Închide meniul

Dan Petrescu trage un semnal de alarmă înainte de Farul – CFR Cluj: „Preferam alt adversar! Nu e mare presiune la ei!”

Viviana Moraru Publicat: 21 ianuarie 2023, 17:52

Reclamă
Dan Petrescu trage un semnal de alarmă înainte de Farul – CFR Cluj: „Preferam alt adversar! Nu e mare presiune la ei!

Dan Petrescu, luat prin surprindere de convocarea lui Andrea Compagno la naţionala Italiei

Dan Petrescu, în timpul unei conferinţe

Dan Petrescu se confruntă cu probleme de lot înaintea derby-ului pentru primul loc dintre Farul şi CFR Cluj. Tehnicianul campioanei a declarat că nici jucătorii pe care clujenii i-au transferat în această iarnă nu sunt pregătiţi din punct de vedere fizic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Farul şi CFR Cluj vor disputa derby-ul din prima rundă a anului 2023. CFR Cluj îşi doreşte victoria, pentru a urca pe primul loc în Liga 1. Meciul va fi luni, de la 20:00, în format live text, pe AS.ro.

Ce a declarat Dan Petrescu înainte de Farul – CFR Cluj

Dan Petrescu a prefaţat duelul cu Gică Hagi şi a ajuns la concluzia că partida de la Constanţa va fi una infernală. „Bursucul” a declarat că ar fi preferat un adversar mai facil în primul meci după reluarea campionatului, însă ia în calcul posibilitatea de a trece pe primul loc în cazul unei victorii.

Dan Petrescu a mai mărturisit că se confruntă cu probleme serioase de lot, deoarece are atât jucători accidentaţi, cât şi suspendaţi. De asemenea, tehnicianul campioanei a mărturisit că nici fotbaliştii transferaţi în această iarnă nu sunt apţi 100%.

„Sunt ceva probleme cu accidentările, cu suspendările. Camora şi Kolinger sunt suspendaţi. Sunt şi ceva jucători noi. Nu e uşor la început. Primul meci este foarte difil, jucăm cu echipa de pe primul loc. Meci foarte complicat, mereu a fost aşa la Constanţa. Ştiu ce mă aşteaptă. Am urmărit meciurile din pregătire ale celor de la Farul şi ştiu stilul lor. Sper să reuşesc să ghicesc echipa de start şi schimbările.

Reclamă

Presiune e la ambele echipe. Farul la începutul campionatului nu se gândea să fie acolo, nu e aşa mare presiune la ei. Vor avea stadionul plin. Fanii vor pune presiune mare pe noi şi pe arbitrii. Chiar dacă e primul meci, n-o să pară primul meci, ambele echipe vor face pressing.

Cred că în echipa de start vor fi aceeaşi jucători de anul trecut, echipa standard. Boli a câştigat campionate, şi cu noi şi cu Farul, e clar că vrea să câştige campionatul.

CFR Cluj, probleme de lot înaintea meciului cu Farul

Peteleu a venit nepregătit, nu ştiu dacă i-a venit cartea verde. Ţîru nu cred că a venit fizic bine. Nici Maglica nu a arătat bine fizic. Mă voi decide mâine.

Reclamă 4 / 0/3

N-avem ce face, e clar că preferam alt adversar, decât să jucăm cu echipa de pe primul loc. Dacă câştigăm trecem peste ei, deci e un meci important. Ştim ce meci greu va fi. Nu au nici probleme de lot, au stadionul plin.

Pauza a fost scurtă, nu mai e ca înainte când aveai o lună jumatate de pauză. Totul e pe repede, noi deja am jucat 39 de meciuri, mai avem 23 sau 24, sperăm să ajungem la 70, ca să mergem mai departe şi în Cupa României şi în Conference League. Cel mai important e spiritul de echipă”, a declarat Dan Petrescu, la conferinţa de presă premergătoare duelului cu Farul.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
1
mai
23:45
Borussia Dortmund – PSG 1-0! Fullkrug, singurul marcator într-un meci cu ocazii uriaşe! Mbappe nu s-a lipit la gol
1
mai
23:40
Gigi Buffon, emoţionat de revenirea lui Parma în Serie A! Mesaj superb după performanţa la care au contribuit Man şi Mihăilă
1
mai
23:31
FotoDennis Man şi Valentin Mihăilă, la bustul gol după ce au promovat în Serie A! Imagini de senzaţie cu românii de la Parma
1
mai
23:12
Mihai Stoica a spus totul despre sărbătoarea câştigării titlului! Ce a pregătit FCSB: „La cât am aşteptat, trebuia să facem ceva”
1
mai
23:02
VIDEOCristiano Ronaldo, un nou gol fabulos în Arabia Saudită! Starul portughez a început să danseze după ce a înscris
1
mai
22:36
Mihai Rotaru l-a descris în trei cuvinte pe Costel Gâlcă şi a spus cine ia deciziile la echipa lui: „Aşa am procedat cu toţi”
1
mai
22:08
Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY
1
mai
22:04
Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile”
1
mai
21:48
Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului
1
mai
21:29
Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A!
Vezi toate știrile
Citește și