Închide meniul

Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 5 mai 2024, 14:52

Reclamă
Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte: „Îl dorim pe Mircea Lucescu manager general! Lucrăm la asta!

Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte

Dan Şucu şi Mircea Lucescu/ Hepta

Dan Şucu a făcut un anunţ bombă în ziua de Paşte şi a anunţat că îl doreşte pe Mircea Lucescu la Rapid. Şucu forţează în aceste zile mutarea anului în fotbalul românesc.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Şucu vrea ca Mircea Lucescu să devină managerul general al Rapidului, pe modelul echipelor din Premier League.

Dan Şucu, anunţ bombă în ziua de Paşte despre Mircea Lucescu la Rapid

Prioritatea mea și a Rapidului în aceste zile este Mircea Lucescu. Lucrăm doar la asta! Orice altceva poate să mai aștepte. Orice alte păreri pro sau contra, la fel, pot să mai aștepte.

Îl dorim pe Mircea Lucescu antrenor, manager general, după modelul fotbalului profesionist. Cum e în alte campionate puternice, să zicem Premier League. 

Dacă va accepta, la dânsul va fi toată partea tehnică, sportivă. Eu sunt optimist. Săptămâna următoare am putea avea un răspuns. Poate s-a săturat și domnia sa de echipe la mii de kilometri și rămâne acasă, aici, la Rapid.

Reclamă

Știe că avem un proiect foarte serios pe termen lung, așa cum îi place unui mare profesionist cum este Mircea Lucescu. Încercăm pe toate căile să-l convingem să ni se alăture.

Ar însemna o garanție a performanței, o garanție că la Rapid se dorește ceva cu adevărat mare pe măsura dragostei și ambiției fanilor noștri”, a anunţat Şucu la fanatik.ro.

Dan Şucu a mai spus că a luat legătura şi cu George Copos pentru a-l convinge pe Mircea Lucescu să vină la Rapid. Conform sursei citate, Dan Şucu i-ar fi oferit lui Mircea Lucescu un contract valabil pe 5 ani.

Reclamă 4 / 0/3

În vârstă de 78 de ani, Mircea Lucescu este în prezent fără angajament după ce a demisionat de la Dinamo Kiev. Presa străină a susţinut că „Il Luce” ar avea un acord să o preia din vară pe Beşiktaş.

„L-am rugat și pe domnul George Copos să ne dea o mână de ajutor dată fiind relația specială dintre cei doi.

Domnul Copos mi-a promis că se va implica și va vorbi cu domnul Lucescu pentru binele Rapidului. Ne dorim ca Mircea Lucescu să vină la Rapid, dar evident, decizia finală îi aparține domniei sale”, a mai spus Dan Șucu.

Şi celălat acţionar al Rapidului, Victor Angelescu, a spus că îşi doreşte ca Mircea Lucescu să vină la Rapid.

Cred că cel mai bine îl întrebaţi pe dânsul ce îşi doreşte. Noi ne-am dori. Vreau să cred că domnul Lucescu îşi doreşte să ajungă în afară. Noi ne-am dori, dar nu cred că depinde de noi sau de Dinamo”, a declarat Victor Angelescu la digisport.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
16:32 „E o rușine!” Un jucător important de la Rapid nu își explică parcursul din play-off. Dezvăluiri din vestiarul giuleștenilor 16:14 VIDEOFranco Colapinto a câștigat Cursa de Sprint de Formula 2 de la Imola! Cursa principală, duminică, de la 11:00, LIVE în AntenaPLAY 15:20 Lovitură dură pentru Gigi Becali. Tavi Popescu, OUT de la FCSB: „Nu va juca în primele două tururi preliminare” 14:44 VIDEONebunie în a treia sesiune de antrenamente de la Marele Premiu de Formula 1 de la Imola. Alonso şi Perez au ieşit de pe pistă 14:40 VIDEOCalificările Marelui Premiu de Formula 1 de la Imola sunt pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY, de la ora 16:45 14:16 VIDEODanemarca – Elveția 0-8 şi Letonia – Suedia 2-7 au fost în AntenaPLAY. Canada – Finlanda (17:20). Spectacol la CM de hochei 13:22 Bolton – Oxford United LIVE VIDEO (18:15) în AntenaPLAY. Play-off-ul de promovare în Championship se joacă pe Wembley 12:50 Larry Ten Voorde va pleca din pole-position la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024. Cursa e duminică (12:45, AntenaPLAY) 12:37 „L-a trimis să se bucure de pensie”. Grecii nu au avut milă de Fatih Terim, după ce Răzvan Lucescu i-a grăbit demiterea 12:35 Ovidiu Popescu, la un pas de a fi deturnat din drumul spre Sepsi de o altă rivală de Liga 1 a FCSB-ului. Anunţ de ultimă oră Vezi toate știrile
Citește și