Închide meniul
Foto

Dan Şucu, apariţie fabuloasă în trening alături de fanii Rapidului: „Eu sunt soldat neinstruit, dar am învăţat cântecele!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 martie 2024, 15:18

Reclamă
Dan Şucu, apariţie fabuloasă în trening alături de fanii Rapidului: „Eu sunt soldat neinstruit, dar am învăţat cântecele!”

Dan Şucu, apariţie fabuloasă în trening alături de fanii Rapidului

Dan Şucu a avut o apariţie fabuloasă în trening alături de fanii Rapidului, în momentul plecării la Craiova. Şucu şi Angelescu au mers cu autocare, alături de ultraşii Rapidului.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În lipsa lui Bocciu, care este arestat, Gigi Corsicanu a fost cel care a condus galeria în deplasarea de la Craiova. Dan Şucu şi Victor Angelescu au mers şi ei alături de fani.

Update 15:40: Dan Şucu a vorbit înaintea plecării spre Craiova. Acţionarul majoritar al Rapidului a spus că a învăţat cântecele.

„Ne-am pregătit. Sper să fie și băieții pregătiți. Mă gândeam acum că, dacă-i spuneam cuiva acum doi ani de zile că mergem la Craiova și vrem să ne întoarcem victorioși, m-ar fi luat peste picior. Acum, avem șansele noastre. Cum e în peluză, cum se vede în peluză. Eu sunt soldat neinstruit. Am învățat cântecele.

Suporterii m-au invitat, eu ce să zic? M-am bucurat de invitație și sper să ne întoarcem fericiți. La 60 de ani, parcă n-ai face din așa ceva o tradiție, dar poate o fac copiii mei”, a spus Dan Şucu la plecarea spre Craiova.

Reclamă

Dan Şucu, apariţie fabuloasă în trening alături de fanii Rapidului

Dan Şucu a apărut îmbrăcat în trening şi cu o eşarfă a Rapidului, în timp ce Victor Angelescu a preferat să se îmbrace în jeanşi. Cei doi conducători de la Rapid şi sunt gata să cânte cot la cot cu suporterii la derby-ul cu Universitatea Craiova. Alături de cei doi a venit şi fostul patron al Rapidului, Nicolae Cristescu. (VEZI IMAGINI ÎN GALERIA FOTO CU DAN ŞUCU ŞI VICTOR ANGELESCU)

Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Dan Șucu a făcut o greșeală, atunci când a acceptat oferta fostului șef de galerie.

Dumitru Dragomir a spus că un conducător din fotbal ar trebui să nu fie atât de apropiat de galerie, având în vedere că suporterii își pot schimba opinia față de conducere foarte repede.

Reclamă 4 / 0/3

”O tâmpenie! Mai mare prostie ca asta nu există. Ăștia care îl aplaudă… Cât mai departe trebuie să stea de galerie. În experiența vieții mele am avut-o și eu p-asta. Azi le-am dat ceva, m-au mângâiat, peste două săptămâni… Și de familie și de toate cele. Aceiași!

(n.r. – Așa o să pățească Șucu?) De nu o fi așa… Ăsta e începutul alergării pe calea ferată a lui Șucu. Asta e prima greșală pe care o face. În momentul când începi să le dai dreptate te-au curățat. Asta e una dintre cele mai mari greșeli pe care poate să le facă un conducător. Dau scris aici. La primul joc acasă pe care îl pierde sau face meci egal, ăia cu care pleacă îi iau familia și tot, tot, tot. Ai să vezi!

Îi recomand distanțarea cât mai mare. Ai văzut cum sunt patronii americani, patronii englezi sau patronii italieni. Galeria trebuie să plătească. Galeria, la noi, le dăm spații comerciale șefilor de galerie, le dăm pe blat niște lovele, le cumpărm pocnitori și nu mai știu ce. Să îi liniștim, să nu ne înjure.

Nu, tată, noi ne vedem de treaba noastră, ei de treaba lor. Domne, trebuie să fii foarte corect cu ei. De exemplu ai galeria. ‘Fă-ne și nouă o scutire de preț la bilete’. În loc să coste 10 lei, îi dai cu 7. Nu gratuități. Gratuități la nimeni.

Ai câțiva șefi, miniștri, președinți, le dai câteva invitații. Ăsta e protocolul peste tot în lume. Și le dai să stea împreună ei acolo. Dar restul? Toată lumea plătește. La teatru intră cineva fără bilet? Ca la teatru e și aici”, a spus Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest

Dan Şucu a avut un mesaj clar pentru fanii Rapidului, înainte de meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a doua a play-off-ului, ce va avea loc pe 30 martie, de la ora 21:00, live text pe as.ro.

Giuleştenii nu mai au voie să facă paşi greşiţi şi patronul aşteaptă cât mai mulţi fani în Bănie, chiar dacă ultraşii se află în plin scandal, în urma căruia Liviu Ungureanu a ajuns în arest. În Dosarul Pyro, alţi doi ultraşi au ajuns în arest, iar alţi 12 au rămas sub control judiciar.

Reclamă

„Stimați Rapidiști, a început deja cea mai dificilă perioadă a campionatului, dar și cea mai frumoasă, Play-Off-ul. Și, odată cu el, așa cum ne așteptam, campaniile de dezinformare, generatoare de confuzii, de dezbinare. La meciul împotriva Farului am văzut deja rezultatul…”, este o parte a mesajului transmis de Dan Șucu, care poate fi văzut integral AICI.

 

Recomandări
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:07 Kyren Wilson, primul finalist al Campionatului Mondial de snooker 2024! A câştigat 8 dintre ultimele 10 frame-uri 18:36 CSM Bucureşti, OUT din Liga Campionilor. A ratat calificarea în Final Four după ce a pierdut şi returul cu Metz 18:33 „Să nu se repete!” Gigi Corsicanu, semnal de alarmă pentru șefii de la Rapid! Motivul pentru care fanii nu fac deplasarea la Cluj 18:33 U Cluj – Dinamo, 20:00, LIVE TEXT. „Câinii”, obligați să câștige pentru a mai spera la salvarea de la retrogradare 18:23 LIVE VIDEOAdina Diaconu – Chen Meng e ACUM în AntenaPLAY. Bernadette Szocs va juca cu Natalia Bajor 17:56 „I-ar fi făcut rău! Nu a gândit ca un părinte!” Adevăratul motiv pentru care Gică Hagi nu l-a transferat pe Ianis la Farul 17:35 VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a obținut pole-position-ul, live în AntenaPLAY 17:05 VIDEOSporting – Portimonense LIVE VIDEO în AntenaPLAY (20:00)! Boavista – Gil Vicente se joacă ACUM 17:04 Antrenorul care a fost ofertat de Dan Șucu și Victor Angelescu! Variantă surpriză pentru Rapid: „Am primit semnale” 16:48 Ce se întâmplă cu Florinel Coman, după accidentarea suferită! Elias Charalambous a făcut anunțul: „Nu vrem asta!” Vezi toate știrile
Citește și