Închide meniul

Dan Şucu anunţă o investiţie de 5 milioane de euro la Rapid şi dă de pământ cu foştii conducători: „Incompetenţă şi golănie!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 26 decembrie 2023, 19:04

Reclamă
Dan Şucu anunţă o investiţie de 5 milioane de euro la Rapid şi dă de pământ cu foştii conducători: „Incompetenţă şi golănie!

Dan Şucu anunţă o investiţie de 5 milioane de euro la Rapid şi dă de pământ cu foştii conducători

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Şucu anunţă o investiţie de 5 milioane de euro la Rapid şi dă de pământ cu foştii conducători. Şucu a spus că în perioada imediat următoare va face o mărire de capital de 5 milioane de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a dat de pământ şi cu foştii conducători de la Rapid, după ce clubul este obligat să plătească 750.000 de euro lui Milos Pavlovic.

Dan Şucu anunţă o investiţie de 5 milioane de euro la Rapid şi dă de pământ cu foştii conducători

”Dragi rapidiști,

Permiteți-mi să încep prin a vă ura Sărbători Fericite și un An Nou cu multă sănătate și prosperitate! Și, sperăm noi, cu multe realizări! 2023 este anul care ne-a adus multe victorii, care ne-a umplut de mândrie, dar și de înfrângeri neașteptate, care ne-au descumpănit.

În ultimele două luni, rezultatele din teren ne-au făcut viața… amară. Și, pentru ca supărarea să fie completă, inclusiv la TAS (Tribunalul de Arbitraj Sportiv), după patru victorii consecutive, am pierdut un proces important. Acum, suntem obligați să plătim o suma mare de bani (750.000 euro, în contul unor presupuse datorii făcute acum 10-12 ani de către o altă societate).

Reclamă

Este penibil cum aceiași oameni care, prin incompetență și golănie, au falimentat Rapidul, astăzi, sunt formatori de opinie în mass-media și explică ce greșeli ‘impardonabile’ face managementul actual.

Pentru noi, însă, seriozitatea și implicarea sunt esențiale și nu le putem promova decât prin exemplul personal.

Dan Şucu bagă 5 milioane de euro la Rapid

Ca acționari, am promis că vom investi mai mult și mai rapid în întărirea echipei. Respectarea promisiunilor este prima dovadă de seriozitate!
În săptămânile următoare, vom promova o mărire de capital de 5 milioane de euro. Acești bani au început deja să intre în conturile clubului și vor ajuta la întărirea echipei, pâna la nivelul pe care ni-l dorim cu toții.

Reclamă 4 / 0/3

Mesajul nostru, al acționarilor, este simplu: dacă noi investim sume mari de bani, și enorm de multă energie, atunci și colegii noștri, jucători, antrenori sau angajați ai clubului, au obligația de a fi la fel de implicați și de dedicați.

Sigur că ne dorim o echipa puternică, învingătoare. Aceste victorii le vrem, însă, cu respectarea regulilor competiției sportive și, evident, fără compromisuri.
Dumneavoastră, fanii Rapidului, dacă veți auzi că cineva susține că la Rapid exista înțelegeri anticoncurențiale între noi și un alt club, sau că încercăm să influențăm arbitrajul în favoarea noastră, sau că am contactat vreodată jucători ai echipelor adverse, sau cine știe ce comportamente ilegale sau imorale din partea noastră, puteți să le spuneți liniștiți că nu este adevărat. Că se înșală! Că este o minciună!
Pentru dumneavostră, fanii noștri, ne dorim ca oriunde mergeți, și oricând afirmați că țineți cu Rapid, să o faceți cu capul sus, cu mândrie! Să fiți convinși că iubiți cea mai serioasă și respectată echipa din România. Și, cât mai curând, și cea mai puternică!

La mulți ani și un 2024 fericit!”, este mesajul lui Dan Șucu pe pagina de Facebook a celor de la Rapid.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
17:34 Simona Halep a primit wild card la Trophee Clarins! Românca aşteaptă să fie pe tabloul principal şi la Roland Garros 2024 17:32 FCSB revine în Ghencea! Anunţul de ultimă oră legat de echipa lui Gigi Becali: „E semnat contractul” 17:19 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 30 aprilie 2024 17:02 EXCLUSIVValeriu Iftime anunţă că se îmbată dacă FC Botoşani se salvează de la retrogradare: „Nu am crezut niciodată că putem să scăpăm”! 16:33 România – Japonia, în optimile Billie Jean King Cup! Test dificil pentru tricolore. Cum arată tabloul turneului final din Sevilla 16:28 Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă” 16:13 Ungaria – România, LIVE VIDEO, 13:30. Al treilea meci al naţionalei la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, în AntenaPLAY 15:58 Cristi Chivu, dorit insistent la Ajax! Anunţul uriaş venit din Italia. Planul „lăncierilor” 15:46 VIDEOSlovenia – România 6-1 a fost în AntenaPLAY, la Campionatul Mondial de Hochei, Divizia 1, Grupa A 15:40 NEWS ALERTDan Petrescu a semnat cu CFR. Clip de prezentare spectaculos: „Gata cu vorba!” Vezi toate știrile
Citește și