Închide meniul
NEWS ALERT

Dan Petrescu, mesaj categoric pentru Neluţu Varga după FC Argeş – CFR Cluj 0-1: „Mai am doi ani contract!”. Nu renunţă la clauza de reziliere: „Doamne fereşte!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 19 septembrie 2022, 22:52

Dan Petrescu, mesaj categoric pentru Neluţu Varga după FC Argeş – CFR Cluj 0-1: „Mai am doi ani contract!. Nu renunţă la clauza de reziliere: „Doamne fereşte!

Ilie Dumitrescu a dezvăluit motivul pentru care Dan Petrescu a refuzat Premier League

Dan Petrescu, în timpul unui meci pe banca lui CFR Cluj / Profimediaimages

  • FC Argeş – CFR Cluj 0-1
  • Finlanda – România e vineri pe Antena 1 şi AntenaPLAY, de la 21:45

FC Argeş – CFR Cluj 0-1. Campioana României a câştigat ultimul meci al etapei a 11-a din Liga 1. Jucătorii lui Dan Petrescu au ajuns la a treia victorie consecutivă în campionat, toate fără gol primit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Confruntarea de pe Stadionul Municipal Nicolae Dobrin a fost una cu miză uriaşă pentru Dan Petrescu. „Bursucul” este pe piciorul de a pleca de pe banca ardelenilor.

FDan Petrescu, prima reacţie după FC Argeş – CFR Cluj 0-1

„În momentul când pot să folosesc cea mai bună echipă, vin victoriile. Dacă nu pierdeam meciurile importante, acum aveam 6 puncte în plus. Azi trebuia să avem 2-0 sau 3-0 după primele 15 minute. E o victorie de moral, importantă, ne menţine în cursa pentru titlu. Asta îmi propun mereu, să luăm campionatul şi să fim în cupele europene.

Reclamă

Camora a marcat gol cu dreptul, era foarte fericit şi eu la fel. Am o relaţie foarte bună cu el şi cu Deac. De fapt, sunt cu toţi jucătorii într-o relaţie bună.

Nu mă interesează ce a declarat patronul, e părerea lui. Dacă mă întrebi altceva… nu pot să spun. Posibil să avem o discuţie, vedem. Mâine sau poimâine, vedem care e părerea lui. Nu vorbesc despre acest subiect acum! Eu i-am felicitat pe jucători.

Reclamă

Sunt antrenorul lui CFR şi mai am 2 ani contract! Cum să renunţ la clauză? Antrenori dinaintea mea au renunţat? Doamne fereşte. În toată lumea există contracte, am un contract, trebuie respectat”, a declarat Dan Petrescu la digisport.ro.

Singurul gol al meciului a fost marcat de Mario Camora, în minutul 62. Căpitanul lui Dan Petrescu a dat lovitura cu un şut la colţul scurt şi s-a dus direct la banca de rezerve, acolo unde şi-a îmbrăţişat antrenorul. Câştigătoare cu 1-0, CFR Cluj a urcat pe locul 4 în Liga 1. A făcut un salt important în clasament şi le-a depăşit pe Sepsi, Petrolul şi Universitatea Craiova.

Gruparea din Gruia are şi două restanţe de disputat. Are 18 puncte, cu 4 mai puţin decât Hermannstadt şi cu 6 în minus faţă de Farul şi Rapid.

Reclamă 4 / 0/3

Neluţu Varga nu ţine cont de scuzele lui Dan Petrescu

Neluţu Varga a avut o nouă reacţie dură şi a precizat că nu ţine cont de scuzele lui Dan Petrescu. Patronul lui CFR Cluj a răbufnit din cauza rezultatelor sub aşteptări înregistrate de echipa care a câştigat ultimele cinci titluri în România.

Omul de afaceri a avut un discurs total neaşteptat cu o zi înainte de întâlnirea decisivă cu Dan Petrescu. „Noi și când luam titlul era pagubă”, a fost răspunsul avut de Neluţu Varga după declaraţiile făcute de „Bursuc” la conferinţa de presă.

Fanii lui CFR Cluj i-au cerut demisia lui Dan Petrescu. Ardelenii s-au făcut de râs în Conference League, acolo unde au remizat cu Ballkani (1-1) şi au pierdut cu Sivasspor (0-1).

