Închide meniul

Dan Șucu a dezvăluit suma uriașă plătită de Rapid pentru fiecare meci jucat în Giulești: „Noi n-am primit stadion de la Guvern, ca Sepsi”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 7 iulie 2022, 9:42

Dan Șucu a dezvăluit suma uriașă plătită de Rapid pentru fiecare meci jucat în Giulești: „Noi n-am primit stadion de la Guvern, ca Sepsi

Rapid - Poli Timişoara, meciul de inaugurare al stadionului din Giuleşti

Galeria Rapidului, în meciul de inaugurare al noului stadion din Giuleşti/ Antena Sport

Dan Șucu a dezvăluit suma uriașă plătită de Rapid pentru fiecare meci disputat în Giulești. Co-proprietarul giuleștenilor a explicat cum sunt împărțite costurile pentru închirierea noii arene. Conducătorul Rapidului a făcut o comparație cu Sepsi, formație care joacă pe un stadion pus la dispoziție de Guvernul Ungariei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu a preluat 50% din acțiunile Rapidului și își propune să transforme formația de sub Grant într-o forță a fotbalului românesc, ca odinioară.

Dan Șucu a dezvăluit suma uriașă plătită de Rapid pentru fiecare meci disputat în Giulești

Milionarul român, care deține brandul Mobexpert, a dezvăluit că el și Victor Angelescu, celălalt acționar al clubului, plătesc o sumă uriașă pentru partidele disputate pe Giulești.

Șucu a explicat că, pentru închirierea noului stadion inaugurat în martie, Rapid plătește 50.000 de euro pe meci, o sumă apropiată de cea achitată pentru a evolua pe Arena Națională. De notat însă că Arena are o capacitate de 55.000 de locuri, în timp ce Giuleștiul poate găzdui numai 14.050 de spectatori.

Dan Șucu a precizat cum s-a ajuns la această sumă, iar ulterior a amintit că, spre deosebire de Sepsi, Rapidul n-a beneficiat de un stadion pus la dispoziție de Guvern:

Reclamă

„Rapidul este chiriaș în acel stadion. Pe noi ne costă fiecare eveniment, cu chirie, întrețiere, utilități și tot ce mai e de cheltuit, în jur de 50.000 de euro pe meci. Este vorba de chirie, sunt 12.000, odată cu o parte din utilități.

Apoi mai sunt 4.000, încă o parte din utilități. Mai sunt loje, bilete gratuite, care au și ele o valoare. Deci numai chiria și tot ce are legătură directă cu cu stadionul ne costă 22.000 – 23.000 de euro.

Și apoi mai avem securitate și toate celelalte lucruri. Probabil că cel puțin 40% din costul biletului este doar cheltuiala pe care o avem cu ceea ce vorbim în momentul de față.

Reclamă 4 / 0/3

Noi nu avem în patrimoniu așa ceva, pe noi nu ne-a împroprietărit Guvernul țării noastre sau al unei țări străine cu un stadion, ca pe Sepsi”, a declarat Dan Șucu, pentru digisport.ro.

Derby-ul „de foc” Rapid – FCSB se joacă în Giulești: „Va fi un vulcan pentru adversari!”

Noul stadion Giulești a fost inaugurat pe 26 martie 2022. „Bijuteria” Rapidului a costat 39 de milioane de euro și a fost încadrată în categoria UEFA 4.

Prima reprezentație a Rapidului pe Giulești, în noul sezon, va fi chiar la derby-ul cu FCSB. Clubul alb-vișniu a anunțat că meciul „de foc” cu „roș-albaștrii” se va disputa „acasă”, ci nu pe Arena Națională:

„OFICIAL. Giuleștiul va fi un vulcan pentru adversari!

RAPID și FCSB se va juca în casa noastră, pe Stadionul Rapid – Giulești.

Partida din etapa a doua a Superligii, de pe 24 iulie, de la 21:30, se va disputa, cel mai probabil, cu casa plină”, a anunțat Rapid, în mediul online.

Reclamă
View this post on Instagram


A post shared by FC Rapid 1923 (@fcrapid1923oficial)

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
23:37 VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică 23:29 „Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani 23:19 Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu 23:12 „Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani 23:01 Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumescu mult!” 22:53 AS.ro LIVE | Alexandru Corneschi este invitatul lui Dan Pavel. Poveştile de senzaţie ale celui mai rapid maratonist român 22:50 Dennis Politic a cedat şi a transmis un mesaj categoric, după Botoşani – Dinamo 2-1: „Suntem penibili!” 22:20 „Ceva nu se leagă!” Răzvan Patriche, la pământ după ce Dinamo a fost învinsă în prelungiri de Botoşani 22:18 Ionel Dănciulescu a găsit principalul vinovat după ce Dinamo a fost învinsă de FC Botoşani: „Interpretează foarte prost” 21:59 Dinamo Bucureşti – Skjern Handbold 28-27, în turul sferturilor European League Vezi toate știrile
Citește și