Închide meniul

„Nu înţeleg!” Dan Petrescu, reacţie categorică după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0: „Două faze de penalty!”

Viviana Moraru Publicat: 25 iulie 2024, 22:58

Reclamă
„Nu înţeleg! Dan Petrescu, reacţie categorică după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0: „Două faze de penalty!

Dan Petrescu, reacţie categorică după CFR Cluj - Neman Grodno 0-0

Dan Petrescu, în timpul unui meci / Hepta

Dan Petrescu a avut o reacţie categorică, după ce CFR Cluj a remizat cu Neman Grodno, scor 0-0, în turul secund preliminar din Conference League. Antrenorul clujenilor s-a plâns de arbitraj şi a declarat că echipa sa ar fi trebuit să primească două penalty-uri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a ratat mai multe ocazii de a marca, iar în cele din urmă a remizat cu Neman Grodno, în Gruia. În minutul 71, a avut loc o fază controversată. Korenica a fost faultat în careu de portarul echipei din Belarus, însă arbitrul a dictat ofsaid. Reluările au demonstrat că jucătorul clujenilor a fost în poziţie regulamentară.

Dan Petrescu, reacţie categorică după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0

Dan Petrescu nu înţelege de ce la meciurile din preliminariile Conference League nu există arbitrajul video. Acesta a transmis că echipa sa are şanse în continuare să se califice, însă până la returul cu Neman Grodno, se va concentra asupra meciului din Liga 1, cu Universitatea Craiova.

„Echipele din Belarus sunt foarte bine pregătite. N-au riscat nimic, au jucat corect. Prima repriză a fost echilibrată, în repriza a doua am avut şi două faze de penalty, pe care o să le revăd. Nu înţeleg de ce lumea nu vrea VAR-ul, poate schimba meciul.

Jucam altfel la 1-0, dar ştim ce va fi în retur. Ne gândim la meciul de duminică, după va fi deplasarea în Ungaria, e bine că nu e o deplasare lungă. Cei de la Grodno nu au meci, se vor odihni. Va fi un meci greu, posibil prelungiri, penalty-uri. Slăbiciuni au fost pe final, când au căzut fizic. Dar au stat bine, au şi moral bun după egalul acesta.

Reclamă
Reclamă 4

Trebuie să fim realişti, avem şansele noastre. Dar până atunci avem meciul cu Craiova de duminică”, a declarat Dan Petrescu, conform digisport.ro.

Mario Camora nu s-a ferit de cuvinte după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0: „Nu înţeleg de ce”

Mario Camora nu s-a ferit de cuvinte după CFR Cluj – Neman Grodno 0-0. Camora a recunoscut că CFR Cluj a făcut un meci slab în faţa porţii şi a atacat faptul că nu există VAR în tururile preliminarii.

De asemenea, Mario Camora a spus că CFR Cluj va merge să câştige în retur pentru a se califica în turul 3 din Conference League.

Reclamă

„Voiam să câştigăm, ştiam că este un meci greu. Noi în prima repriză nu am intrat bine în joc, am fost moale ca echipă. Nu înţeleg de ce în Europa nu este VAR, trebuie să fie VAR. Nu am intrat bine în joc, bine că a fost 0-0, aşteptăm în retur să ne califică. Trebuie să analizăm acest jos, este un egal şi trebuie neapărat să mergem acolo să câştigăm„, a spus Mario Camora la digisport.ro.

Formaţia din Belarus a avut o ocazie bună pentru deschiderea scorului în minutul 20, la şutul lui Alykulov, respins de Răzvan Sava. După numai un minut, Tachtsidis a reluat spectaculos centrarea lui Kamara, dar a trimis pe lângă poarta adversă.

Pe final de primă repriză, în minutul 45+1, Tachtsidis a centrat foarte bine în faţa porţii, dar Bîrligea nu a ajuns la minge şi a fost 0-0 la pauză. Tot Bîrligea a şutat pe lângă poartă în minutul 47, iar o semnalizare eronată a unuia din tuşieri, în minutul 71, i-a privat pe clujeni de un penalty. S-a încheiat 0-0 şi săptămâna viitoare clujenii evoluează în meciul retur, pe teren neutru.

Ce rezultat va fi la Maribor - Universitatea Craiova?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:02 26 iul.

VideoUltrașii din Bănie și-au ieșit din minți, după Maribor – Universitatea Craiova 2-0. Jucătorii pe care îi cer dați afară!

0:01 26 iul.

Costel Gâlcă, discurs clar după Maribor – Universitatea Craiova 2-0: „Nu e imposibil, putem să întoarcem rezultatul!”

23:34

EXCLUSIV„Maccabi nu e Manchester City!” Jugurtha Hamroun, convins că FCSB nu va avea emoţii în returul din Ungaria: „Toţi banii pe ei!”

23:06

Florin Maxim, discurs tare după ce Corvinul a obţinut un nou rezultat istoric în Europa: „Doar la noi se pun întrebările astea!”

23:00

Programul complet al sportivilor români la Jocurile Olimpice 2024

23:00

VIDEOMaribor – Universitatea Craiova 2-0. Dezastru pentru olteni în Conference League! Meciul a fost în AntenaPLAY și pe Antena Stars

1 FotoIubita lui Denis Alibec și-a uluit fanii. Fosta gimnastă Anca Surdu, o nouă imagine virală alături de starul naționalei! 2 Cum ar putea arăta primul 11 al Universităţii Craiova în duelul cu Maribor (Antena Stars şi AntenaPLAY, 21:15) 3 Adrian Mutu l-a sfătuit pe Gigi Becali să transfere un jucător, înainte de Maccabi Tel Aviv – FCSB: „Ar fi un mare plus” 4 Mutarea de zeci de milioane de euro care i-a fost propusă lui Gigi Becali: „Se duce în grupele Ligii Campionilor” 5 „M-a sunat cineva de la City pentru un jucător din România” Adrian Ilie, dezvăluiri fabuloase: „Am crezut că fac glume” 6 Dosar penal pentru Gică Craioveanu după ce a fost prins la volan cu permisul suspendat
Citește și