Închide meniul

Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: „Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 29 martie 2024, 17:37

Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur: Cea mai mare prostie! Ăștia care îl aplaudă..”

Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur.

Colaj cu Dumitru Dragomir și Dan Șucu / Hepta - AS.ro

Fostul șef al LPF, Dumitru Dragomir, a avut un mesaj dur după ce a auzit că Dan Șucu va merge în galerie. Acționarul majoritar de la Rapid va face deplasarea, alături de suporteri, la meciul dintre Universitatea Craiova și Giuleșteni.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cel care i-a făcut propunerea lui Șucu a fost Gigi „Corsicanu”, iar acționarul nu a stat pe gânduri și a acceptat această ofertă. Partida din Bănie este sâmbătă, de la 21:00 și contează pentru a 2-a etapă din playoff.

Dumitru Dragomir a auzit că Dan Șucu merge în galerie și a avut un mesaj dur

Fostul președinte al Ligii Profesioniste de Fotbal este de părere că Dan Șucu a făcut o greșeală, atunci când a acceptat oferta fostului șef de galerie.

Dumitru Dragomri a spus că un conducător din fotbal ar trebui să nu fie atât de apropiat de galerie, având în vedere că suporterii își pot schimba opinia față de conducere foarte repede.

”O tâmpenie! Mai mare prostie ca asta nu există. Ăștia care îl aplaudă… Cât mai departe trebuie să stea de galerie. În experiența vieții mele am avut-o și eu p-asta. Azi le-am dat ceva, m-au mângâiat, peste două săptămâni… Și de familie și de toate cele. Aceiași!

Reclamă

(n.r. – Așa o să pățească Șucu?) De nu o fi așa… Ăsta e începutul alergării pe calea ferată a lui Șucu. Asta e prima greșală pe care o face. În momentul când începi să le dai dreptate te-au curățat. Asta e una dintre cele mai mari greșeli pe care poate să le facă un conducător. Dau scris aici. La primul joc acasă pe care îl pierde sau face meci egal, ăia cu care pleacă îi iau familia și tot, tot, tot. Ai să vezi!

Îi recomand distanțarea cât mai mare. Ai văzut cum sunt patronii americani, patronii englezi sau patronii italieni. Galeria trebuie să plătească. Galeria, la noi, le dăm spații comerciale șefilor de galerie, le dăm pe blat niște lovele, le cumpărm pocnitori și nu mai știu ce. Să îi liniștim, să nu ne înjure.

Nu, tată, noi ne vedem de treaba noastră, ei de treaba lor. Domne, trebuie să fii foarte corect cu ei. De exemplu ai galeria. ‘Fă-ne și nouă o scutire de preț la bilete’. În loc să coste 10 lei, îi dai cu 7. Nu gratuități. Gratuități la nimeni.

Reclamă 4 / 0/3

Ai câțiva șefi, miniștri, președinți, le dai câteva invitații. Ăsta e protocolul peste tot în lume. Și le dai să stea împreună ei acolo. Dar restul? Toată lumea plătește. La teatru intră cineva fără bilet? Ca la teatru e și aici”, a spus Dumitru Dragomir, la fanatik.ro.

Dan Şucu, mesaj pentru fanii Rapidului, după ce ultraşii au ajuns în arest

Dan Şucu a avut un mesaj clar pentru fanii Rapidului, înainte de meciul cu Universitatea Craiova, din etapa a doua a play-off-ului, ce va avea loc pe 30 martie, de la ora 21:00, live text pe as.ro.

Giuleştenii nu mai au voie să facă paşi greşiţi şi patronul aşteaptă cât mai mulţi fani în Bănie, chiar dacă ultraşii se află în plin scandal, în urma căruia Liviu Ungureanu a ajuns în arest. În Dosarul Pyro, alţi doi ultraşi au ajuns în arest, iar alţi 12 au rămas sub control judiciar.

„Stimați Rapidiști, a început deja cea mai dificilă perioadă a campionatului, dar și cea mai frumoasă, Play-Off-ul. Și, odată cu el, așa cum ne așteptam, campaniile de dezinformare, generatoare de confuzii, de dezbinare. La meciul împotriva Farului am văzut deja rezultatul…”, este o parte a mesajului transmis de Dan Șucu, care poate fi văzut integral AICI.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și