Închide meniul
NEWS ALERT

Dan Petrescu riscă să fie demis. Va fi băgat de şefi în şedinţă după CFR Cluj – Sivasspor 0-1. „Vrem rezultate mai bune şi un joc spectaculos!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 16 septembrie 2022, 11:00 / Actualizat: 16 septembrie 2022, 12:51

Dan Petrescu riscă să fie demis. Va fi băgat de şefi în şedinţă după CFR Cluj – Sivasspor 0-1. „Vrem rezultate mai bune şi un joc spectaculos!

Dan Petrescu riscă să fie demis. Va fi băgat de şefi în şedinţă după CFR Cluj – Sivasspor 0-1

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu riscă fie demis. Va fi băgat de şefi în şedinţă după CFR Cluj – Sivasspor 0-1. Neluţu Varga şi Cristi Balaj sunt nemulţumiţi de rezultatele înregistrate, în startul acestui sezon, de

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Preşedintele campioanei României a dezvăluit că Dan Petrescu a fost chemat la discuţii. A lăsat de înţeles că există şi riscul schimbării antrenorului care a scris istorie la CFR Cluj, mai ales că fanii i-au cerut „Bursucului” demisia.

Dan Petrescu riscă să fie demis. Va fi băgat în şedinţă de Neluţu Varga şi Cristi Balaj

Aşa este, la final i-au cerut demisia. Din cauza rezultatului, sau a unor rezultate, probabil şi calitatea jocului. Un stil de joc cu care Dan Petrescu a adus trofee. Vina este împărţită. Vom analiza ce vom face în continuare.

CFR a dat dovadă de înţelepciune, de răbdare, nu se mai iau decizii la clar. Aşa e o normalitate. Doar că vom analiza, niciodată nu facem aceste lucruri după joc. Vom vorbi şi cu el şi vedem ce decizii vom lua. Ideea e că vrem să avem rezultate mai bune, un joc mai spectaculos, să aducem mai mulţi suporteri în tribună. Sunt convins că dacă la Timişoara, sau Rapidul, sau Craiova, ar fi avut rezultatele pe care le-a avut CFR Cluj, chiar şi cu un asemenea joc, stadionul ar fi fost plin” a declarat Cristi Balaj la Pro Arena.

CFR Cluj a obţinut un singur punct în primele două meciuri din grupele Conference League, chiar dacă era favorită. Echipa antrenată de Dan Petrescu a remizat cu Ballkani şi a pierdut cu turcii de la Sivasspor. Nici în campionat rezultatele nu au fost pe placul conducerii. Ardelenii au pierdut cu FC Botoşani (0-1) şi Farul (1-3), până să le învingă pe FC Voluntari (4-0) şi Universitatea Craiova (2-0).

Reclamă

Dan Petrescu a „făcut ca trenul” după CFR Cluj – Sivasspor 0-1

Dan Petrescu, reacţie după CFR Cluj – Sivasspor 0-1. Dan Petrescu a pus tunurile pe arbitraj după CFR Cluj – Sivasspor 0-1. Antrenorul campioanei a spus că echipa sa a avut un gol valabil, dar şi 3 penalty-uri.

Dan Petrescu a avut şi un mesaj pentru fanii care i-au cerut demisia la finalul partidei. A anunţat că vrea cu orice preţ să îşi ducă contractul până la final.

A fost gol valabil. Am dat gol. Dacă nu l-a văzut arbitrul, atunci ce să facem?! Şi am avut 3 penalty-uri. Păi atunci, băi, băieţi, la nivelul ăsta dacă nu există tehnologie GOAL LINE şi VAR, atunci ne merităm soarta. Păi ce să le zic la jucătorii mei. 25 de şuturi pe poartă, adversarul a avut 3 şuturi. Am avut 7 cornere, am dominat, am pasat. Ce să le zic la jucători dacă arbitrul ne-a scos mingea din poartă?! Ce vină să avem noi? Nu am ce să le reproşez la băieţi.

Reclamă 4 / 0/3

Au atacat o echipă cu jucători numai de echipă naţională. Mi se pare că unu, sau doi nu erau. Ai noştri au făcut un meci bun şi meritam victoria astăzi. Acesta e fotbalul, nu câştigă echipa care joacă mai bine. Echipa CFR Cluj trebuia să câştige astăzi. Pe final de meci, când am riscat, au avut şi ei două ocazii. Până atunci, a fost doar o echipă pe teren. Au avut penalty, dar când? Imediat după ce am dat gol. Fiecare poate să zică ce vrea. Eu nu am de ce să îmi dau demisia. Sunt la clubul acesta de atâţia ani şi muncesc”, a spus Dan Petrescu după CFR Cluj – Sivasspor 0-1.

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!”
23
apr.
22:53
AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român
23
apr.
22:50
Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!”
23
apr.
22:20
„Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani
23
apr.
22:18
Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost”
23
apr.
21:59
Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League
Vezi toate știrile
Citește și