„Echipa joacă foarte urât, a pierdut cu echipe foarte slabe. Mă așteptam ca în Conference League să facă niște puncte până acum. Să vină să-mi explice situația reală, care este problema echipei de nu joacă la nivelul așteptărilor. Să nu vină să-mi povestească numai că el a jucat, dar arbitrii l-au furat. Asta e o vrăjeală! Eu nu mai admit asemenea prostii!

Eu nu l-am dat afară, nici nu m-am gândit la asta. Va fi o discuție decentă. Nu e cazul de divorț. Nu pot să vă spun așa, pentru că nu am făcut un calcul la virgulă, dar cert e că nu și-a acoperit bugetul. Deocamdată sunt pe minus, pe minus cu zeci de milioane. Nu cu un milion, două. El nu mi-a făcut nicio bucurie! Mai mult de faptul că a luat titlul și atât. La noi și când luam titlul era pagubă. Dacă dorește să plece, să renunțe la clauza pe care o are. Aștept campionatul și accederea în primăvara europeană!”, a declarat Neluţu Varga, potrivit sport.ro.

400.000 de euro este clauza de reziliere a lui Dan Petrescu la CFR Cluj.

Reclamă

Ar trebui să fie convocat Ianis Hagi la EURO 2024 dacă nu va juca la Alaves în următoarea perioadă?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
7:50 LIVE VIDEOEliza Samara – Wang Yidi 1-3, live în AntenaPLAY. Românca a jucat senzaţional, dar s-a oprit în optimi la WTT Champions Incheon 28
mart.
23:35
Simona Halep nu va participa la Stuttgart! Anunţul organizatorilor turneului din Germania
28
mart.
23:35
Pierdere importantă pentru FCSB înainte de meciul cu Farul! Fotbalistul lui Gigi Becali care e în pericol să îşi încheie sezonul!
28
mart.
23:01
FotoHoraţiu Moldovan şi-a făcut publică relaţia cu fosta iubită a lui Dragoş Nedelcu! Primele imagini cu cei doi sărutându-se!
28
mart.
23:01
Viorel Moldovan, sfat preţios pentru jucătorul pus la zid de Edi Iordănescu: „La muncă, copile! Trece trenul pe lângă tine”
28
mart.
22:16
VideoCampioana europeană Mihaela Cambei e gata să dea lovitura la Cupa Mondială de haltere, LIVE în AntenaPLAY! Cum se pregăteşte
28
mart.
22:15
Reacţia lui Edi Iordănescu după ce Gică Hagi l-a lăudat pe Ianis Hagi şi a dat de înţeles că trebuie să fie la EURO 2024
28
mart.
21:37
VideoAlimentele care le dau energie „tricolorilor” din naţionalele de tineret ale României! Puştii le recomandă tuturor românilor
28
mart.
21:29
Cum a trăit Toto Wolff momentul în care Lewis Hamilton i-a spus că pleacă la Ferrari: „Cred că a fost dificil pentru el”
28
mart.
20:30
Anunţul lui Andrei Nicolescu după decizia teribilă primită de Dinamo: „Vom ataca”! Planul „câinilor” pentru a scăpa de sancţiune!
Vezi toate știrile
Pe același subiect
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj
Liga 1 • 28 mart., 13:24
Adrian Mutu își poate pierde una dintre vedetele de la CFR Cluj! Poate prinde transferul carierei în Premier League sau Serie A
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă!
Extra • 26 mart., 19:32
FOTO
Fiica unui fost campion mondial şi european, apariţie uluitoare în lenjerie intimă! A renunţat total la inhibiţii
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis
Liga 1 • 26 mart., 19:14
Jucătorul din Liga 1 care poate prinde un transfer de vis! Este dorit în Premier League: „Una dintre stelele din România!”
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit
Liga 1 • 25 mart., 9:18
Neluțu Varga a auzit ce s-a scris despre Cristi Balaj și a răbufnit: „Minciuni ordinare!”
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu
Liga 1 • 24 mart., 16:40
Ilie Dumitrescu a anunţat ce ar face dacă ar da nas în nas pe stradă cu Dan Petrescu. Motivul pentru care cei doi nu îşi vorbesc