Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dan Șucu a vorbit despre lupta pentru titlu și a venit cu verdictul. Anunț despre duelurile din play-off: „Va fi extraordinar”

Alex Ioniță Publicat: 14 martie 2024, 10:53

Reclamă
Dan Șucu a vorbit despre lupta pentru titlu și a venit cu verdictul. Anunț despre duelurile din play-off: Va fi extraordinar”

Dan Șucu a vorbit despre lupta pentru titlu și a venit cu verdictul

Dan Șucu / Hepta

Dan Șucu a vorbit despre lupta pentru titlu și a venit cu verdictul. Acționarul majoritar al formației din Giulești a vorbit despre candidatele la câștigarea campionatului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

După finalul sezonului regulat, FCSB este liderul Ligii 1, iar Rapid este la 5 puncte distanță de roș-albaștrii. Astfel, lupta la titlu a fost relansată, iar giuleștenii au șanse reale de a câștiga întrecerea.

Dan Șucu a vorbit despre lupta pentru titlu și a venit cu verdictul

Acționarul majoritar de la Rapid este de părere că lupta pentru titlul de campioană se va da în 4 echipe: FCSB, Rapid, CFR Cluj și Universitatea Craiova.

Totuși, Dan Șucu a menționat faptul Farul Constanța și Sepsi, echipele de pe pozițiile 5 și 6, pot produce surprize în ultimele 10 etape rămase din acest sezon competițional.

„Sunt absolut convins că toți cei 4 actori din față sunt în luptă la titlul. Dar atât Farul cât și Sepsi vor face multe surprize. Cred că va fi un play-off extraordinar.

Reclamă

Mi-ar plăcea să cred că Rapid va arăta mereu așa cum a făcut-o cu FCSB. Dar nu e așa, fiecare meci e diferit. Dar sper să ne întărim cu fiecare etapă”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Cum arată clasamentul Ligii 1, după înjumătățirea punctelor:

  1. FCSB – 32 de puncte
  2. Rapid – 28 de puncte
  3. CFR Cluj – 27 de puncte
  4. Universitatea Craiova – 25 de puncte
  5. Farul Constanța – 22 de puncte
  6. Sepsi Sf. Gheorghe – 22 de puncte

Daniel Niculae, „săltat” de mascaţi. Dan Șucu a făcut dezvăluirea uluitoare

Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi! Dan Șucu, acționarul majoritar al celor de la Rapid, a făcut anunțul uluitor, în direct la emisiunea AS.ro LIVE.

Reclamă 4 / 0/3

Șeful giuleștenilor a dezvăluit faptul că această veste l-a șocat și că președintele grupării din Giulești este anchetat acum de oamenii legii.

Fostul jucător al formației din Giulești, acum președintele acesteia, a fost ridicat de forțele de ordine în decursul dimineții de joi. Daniel Niculae este anchetat într-un dosar care are legătură cu arme și muniții.

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Daniel Niculae a devenit președintele celor de la Rapid din anul 2021. S-a retras din activitatea de jucător în anul 2018, tot de la formația condusă acum de Dan Șucu.

În cariera sa de jucător, pe lângă perioadele petrecute la Rapid, a mai fost legitimat la: Extensiv Craiova, Auxerre, AS Monaco, AS Nancy, Kuban Krasnodar și Astra Giurgiu.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și