Închide meniul
EXCLUSIV

Dan Petrescu vrea să scape cu orice preț de el! Jucătorul care este ca și plecat de la CFR Cluj

Cosmin Olteanu Publicat: 28 decembrie 2022, 19:17

Reclamă
Dan Petrescu vrea să scape cu orice preț de el! Jucătorul care este ca și plecat de la CFR Cluj

Dan Petrescu vrea să scape cu orice preț de el! Jucătorul care este ca și plecat de la CFR Cluj

Jucătorii de la CFR Cluj, în timpul unui meci/Getty Images

Dan Petrescu vrea să scape cu orice preț de el! Antena Sport a aflat că Vito Hammershoy-Mistrati este ca și plecat de la CFR Cluj.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Vito Hammershoy-Mistrati a fost transferat de CFR Cluj, în vara acestui an, de la FC Randers, pentru 400.000 de euro.

Dan Petrescu vrea să scape cu orice preț de el

Din informațiile Antena Sport, Dan Petrescu vrea să scape cât mai repede de Mistrati. Deși mijlocașul danez mai are contract până în 2024, campioana României va rezilia, aproape sigur, pe cale amiabilă, înțelegerea cu acesta.

Transferul lui Mistrati, la CFR Cluj, era văzut ca o lovitură pe piața transferurilor dată de Dan Petrescu, în vară. Însă, mijlcașul care a evoluat contra CFR-ului, în grupele Conference League, din postura de jucător al celor de la Randers, nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor.

Mistrati, cifre dezastruoase la CFR Cluj

Cifrele pe care le-a înregistrat Mistrati, în „Gruia”, îi dau dreptate lui Dan Petrescu să renunțe la serviciile mijlocașului danez.

Reclamă

Fotbalistul, în vârstă de 30 de ani, a marcat doar un singur gol în zece partide bifate pentru campioana României.

Un motiv pentru care Mistrati nu a bifat mai multe meciuri în tricoul ardelenilor a fost o accidentare de durată.

„Mistrati, jucător de atac pe care am plătit bani și voiam să-l băgăm, a jucat bine în primul meci, în Armenia, apoi a venit la mine și mi-a zis că i s-a blocat spatele. De atunci, blocat a rămas.

Reclamă 4 / 0/3

Nu putem să-l facem să se refacă. E un jucător important care ne-ar fi fost de folos”, spunea Dan Petrescu, în luna iulie, despre accidentarea lui Mistrati.

Potrivit site-ului transfermarkt.com, cota lui Mistrati este de 550.000 de euro.

În prezent, campioana CFR Cluj se află pe locul 2 din Liga 1, cu 44 de puncte obținute după 21 de meciuri jucate. Pe trupa lui Dan Petrescu o desparte doar un punct de primul loc, ocupat de Farul Constanța.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:10 LIVE SCOREManchester City – West Ham şi Arsenal – Everton sunt acum! Gol Foden, „dublă” în 18 minute. Se decide campioana Angliei 19:00 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (20:00). Românul, condamnat să câştige. Echipele 18:47 Dorinel Munteanu a anunţat „revoluţia” la Oţelul! Discurs manifest după înfrângerea din play-off-ul pentru Europa 18:45 LIVE VIDEOSUA – Kazahstan, acum în AntenaPLAY! Elveția – Canada și Slovacia – Letonia, de la 21:20. Spectacol la CM de hochei 18:07 Valentin Mihăilă, anunţ categoric despre viitorul lui la Parma: „Toată lumea mă întreabă asta!” 18:02 Alex Chipciu a rupt tăcerea despre oferta primită de la FCSB: „Trebuie ceva nou!”. Anunţul momentului! 17:49 VIDEOMax Verstappen, prima reacţie după triumful cu emoţii din Marele Premiu de la Imola: „Nu am fost pregătiţi!” 17:36 VideoFanii lui PAOK au făcut show în faţa hotelului. Imagini fabuloase! Răzvan Lucescu poate deveni campion LIVE în AntenaPLAY 16:45 Neil Lennon a venit la Bucureşti pentru a semna cu Rapid! Lovitură de proporţii pe care o dă Dan Şucu 16:40 VIDEOMax Verstappen a câştigat Marele Premiu de la Imola! Cursa a fost live pe Antena 1 şi AntenaPLAY Vezi toate știrile
Citește și