Închide meniul

Dan Şucu a confirmat că îl vrea pe Ianis Hagi la Rapid: „Ni-l foarte dorim!” Anunţ şi despre transferul lui Andrei Ivan

Valentin Pîrcălabu Publicat: 21 august 2024, 12:33

Reclamă
Dan Şucu a confirmat că îl vrea pe Ianis Hagi la Rapid: „Ni-l foarte dorim! Anunţ şi despre transferul lui Andrei Ivan

Dan Şucu a vrut să cumpere Farul, clubul lui Gică Hagi

Dan Șucu, în cadrul unei unei conferințe de presă/Facebook FC Rapid

Dan Şucu a confirmat că îl vrea pe Ianis Hagi la Rapid. De asemenea, Viorel Moldovan a vorbit şi despre interesul pentru Andrei Ivan.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a spus că îl doreşte foarte tare pe fiul lui Gică Hagi, lucru întărit şi de preşedintelwe Rapidului, Viorel Moldovan. Ianis Hagi şi Andrei Ivan sunt cele două lovituri pe care vrea să le dea Dan Şucu.

Dan Şucu a confirmat că îl vrea pe Ianis Hagi la Rapid

„Ianis Hagi e un jucător de mare valoare, cred că orice club îl dorește. Sunt anumite discuții, sper să fie interesat să vină la Rapid, asta e cel mai important. Cine nu și l-ar dori pe Ianis Hagi?„, a spus Viorel Moldovan, care a fost completat de Dan Şucu. „Ni-l foarte dorim„, a spus milionarul.

Viorel Moldovan a confirmat şi interesul pentru Andrei Ivan. „Sunt discuții și pentru Andrei Ivan, după ce vom analiza mai bine vom vedea. Vom discuta cu Marius și vom vedea ce preferă”, a mai declarat Viorel Moldovan.

Întrebarea care l-a scos din sărite pe Dan Şucu la conferinţa de prezentare a lui Şumudică

Întrebarea care l-a scos din sărite pe Dan Şucu la conferinţa de prezentare a lui Marius Şumudică a fost cea legată de suma de bani pe care a plătit-o pentru rezilierea contractului lui Neil Lennon. Dan Şucu a numit drept „o gogomănie” informaţia potrivit căreia l-ar fi costat 1.5 milioane de euro să renunţe la Neil Lennon.

Reclamă
Reclamă

(n.r. Cât v-a costat experimentul eşuat cu Lennon?) Îmi daţi ocazia, prin dumneavoastră, să încerc să vorbesc cu un milion de fani rapidişti şi să îi rog, şi să sper, că reuşesc totdeauna să deceleze între realitate şi tot felul de şopârle care sunt introduse de tot felul de oameni răuvoitori la adresa Rapidului.

Informaţia asta că noi suntem în situaţia de a plăti 1 milion şi jumătate de euro pentru o reziliere şi capacitatea cuiva de a crede o astfel de gogomănie sunt două lucruri pe care nu le pot înţelege.

Sunt extrem de mulţi oameni care au meseria, şi şi-o fac foarte bine, de a destabiliza adversarii. Sunt mulţi oameni care pentru asta sunt plătiţi.

Reclamă

Când vorbim de contracte, noi nu semnăm cu vânători de rezilieri. Nu există aşa ceva. Discuţiile probabil că sunt pe undeva la mai puţin de 10% din sumele care s-au vehiculat”, a declarat Dan Şucu la conferinţa de prezentare a lui Marius Şumudică.

Reclamă

Va câştiga Rapid titlul în acest sezon, sub conducerea lui Marius Şumudică?

Loading ... Loading ...
Citește și:
23:26

EXCLUSIV„Toată lumea are aşteptări” Marius Lăcătuş merge pe mâna lui Mircea Lucescu. „Fiara” vede România la World Cup 2026

23:06

Adi Popa acuză că din cauza FCSB-ului nu se mai poate juca în Ghencea! L-a ironizat pe Gigi Becali: „Are asigurare, nu?”

23:05

„Anti-Steaua, anti-Dinamo, anti-FCSB!” Marius Şumudică le-a cerut un singur lucru fanilor Rapidului: „Ştiți ce vreau de la voi?”

21:26

Ionuţ Chirilă, scenariu despre „omul din umbră” care l-a numit pe Marius Şumudică la Rapid: „Şucu ascultă dumnezeieşte de el!”

21:26

Elias Charalambous, anunţ despre Florin Tănase înainte de LASK – FCSB. Întrebarea care l-a făcut să exclame: „Nu există aşa ceva”

20:51

„Ne dau fiori!” Dan Petrescu, băgat în sperieţi înaintea dublei CFR Cluj – Pafos: „Vlad Dragomir parcă e tot brazilian”

1 FotoFiica lui Marius Şumudică, mesaj emoţionant după ce tatăl său şi-a îndeplinit cel mare mare vis 2 FotoMarius Şumudică, uluit de locuinţa milionarului Dan Şucu: „Nu pot cumpăra eu o asemenea casă, era ca un muzeu” 3 FotoDeian Sorescu şi-a cerut iubita în căsătorie. Tânăra a izbucnit imediat în plâns 4 Foto„Dacă rămânea în Moldova, cred că nu mai era printre noi” Povestea cutremurătoare a Anastasiei, medaliata cu argint de la Paris! 5 „Mișcare senzațională” Scoţienii au reacţionat după ce au aflat că Rapid îl vrea pe Ianis Hagi! Ce au scris de duelul Ianis-Gică! 6 FotoMarius Şumudică, în lacrimi la conferinţa de presă: „Eu sunt un tip mai sentimental…”
Citește și