, dacă clubul a considerat că trebuie să plece, eu nu pot să mă opun.

Reclamă

În niciun caz Dan Petrescu nu a renunţat, şi jucătorul ştie. Dacă vine ofertă pentru Petrila, nu am ce să fac. Normal că îmi doresc să fie aici, dar în fotbal nu poţi să te opui. Dacă eram patron, vă spunea, eu sunt doar antrenor”, a declarat Dan Petrescu, în conferinţa de presă premergătoare derby-ului cu Farul.

Dan Petrescu l-a făcut praf pe Mihai Pintilii

Dan Petrescu a criticat situația antrenorilor fără licență PRO din Liga 1. „Bursucul” crede că antrenorii fără acte în regulă trebuie să fie interziși în competiție.

În Liga 1, sunt mai mulți antrenori fără licență PRO, precum Mihai Pintilii, la FCSB, sau Marius Croitoru, la FC Argeș.

Reclamă 4 / 0/3

„Pe toată planeta asta, toți antrenorii au școală de antrenori. Mi se pare corect să ai licență dacă vrei să antrenezi. Nu cred că există în lume așa ceva, să antrenezi fără să ai licență.

Pe unde am fost si eu, toți aveau licențe. Dacă nu ai licență, cum vrei să antrenezi? Acum, felul cum se ajunge la obținerea licenței nu mai e problema mea. În opinia mea, trebuie să ai licență.

Numai în România se poate întâmpla asta. Spuneți-mi o altă țară unde se mai întâmplă asta, cei fără licență să stea pe bancă. Dacă ai licență, stai. Dacă nu ai, nu stai. Se fac tot felul de scheme, mi se pare incredibil.

Sunt atâția antrenori cu licență care nu antrenează și stau acasă, iar cei care nu au, antrenează. Nu e corect și normal. Hai să intrăm în normalitate, să antreneze doar cei cu licență”, a spus Dan Petrescu, la conferința de presă de sâmbătă.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
27
apr.
23:16
Florinel Coman, după titlul cucerit de FCSB după 9 ani: „Golul lui Băluţă a fost cel mai emoţionant”
27
apr.
23:14
Octavian Popescu l-a imitat pe „Dodel” Tănase după ce FCSB a câștigat titlul: „Bravo vouă, bă!”
27
apr.
23:00
Gigi Becali, propunere în direct pentru Florinel Coman, după ce FCSB a devenit campioană: „Trebuie să discut cu el!”
27
apr.
22:51
Mihai Stoica, plin de sânge în peluză după ce FCSB a câștigat titlul! Imagine uluitoare cu oficialul roș-albaștrilor
27
apr.
22:43
Gigi Becali a anunţat primul jucător de pe lista de transferuri de la FCSB. Ce a spus despre Denis Alibec, Kiki şi Louis Munteanu
27
apr.
22:42
Gigi Becali nu le-a uitat pe rivalele Rapid şi Dinamo! Prima reacţie, după ce FCSB a devenit campioană: „Nu mă interesează!”
27
apr.
22:31
FotoNebunie pe Arena Națională după ce FCSB a câștigat titlul! Imagini de senzație cu noii campioni ai României
Vezi toate știrile
Citește și