Închide meniul

Dan Petrescu s-ar putea despărţi de CFR Cluj fără pretenţii financiare! Ce s-a întâmplat cu clauza din contractul cu ardelenii

Reclamă

Bogdan Stănescu Publicat: 29 mai 2023, 18:25

Dan Petrescu s-ar putea despărţi de CFR Cluj fără pretenţii financiare! Ce s-a întâmplat cu clauza din contractul cu ardelenii

Dan Petrescu, prima reacţie după ce a semnat cu Jeonbuk Hyundai

Dan Petrescu, la un meci de Liga 1 / Profimedia Images

Dan Petrescu s-ar putea despărţi de CFR Cluj fără pretenţii financiare. El anunţa încă de dinainte că are mai multe oferte.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Potrivit fanatik.ro, clauza de reziliere unilaterală de 400.000 de euro din contractul lui Dan Petrescu a fost reziliată de comun acord.

Dan Petrescu s-ar putea despărţi de CFR Cluj fără pretenţii financiare!

Informaţia momentului este că Dan Petrescu va părăsi CFR Cluj şi va fi înlocuit cu Cristiano Bergodi.

Plecarea lui Dan Petrescu şi venirea lui Cristiano Bergodi au fost anunţate pe pagina de Facebook de către welovesport.ro.

Potrivit sursei citate, Cristiano Bergodi se află acum la Cluj, pentru a pune la punct ultimele detalii legate de venirea în Gruia.

Reclamă

Cristiano Bergodi a anunţat deja că s-a despărţit de Sepsi.

Ultimul lui meci pe banca lui Sepsi a fost chiar cel de ieri. Sepsi a învins cu 1-0, în deplasare, Universitatea Craiova.

Dan Petrescu: „Sunt oferte clare și concrete”

Dan Petrescu anunţa anterior că are mai multe oferte. El sublinia că nu îşi va plăti clauza de reziliere pentru a pleca de la CFR Cluj, dar acest aspect a fost deja rezolvat.

Reclamă 4 / 0/3

Sunt ceva oferte clare și concrete, dar v-am zis am contract încă un an și chiar mi-aș dori să continui, dar depinde și patronul ce strategie are, dacă va fi o strategie pentru a câștiga campionatul vă dați seama că sunt interesat. Dacă va fi o altă strategie, atunci nu știu. Rămâne de văzut. Eu am contract. Chiar dacă aș vrea să fac ceva fără acordul patronului și al clubului nu am cum să plec.

Cine plătește clauza? Eu sigur n-o să plătesc. Dacă vine o echipă să plătească înseamnă că nu-mi mai dă mie nimic și atunci ce facem? Vedem ce va fi. Eu mă simt foarte bine la Cluj aș vrea să continui, dar în condițiile în care vrem să ne batem la trofee”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Farul.

Neluţu Varga şi-a cerut scuze pentru ieşirea lui Dan Petrescu!

Dan Petrescu a făcut un scandal monstru la finalul meciului dintre CFR Cluj şi Farul, scor 1-2. Tehnicianul a început să înjure şi s-a luat chiar şi de Hagi. Mai mult, Petrescu a fost ţinut cu greu să nu sară la bătaie cu Zoltan Iaşko. Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, şi-a cerut scuze pentru derapajul lui Petrescu.

Îmi cer scuze în nume personal și al clubului CFR Cluj petru incidentele de aseară. Nu aceasta este imaginea CFR Cluj. Indiferent de presiune, trebuie întotdeauna să ne respectăm blazonul. Felicit echipa Farul Constanța pentru titlul de campioană și pentru modul în care a jucat seară la Cluj.

Acesta este drumul. Aceasta este calea, calea fotbalului, calea corectitudinii sportive cu orice preț. Dacă ne abatem de la ea, pierdem și esența fotbalului, esența unui club precum CFR Cluj. Ne pierdem identitatea, ceea ce este infinit mai grav decât un rezultat sau un campionat ratat.

Vă asigur că, atât timp cât voi fi eu patron, nu veți mai vedea asemenea scene la CFR, indiferent de cât am fi de supărați, indiferent dacă am avut dreptate sau nu. Trebuie să producem fotbal, nu frustrări. Forța CFR Cluj!”, a spus Neluțu Varga pentru fanatik.ro.

 

Reclamă
Recomandări
  • Dan Petrescu şi CFR Cluj s-ar putea despărţi de comun acord
  • Clauza unilaterală de reziliere a contractului a fost anulată

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
20:52 Echipa națională de handbal feminin și-a aflat grupa de la EURO 2024! Meciuri dificile pentru „tricolorele” lui Florentin Pera 20:43 LIVE TEXTOţelul Galaţi – U Cluj 1-0. Cisse, lovitură de cap perfectă! Corvinul Hunedoara îşi aşteaptă adversara din finala Cupei 20:35 Programul complet al Marelui Premiu al Chinei (19-21 aprilie, AntenaPLAY). Calificările, sprint-ul și cursa sunt pe Antena 3 CNN 20:35 „Antrenor nou! Mulți jucători pleacă!” Daniel Pancu, anunț despre revoluția de la Rapid! A vorbit despre planul lui Dan Șucu 20:33 FotoAnamaria Prodan a dat noi detalii despre împăcarea cu Gigi Becali: „Nu e vorba de năşit!” 20:18 LIVE SCOREPAOK – Club Brugge (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Primele meciuri din Europa se joacă ACUM 20:17 FIA World Endurance Championship 2024 – cursa de 6 ore de la Imola e exclusiv în AntenaPLAY (19-21 aprilie). Programul complet 19:56 „Marius Șumudică la Rapid?” Cristi Săpunaru a dat răspunsul pe loc! Ce cred jucătorii despre cel mai mare vis al lui „Șumi” 19:25 „Nu și-a luat rămas bun!” Cristi Săpunaru, dezvăluiri incredibile despre plecarea lui Cristiano Bergodi de la Rapid! 19:11 Mesaj de susţinere al lui Victor Angelescu pentru Bogdan Lobonţ, înaintea derby-ului infernal cu FCSB: „Este un campion!” Vezi toate știrile
Citește și