Închide meniul

Dan Petrescu primește o lovitură uriașă după ce a câștigat titlul! Andrei Burcă a anunțat în direct că vrea să plece de la CFR Cluj

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 17 mai 2022, 12:00

Dan Petrescu primește o lovitură uriașă după ce a câștigat titlul! Andrei Burcă a anunțat în direct că vrea să plece de la CFR Cluj

Andrei Burcă a anunţat că vrea să plece de la CFR Cluj

Andrei Burcă, bucurie după marcarea unui gol / SportPictures / Razvan Pasarica/SPORT PICTURES via Hepta

Andrei Burcă (29 ani), ”stâlpul” apărării ”feroviarilor”, a anunțat că vrea să plece de la CFR Cluj. Dan Petrescu a primit lovitura uriașă la scurt timp după ce gruparea din Gruia a câștigat al cincilea titlu consecutiv în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Anunțul a fost făcut la doar două zile după ce CFR Cluj a cucerit un nou titlu. Titular de bază la campioana României, fundașul este cu gândul la următorul pas al carierei.

Andrei Burcă vrea să plece de la CFR Cluj

„Momentan mă bucur de această perioadă. Să vedem dacă voi juca la Buzău sau nu (n.r. – cu FCSB în ultima etapă). După o să fiu focusat pe meciurile echipei naționale, dacă voi fi convocat vreau să fiu în cea mai bună formă. Nu vrea să mai vorbesc, sunt la CFR Cluj. Cum dorește Dumnezeu!

Dacă e să plec o să semnez în două-trei ore. Dar, în același timp, îmi doresc să rămân aici, să fac performanță, sigur se dorește să ajungem într-o competiție europeană. Mai mult decât Conference League, din sezonul acesta. Chiar îmi doresc să plec, vreau să văd cum este o experiență în afară. Vreau să văd cum este nivelul acolo”, a declarat Andrei Burcă, potrivit sport.ro.

Billel Omrani şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj, după ce a câştigat al 5-lea titlu de campion

Billel Omrani şi-a anunţat plecarea de la CFR Cluj după ce a devenit pentru a 5-a oară campion cu echipa din Gruia. Atacantul francez a făcut anunţul la finalul partidei cu Universitatea Craiova, scor 2-1.

Reclamă

Billel Omrani nu rămâne la CFR Cluj. Atacantul care a fost dorit şi de Gigi Becali la FCSB a anunţat că va pleca.Omrani a jucat pentru CFR Cluj 210 partide, a marcat de 47 de ori și a dat şi 42 de pase decisive. A venit în Gruia în 2016, de la Olympique Marseille. Al-Faisaly, din Arabia Saudită, este una dintre echipele la care poate ajunge Omrani.

”Suntem campioni, asta e cel mai important. A fost foarte greu tot sezonul, mai ales după play-off. Aveam 14 puncte și deodată s-au făcut 7. Toate echipele și-au dat viața cu noi. Pentru mine a fost ultimul meci la CFR. Acum nu știu ce o să fac, discut cu multe cluburi din străinătate. Nu rămân în România. În România, aș juca doar la CFR”, a declarat Billel Omrani la digisport.ro.

Câţi bani primeşte CFR Cluj pentru câştigarea titlului în Liga 1

Jucătorii lui Dan Petrescu au devenit campionii României pentru al cincilea an la rând şi pentru a 8-a oară în istoria clubului. Au lăsat-o din nou fără trofeu pe FCSB şi vor încasa o sumă uriaşă.

Reclamă 4 / 0/3

Gruparea din Gruia va fi recompensată de LPF cu peste 2.5 milioane de euro. Lovitura cu adevărat importantă o poate da în cupele europene, acolo câştigarea campionatului îi asigură lui CFR Cluj prezenţa în preliminariile UEFA Champions League.

Prima tranşă din bani va fi virată de Ligă, în conturile lui CFR, în luna iulie. În total, ardelenii vor primi 2.640.000 de euro. Pe locul secund, FCSB va primi 2.540.000 de euro, iar Universitatea Craiova 2.350.000 de euro. Ocupanta locului 4, care se va decide între FC Voluntari şi Farul, va primi 2.100.000 de euro.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
25
apr.
0:07
„Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali
25
apr.
0:05
Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!”
23:40 Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu 22:40 Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar! 22:40 Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească 22:35 VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter 22:30 VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu 22:26 Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024 22:14 FotoGest fabulos făcut de Florinel Coman, după ce a marcat în Sepsi – FCSB! Cum a „sărbătorit” alături de Vlad Chiricheş 22:01 Jaqueline Cristian, revenire de senzaţie la Madrid! Românca s-a calificat în turul 2 după un meci incredibil Vezi toate știrile
Citește și