Închide meniul

Dan Șucu a fost partener de afaceri cu Gigi Becali: „Nu a prea reușit!”

Cosmin Olteanu Publicat: 23 decembrie 2022, 23:25

Reclamă
Dan Șucu a fost partener de afaceri cu Gigi Becali: Nu a prea reușit!”

Dan Șucu a vorbit despre motivul pentru care a intrat în fotbal

Dan Șucu, în timpul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Șucu a fost partener de afaceri cu Gigi Becali! Acționarul de la Rapid a făcut dezvăluiri despre legăturile, în afaceri, pe care le-a avut cu patronul FCSB-ului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Șucu (59 de ani) deține 50% din acțiunile clubului Rapid.

Dan Șucu a fost partener de afaceri cu Gigi Becali

Finanțatorul Rapidului a dezvăluit faptul că, în trecut, a avut o afacere împreună cu Gigi Becali (64 de ani), însă nu a fost una de succes.

„În ce fel să fim prieteni? Habar nu am. Suntem cunoscuți, da. Am încercat să facem o afacere împreună. Nu a prea reușit, asta e.

Are un anumit tip de succes în fotbal, dar eu nu l-aș urma în același fel. Dar are rezultate bune. Nu cunosc amănunte, nu știu ce resurse sunt folosite pentru acele rezultate. Îmi spuneți câ vinde bine. Asta e evident. Dar nu știu cât cheltuie. Nu știu dacă FCSB e o afacere pentru el sau nu. El spune că este strict o afacere, dar eu o văd ca pe o implicare socială absolut necesară, ca o stare de spirit. O văd diferit.

Reclamă

Nu sunt adeptul ideii în care patronul decide tot, iar dacă patronul nu hotărăște totul stă. Din punctul meu de vedere, oamenii lucrează autonom. După aceea evaluăm și vedem ce a făcut bine și ce nu”, a declarat Dan Șucu, pentru fanatik.ro.

Dan Șucu: „Modelul Hagi e impecabil din punct de vedere tehnic!”

Totodată, Dan Șucu a declarat faptul că, în opinia sa, felul în care Gică Hagi administrează Farul Constanța este un model din punct de vedere tehnic.

„Din punctul meu de vedere, modelul Hagi e impecabil din punct de vedere tehnic. Ca afacere, nu știu și nu simt.

Reclamă 4 / 0/3

Nu-l simt ca afacere. Nu văd un atașament al fanilor. Dar tehnic, pare un model ireproșabil”, a mai spus Dan Șucu.

Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său 16:51 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 1 mai 16:48 VideoImnul României a răsunat după victoria istorică în faţa Ungariei! Imagini superbe cu „tricolorii” la Bolzano 16:25 Toni Petrea a transmis un avertisment, după ce FCSB a luat prima oară titlul după o pauză de 9 ani: „Sper să nu fie un accident” 16:17 „A fost un meci plin de emoţii pentru noi în faţa Ungariei”. Peter Balasz, prima reacţie după victoria uriaşă a României Vezi toate știrile
Citește și