Închide meniul
Foto

Dan Petrescu, scandal uriaş în pauza meciului cu Universitatea Craiova: „Bă, vagabondule!” Înjurături ca la uşa cortului

Publicat: 28 iulie 2024, 23:13

Reclamă
Dan Petrescu, scandal uriaş în pauza meciului cu Universitatea Craiova: „Bă, vagabondule!” Înjurături ca la uşa cortului

Dan Petrescu, scandal uriaş în pauza meciului cu Universitatea Craiova: "Bă, vagabondule! Înjurături ca la uşa cortului

Colaj Digisport

Dan Petrescu a făcut un scandal uriaş în pauza meciului cu Universitatea Craiova! Antrenorul celor de la CFR Cluj a fost surprins în timp ce adresa injurii. Cel mai probabil, acestea erau adresate arbitrilor

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Petrescu şi-a ieşit din minţi din cauza eliminării lui Kamara. Mijlocaşul de la CFR Cluj a primit al doilea cartonaş galben în ultimul minut al primei reprize, după un fault asupra lui Paradela. (VEZI IMAGINI REPROBABILE CU DAN PETRESCU ÎN GALERIA FOTO)

Dan Petrescu, scandal uriaş în pauza meciului cu Universitatea Craiova

În drumul spre vestiare, Dan Petrescu nu a mai suportat şi şi-a ieşit din minţi. „Bă, vagabondule”, s-a putut citi pe buzele antrenorului de la CFR Cluj, alături de alte cuvinte inferioare. Cel mai probabil, cuvintele dure erau adresate lui Marcel Bîrsan. Dan Petrescu a revenit pe bancă în startul reprizei a doua, iar unul dintre comentarorii meciului a avut o reacţie vehementă în cazul în care injuriile au fost adresate arbitrilor.

Arbitrii trebuie să vadă bine şi să audă prost. Dar chiar aşa de prost e înjositor. Ar trebuie să se ducă la ORL”, a exclamat Ionuţ Angheluţă, unul dintre comentatori, la digisport.ro.

Dan Petrescu, reacţie categorică după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0

Dan Petrescu nu înţelege de ce la meciurile din preliminariile Conference League nu există arbitrajul video. Acesta a transmis că echipa sa are şanse în continuare să se califice, însă până la returul cu Neman Grodno, se va concentra asupra meciului din Liga 1, cu Universitatea Craiova.

Reclamă
Reclamă 4

„Echipele din Belarus sunt foarte bine pregătite. N-au riscat nimic, au jucat corect. Prima repriză a fost echilibrată, în repriza a doua am avut şi două faze de penalty, pe care o să le revăd. Nu înţeleg de ce lumea nu vrea VAR-ul, poate schimba meciul.

Jucam altfel la 1-0, dar ştim ce va fi în retur. Ne gândim la meciul de duminică, după va fi deplasarea în Ungaria, e bine că nu e o deplasare lungă. Cei de la Grodno nu au meci, se vor odihni. Va fi un meci greu, posibil prelungiri, penalty-uri. Slăbiciuni au fost pe final, când au căzut fizic. Dar au stat bine, au şi moral bun după egalul acesta.

Trebuie să fim realişti, avem şansele noastre. Dar până atunci avem meciul cu Craiova de duminică”, a declarat Dan Petrescu, conform digisport.ro.

Reclamă

Se califică FCSB în turul 3 preliminar al Ligii Campionilor?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:38 29 iul.

Dan Petrescu a răbufnit după CFR Cluj – Universitatea Craiova 0-2: „De asta am avut nervii la pauză! De ce doar pe el îl trimit?”

0:09 29 iul.

România – Grecia 7-14. Naţionala României de polo, debut cu stângul la Jocurile Olimpice 2024

0:01 29 iul.

David Popovici luptă de Ziua Imnului Naţional pentru aurul de la 200 m liber, la Jocurile Olimpice 2024 LIVE TEXT (21:40)

23:55

Ce performanţă pentru gimnastica din România la JO 2024! Calificare în finala feminină pe echipe şi alte trei finale individuale

23:54

EXCLUSIVAlex Băluţă, promisiune uriaşă înainte de Maccabi – FCSB (miercuri, ora 21:00, Antena 1 şi AntenaPLAY): „Vom aduce calificarea!”

23:42

Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 3. David Popovici luptă pentru medalia de aur. Jaqueline Cristian, duel cu Kerber!

1 VIDEOIsack Hadjar a câştigat cursa principală de Formula 2 din Belgia, LIVE în AntenaPLAY 2 VIDEOCallum Voisin a câştigat cursa principală din Formula 3, LIVE în AntenaPLAY! Prema Racing a cucerit titlul la constructori 3 UPDATEŞoc total! George Russell a fost descalificat la Marele Premiu al Belgiei. Hamilton, învingător 4 Team România la Jocurile Olimpice 2024 – ziua 2. Bernie Szocs, victorie de senzaţie. David Popovici, în finală la 200 m liber 5 FotoFiica lui Cristi Săpunaru a împlinit 19 ani! Căpitanul Rapidului, mesaj plin de emoţie pentru Alessia Săpunaru: „Asta să ştii!” 6 David Popovici s-a calificat în finala la 200 de metri liber, cu cel mai bun timp. Românul, favorit la medalia de aur
Citește și