Închide meniul

Dan Petrescu, „revoluţie” în echipa de start a lui CFR Cluj! „Bursucul” a schimbat 10 titulari pentru duelul cu prietenul Gică Hagi

Dragoș Vasile Publicat: 28 august 2022, 18:24

Reclamă
Dan Petrescu, „revoluţie în echipa de start a lui CFR Cluj! „Bursucul a schimbat 10 titulari pentru duelul cu prietenul Gică Hagi

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci pentru CFR Cluj

Dan Petrescu, nervos în timpul unui meci pentru CFR Cluj / Profimedia

Dan Petrescu a făcut „revoluţie” în echipa de start a lui CFR Cluj. După cum a anunţat, „Bursucul” a schimbat 10 titulari pentru duelul cu prietenul Gică Hagi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Portarul Simone Scuffet (26 de ani) este singurul jucător păstrat de Dan Petrescu în echipa de start pentru derby-ul din Gruia.

Dan Petrescu, „revoluţie” în echipa de start a lui CFR Cluj

Cum arată echipa de start a lui CFR Cluj pentru meciul cu Farul Constanţa:

CFR CLUJ: Scuffet – Braun, Kolinger, R. Bălan, Brucic – Bordeianu, Muhar, Hoban – Roger, Malele, Păun
REZERVE: Sava – Camora, Burcă, Lucaci, Deac, Birligea, Petrila, Jefte, Buș
ANTRENOR: Dan Petrescu

Cum a arătat echipa de start a lui CFR Cluj pentru duelul cu Maribor din play-off-ul Conference League:

Reclamă

CFR CLUJ: Scuffet – Manea, Burcă, Matias, Camora – Boateng, Jefte, Cvek – Petrila, Yeboah, Deac
REZERVE: Bălgrădean, Brucic, Păun, Roger, Malele, Mistrati, Hoban, Kolinger, Bordeianu, Braun, Muhar, Buș

Motivul pentru care „Bursucul” a schimbat 10 titulari pentru duelul cu prietenul Gică Hagi

Campionii României au jucat cu trei zile în urmă în UEFA Conference League, cu Maribor. S-au impus cu 1-0 şi au obţinut calificarea în grupele competiţiei. Golul lui Cvek, din semi-foarfecă, a adus fericirea în Gruia.

Antrenorul lui CFR Cluj a anunţat că nu are de ales şi că va schimba în totalitate primul 11. Niciun jucător care a evoluat cu Maribor nu va fi pe teren împotriva Farului. Dan Petrescu a explicat de ce a luat o astfel de hotărâre.

Reclamă 4 / 0/3

„Jucăm împotriva liderului actual, împotriva echipei antrenată de Hagi, care după cum ştim, la fel ca şi mine, e un învingător. Indiferent cine câştigă mâine, noi am fost învingători ca jucători, suntem ca antrenori. Mentalitate excelentă. Şi sunt convins că va fi extraordinar de greu mai ales că voi schimba toată echipa. Nu va fi niciun jucător care a intrat ieri, îmi e imposibil să bag.

Dacă vă uitaţi la program, nu puteţi crede ce program am. Suntem cu un program infernal şi e foarte greu să ţinem pasul. Vedem dacă cei care intră, cei 11 noi, pot să facă un rezultat bun. Mai ales că Gică Hagi are la dispoziţie toţi jucătorii şi parcă Alibec e în forma cea mai bună de când s-a dus acolo. La ultimul meci a fost excelent.

Sunt convins că ne va fi foarte greu, dar sper ca şi lor să le fie foarte greu. Cei care intră să demonstreze că merită să joace la CFR Cluj„, a declarat Dan Petrescu la conferinţă.

„Bursucul” este în continuare suspendat şi nu va fi prezent nici măcar la stadionul din Gruia. Dacă ar veni în tribună, ar fi nevoit să stea lângă observator.

„Dacă n-am voi la stadion, ce să caut aici. Adică am voie în tribună, dar ce să fac? Să stau cu observatorul, ce să fac? Mie îmi place să mă exprim, camerele o să fie numai la mine, nici nu se mai uită la mea. Atenţia să fie asupra jucătorilor. Cu cine să vorbesc, singur? Pe bancă poţi să mai zici ceva, mai dai un sfat. În faţa televizorului am luat şi campionatul cu Craiova, mi-a fost foarte greu. Parcă e mai bine pe bancă, chiar dacă e pregătirea maximă„, a mai spus antrenorul campioanei.

CFR Cluj a pierdut ultimul meci din campionat, 0-1 cu FC Botoşani. Înainte de startul etapei, Farul era pe primul loc în Liga 1. Este fără înfrângere.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va câştiga Răzvan Lucescu titlul în Grecia?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 Edi Iordănescu a anunțat lotul preliminar de stranieri pentru amicalele din iunie! România – Liechtenstein va fi LIVE pe Antena 1 16:28 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 17 mai 16:00 LIVE VIDEOCalificările din Formula 3 de la Imola sunt ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 15:42 „Ziua în care s-a făcut dreptate!” CSA Steaua a pus tunurile pe FCSB după răspunsul primit de la Curtea de Apel 15:30 VIDEOPrima sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 15:27 Gică Hagi, reacţie categorică despre interesul lui CFR Cluj pentru Adrian Mazilu: „Eu aşa cred” 15:22 Robin Van Persie a devenit antrenor principal! A semnat cu Heerenveen, din prima ligă a Olandei 14:35 „Se simt lezați, dar dacă pică nocturna…” Marius Șumudică, derapaj rasist la adresa fanilor FCSB! 14:22 Thomas Tuchel pleacă de la Bayern Munchen: „Este evident greu”. Anunţul antrenorului german 14:21 „A semnat!” Marius Şumudică a anunţat transferul stelar al lui Denis Drăguş: „L-au cumpărat cu 2 milioane de euro” Vezi toate știrile
Citește și