Închide meniul

Dan Şucu a încercat să îi dea marea lovitură lui Gigi Becali. Anunţul momentului făcut chiar din vestiarul FCSB-ului: „M-a sunat”

Reclamă

Publicat: 2 martie 2024, 20:05

Dan Şucu a încercat să îi dea marea lovitură lui Gigi Becali. Anunţul momentului făcut chiar din vestiarul FCSB-ului: „M-a sunat

Dan Şucu a încercat să îi dea marea lovitură lui Gigi Becali

Dan Şucu şi Gigi Becali / Colaj Hepta

Dan Şucu a încercat să îi dea marea lovitură lui Gigi Becali pe piaţa transferurilor. Anunţul a fost făcut chiar din vestiarul FCSB-ului de Baba Alhassan (24 de ani). Mijlocaşul ghanez a dezvăluit că a fost la un pas să ajungă la Rapid în pauza competiţională.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Într-un interviu făcut pentru jurnaliştii din ţara natală, Baba Alhassan a recunoscut că şefii din Giuleşti au încercat să îl transfere de la Hermannstadt. Dani Coman i-a transmis că este dorit la Rapid, dar la două zile distanţă a venit oferta oficială de la liderul Ligii 1.

Dan Şucu a încercat să îi dea marea lovitură lui Gigi Becali

Baba Alhassan a recunoscut că l-ar fi tentat un transfer la Rapid, dar s-a răzgândit când a aflat de interesul FCSB-ului. A acceptat propunerea primită de la Gigi Becali. Oferta a fost şi pe placul şefilor de la Hermannstadt, care au primit 600.000 de euro.

Am fost dorit și de Rapid. Mi-au spus că mă vor. Steaua (n.r. FCSB) și-a manifestat interesul doar după ce a apărut cel al Rapidului, care luptă și ea pentru titlu. Președintele (n.r. clubului Hermannstadt, Dani Coman) m-a sunat: ‘Baba, te vrea Rapid!’.

I-am spus că îmi doresc cu adevărat să merg la Rapid pentru că e o echipă cu mulți suporteri și ar fi fost o onoare să joc acolo. Două zile mai târziu, președintele m-a sunat din nou și mi-a spus: «Steaua (n.r. FCSB) te vrea!». Știam că Steaua (n.r. FCSB) este un club mare și m-am gândit din nou”, a declarat Baba Alhassan pentru Sienu TV.

Reclamă

Baba Alhassan a jucat 6 meciuri în tricoul FCSB-ului şi l-a încântat pe Gigi Becali. 10.000 de euro este salariul pe care îl primeşte la vicecampioana României. În această ediţie de campionat, ghanezul are 2 goluri şi 3 pase decisive.

Baba «Lahassan» e extraordinar. Într-un fel a fost mai bine că Olaru a fost suspendat, ca să-l văd eu pe Baba Alhassan. E fotbalist de mare clasă. O să fie război între Baba și Lixandru. O să fie război nuclear, mondial”, spus Gigi Becali.

Rapid urmează să se dueleze cu FCSB în ultima etapă a sezonului regulat. Giuleştenii au cu 10 puncte mai puţin decât echipa lui Gigi Becali

Reclamă 4 / 0/3

„Nu asta e important” Baba Alhassan, sincer după victoria lui FCSB cu FC Voluntari

Baba Alhassan tocmai i-a pasat decisiv lui Florinel Coman în victoria in extremis cu FC Voluntari. A oferit primele declaraţii la finalul partidei.

O victorie importantă pentru noi. E important că am rezolvat meciul în repriza a doua şi am luat cele 3 puncte.

În repriza a doua am jucat aşa cum trebuia să jucăm tot timpul. Am reuşit să îi dau o pasă de gol şi el a reuşit să înscrie un gol foarte frumos. Nu e important dacă dau eu assist sau dacă dau gol, important e să câştige echipa.

Întotdeauna simţim o presiune. Dacă pierdem sau facem un egal, se micşorează diferenţa de puncte. Încercăm să mărim diferenţa. Cel mai important e să ajungem acasă cu bine şi să ne refacem înaintea meciului cu Petrolul„, a declarat Baba Alhassan, la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va câştiga FCSB titlul în Liga 1 la finalul meciului cu Farul Constanţa?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
9:28 „Imediat îl condamnă lumea!” Mihai Stoica sare în apărarea lui Ștefan Târnovanu. Ce a spus despre greșeala portarului 8:52 Denis Alibec e la retrogradare și poate ajunge gratis la FCSB! Anunțul care îi dă speranțe lui Gigi Becali 8:35 Mihai Stoica, dezvăluiri cutremurătoare despre accidentarea lui Alexandru Pantea: „Nu va fi apt pentru pregătirea de vară!” 8:15 Florinel Coman va merge la vraciul Marijana! Mihai Stoica, dezvăluiri despre starea vedetei. Verdict despre participarea la EURO 8:11 Anunţ de ultim moment despre transferul dorit de Gigi Becali pentru Dream Team-ul de Liga Campionilor de la FCSB 7:40 Jucătorul de la CFR Cluj care l-a făcut praf pe Adi Mutu şi apoi şi-a anunţat plecarea: „Nu are caracter, a vrut să se salveze” 0:27 Costel Gâlcă, după înfrângerea cu CFR Cluj: „Trebuie să facem mult mai mult să câştigăm”! Ce a spus despre lupta pentru locul 2 0:10 Tabloul complet al optimilor Campionatului Mondial de snooker. 8 capi de serie sunt out 25
apr.
23:58
FCSB e la un punct de titlu, lupta pentru locul 2 devine teribilă! Cum arată acum clasamentul în play-off
25
apr.
23:55
Daniel Bîrligea, mesaj pentru Edi Iordănescu după ce a marcat în Universitatea Craiova – CFR Cluj 0-1: „O să dau totul!”
Vezi toate știrile
Citește și