Închide meniul

Dan Petrescu se teme de duelul cu Gabi Tamaş: „Nu îmi place asta, e foarte greu!”. Ce îl nemulţumeşte pe antrenorul lui CFR Cluj

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 26 septembrie 2022, 19:59

Dan Petrescu se teme de duelul cu Gabi Tamaş: „Nu îmi place asta, e foarte greu!. Ce îl nemulţumeşte pe antrenorul lui CFR Cluj

Neluţu Varga are o variantă de lux dacă Petrescu va pleca de la echipă

Dan Petrescu mai are un an contract cu CFR Cluj / Profimediaimages

Dan Petrescu se teme de duelul cu Gabi Tamaş, de la reluarea Ligii 1. CFR Cluj are duel cu Petrolul, sâmbătă, în etapa a 6-a. Campionii României au câştigat ultimele trei meciuri din campionat, fără gol primit.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

CFR Cluj a profitat de pauza internaţională şi şi-a testat forţele într-un amical cu CSM Satu Mare. S-a impus categoric, cu 5-0. Boateng a deschis scorul în minutul 10 şi tot el a reuşit „dubla” până la pauză. În repriza a doua au marcat şi Buş, Vito şi Deac. Dan Petrescu i-a trimis pe teren şi pe nou-veniţii Ze Gomes şi Billong.

Dan Petrescu se teme de duelul cu Gabi Tamaş

Nu era important scorul, important era meciul, atitudinea. Băieţii s-au mişcat bine, au părut fresh, au părut entuziaşti. Toţi voiau să marcheze, în prima repriză erau puţin egoişti. În a doua parcă a fost mai bine ca şi goluri, dar per total cred că toţi jucătorii au arătat că vor să joace la CFR, toţi sunt în formă bună. Mă bucur foarte mult că nu am avut niciun accidentat.

E clar că şi lui Ze Gomes, şi lui Billong le lipsesc meciurile. Sunt jucători de calitate amândoi. Jucând meciuri pot să ajungă la un nivel bun. Noi avem noroc că mai este şi echipa a doua, dar în acelaşi timp în octombrie avem 9 meciuri. Am nevoie de toţi jucătorii, să joace toţi. Mi-au dat încredere azi toţi jucătorii„, a declarat Dan Petrescu într-un interviu postat pe pagina de Youtube a lui CFR Cluj.

Dan Petrescu a recunoscut că este îngrijorat înaintea meciului CFR Cluj – Petrolul. Se schimbă gazonul în Gruia, astfel că stadionul din Mediaş va fi noua „casă” a campioanei. „Bursucul” este nemulţumit că nu va putea juca „acasă” şi de starea suprafeţei de joc de pe arena care va găzdui meciul cu Petrolul.

Reclamă

Nu îmi place asta (n.r. că meciul de acasă îl vor juca în deplasare). Stadionul nostru CFR mie mi-a adus noroc, echipa a jucat foarte bine acasă. Foarte rar s-au pierdut meciuri, foarte rar s-a jucat slab şi e clar că mie nu-mi convine, cred că nici la băieţi. Dar trebuie să facem tot posibilul să câştigăm acest meci. E foarte greu, foarte important.

Petrolul e surpriza plăcută, împreună cu Sibiul, în acest campionat. Sunt nou-promovate şi au început foarte bine. E o echipă bine oragnizată, cu Tamaş în frunte. Ne aşteaptă un meci foarte greu, aş fi preferat să-l jucăm la Cluj, dar mergem la Mediaş şi acolo gazonul nu e prea bun„, a mai spus Petrescu.

Neluțu Varga s-a împăcat cu Dan Petrescu

Neluțu Varga s-a împăcat cu Dan Petrescu, dar continuă să-l atace. Patronul lui CFR Cluj a dezvăluit că nu a avut nicio implicare în protestul fanilor ardeleni împotriva „Bursucului”. Mai mulți suporteri ai campioanei României i-au strigat demisia lui Petrescu la finalul meciului pierdut cu Sivasspor, scor 0-1, în Conference League, lucru care l-a enervat la culme pe antrenorul de 54 de ani.

Reclamă 4 / 0/3

Într-un exces de furie, Dan Petrescu l-a acuzat pe Neluțu Varga că chiar el i-ar fi stârnit pe fani împotriva sa după eșecul din Gruia.

Finanțatorul CFR-ului s-a apărat și l-a numit „nebun” pe Petrescu pentru astfel de acuzații. În plus, Neluțu Varga a explicat că medicul i-a interzis să mai meargă pe stadion timp de 6 luni după ce a suferit grave probleme de sănătate.

Eu cred că el este ofensat un pic pentru că i-a strigat lumea (n.r.- demisia). Dar eu nu am nicio implicare în asta. Eu nu mă ocup de găinării! Cum să mă duc eu să vorbesc cu suporterii să strige demisia? E nebun? Eu nici nu mă duc pe stadion.

În primul rând eu nu mai am voie medical să mă implic cu emoţiile şi cu astea. Minimum şase luni de zile trebuie să stau departe de fotbal. Şi tocmai d-asta am vrut să fie îmbunătăţită situaţia de a câştiga nişte bani”, a declarat Neluțu Varga, pentru digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:35 „Are un caracter prea frumos!” Mihai Stoica nu crede că Risto Radunovic o va trăda pe FCSB! A exclus un nou „caz Bălgrădean” 10:15 Sebastian Vettel a numit cei mai buni piloți de Formula 1™ din istorie! A vorbit și despre cel mai mare rival 9:50 Dinamo – Voluntari LIVE TEXT 20:00. Meci crucial pentru salvarea de la retrogradare! „Câinii” nu își mai permit niciun pas greșit 9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 Vezi toate știrile
Citește și