Închide meniul

Dan Petrescu, prima reacție despre lupta dintre CFR Cluj și FCSB pentru Arnold Garita! Anunțul făcut înaintea meciului cu Slavia Praga

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 12 octombrie 2022, 20:11

Dan Petrescu, prima reacție despre lupta dintre CFR Cluj și FCSB pentru Arnold Garita! Anunțul făcut înaintea meciului cu Slavia Praga

Dan Petrescu a vorbit despre interesul lui CFR Cluj pentru Arnold Garita

Dan Petrescu, la conferința de presă / AS.ro

Dan Petrescu a oferit prima reacție despre lupta dintre CFR Cluj și FCSB pentru Arnold Garita. În ultima vreme s-a discutat intens despre interesul celor două rivale pentru transferul atacantului de la FC Argeș.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Antrenorul campioanei a dezvăluit că nu știe nimic despre acest transfer, în aceeași zi în care Gigi Becali a confirmat că se află pe urmele atacantului de la FC Argeș.

Dan Petrescu, prima reacție despre lupta dintre CFR Cluj și FCSB pentru Arnold Garita!

Dan Petrescu a rupt tăcerea la conferința de presă premergătoare duelului dintre CFR Cluj și Slavia Praga, din Conference League. Meciul de la Cluj se joacă joi, de la ora 19:45, și poate fi urmărit în format LIVE TEXT pe AS.ro.

„Speculaţii, noi nu ştim! Eu nu ştiu nimic!”, a spus Dan Petrescu despre zvonurile în legătură cu Arnold Garita, la conferință.

Dan Petrescu a vorbit apoi despre jucătorii pe care îi are la dispoziție la CFR Cluj. Tehnicianul campioanei spune că poate lucra foarte ușor atât cu jucătorii români, cât și cu străinii. „Bursucul” a explicat că a trecut prin momente extrem de grele în această săptămână, după ce cel mai bun prieten al său a decedat.

Reclamă

„Dacă ai fotbalişti profesionişti, nu contează din ce ţară vin. Din România sau din altă parte. E uşor să îi antrenezi şi să faci o echipă. În momentul de faţă, la CFR Cluj sunt foarte mulţi jucători profesionişti care ştiu ce vor de la viaţă şi de aceea mie îmi e uşor să lucrez cu asemenea jucători.

E adevărat că e un moment foarte greu pentru mine. După cum ştiţi, un prieten care a fost non stop pe lângă mine, indiferent că am fost în China, în Rusia sau în Qatar… a fost lângă mine. E foarte greu, dar trebuie să îmi fac meseria. Am făcut-o şi în meciul cu UTA cu demnitate. Dacă nu aş fi putut să vin la meci, spuneam. E clar că nu e uşor, dar meseria merge înainte”, a mai declarat Dan Petrescu.

FC Argeș nu renunță ușor la Arnold din Trivale!

Gigi Becali a primit răspunsul de la FC Argeș, după ce a anunțat că îl vrea pe atacantul de 27 de ani, Arnold Garita. Primarul din Pitești, Cristian Gentea, a asigurat că jucătorul camerunez va rămâne în Trivale, conform contractului semnat în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Becali își dorește să-l transfere pe Garita la FCSB în iarnă, însă conducătorii lui FC Argeș nu iau în calcul această variantă.

Primarul din Pitești a anunțat că este exclus ca atacantul camerunez să părăsească echipa în următoarea fereastră de mercato.

„E greu să mai găsești un jucător de calibrul său”, a declarat Cristian Gentea, cel care se ocupă de finanțarea clubului din Trivale, prin intermediul Primăriei.

Arnold Garita a marcat 4 goluri în 12 meciuri pentru FC Argeș și s-a transformat în principala țintă a lui Gigi Becali pentru campania de transferuri din iarnă.

„Din ce știu de la Consiliul Director al clubului, Garita mai are doi ani de contract cu FC Argeș și nu se pune problema unui transfer imediat. Avem și noi un target legat de Garita și anume acela de a-l păstra la noi.

În plus, e greu să mai găsești un jucător de calibrul său în pauza de iarnă. Știți cum este cu această fereastră de mercato, nu se fac transferuri spectaculoase”, a spus Cristian Gentea, pentru Digisport.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și