Închide meniul

Dan Șucu, decizie radicală după escapada lui Alexandru Albu. Avertisment teribil și pentru Andrei Borza, după petrecerea din club

Iulian Focșăneanu Publicat: 27 februarie 2024, 9:30

Reclamă
Dan Șucu, decizie radicală după escapada lui Alexandru Albu. Avertisment teribil și pentru Andrei Borza, după petrecerea din club

Dan Șucu, decizie radicală după escapada lui Alexandru Albu

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Șucu a luat decizie radicală după escapada lui Alexandru Albu şi a lui Andrei Borza. Patronul Rapidului a intervenit şi a luat o primă măsură drastică în scandalul momentului. Milionarul român nu s-a mulţumit doar cu excluderea din lot şi cu amenda primită de cei doi jucători.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Albu şi Borza au fost surprinşi într-un club de fiţe din Iaşi, imediat după înfrângerea suferită de Rapid. Chiar dacă ar fi trebuit să fie în cantonament, cei doi au ales să încalce regulamentul de ordine interioară şi au avut de suferit.

Dan Șucu, decizie radicală după escapada lui Alexandru Albu

Potrivit 1923.ro, Dan Şucu a decis să nu îi mai prelungească contractul lui Alexandru Albu. Negocierile se purtau de mai mult timp, dar acţionarul majoritar al giuleştenilor le-a închis după scandalul de la Iaşi. Astfel, mijlocaşul în vârstă de 30 de ani va pleca de la echipă în această vară, când îi expiră înţelegerea.

Albu are astfel drum liber spre CFR Cluj, acolo unde este dorit de Adi Mutu. Rămâne de văzut dacă „Briliantul” îl va convinge pe patronul grupării din Gruia să îi facă o ofertă jucătorului.

Sursa citată anterior a anunţat ce se va întâmpla şi cu Andrei Borza, adus de la Farul lui Gică Hagi pentru 800.000 de euro. Fundaşul în vârstă de 18 ani va fi reprimit în lot, dar primeşte un ultimatum de la conducere. La orice abatere ulterioară, va fi exclus din lot până la finalul contractului.

Reclamă

Albu şi Borza nu vor fi în lotul Rapidului la meciul de acasă, cu UTA. Confruntarea din etapa a 28-a a Ligii 1 este programată miercuri, de la ora 21:00, şi va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro.

Neluţu Varga a anunţat că Adrian Mutu îl vrea pe Alexandru Albu la CFR Cluj

Neluţu Varga a recunoscut că Adrian Mutu îl vrea pe mijlocaşul Rapidului la CFR Cluj, dar a precizat că nu se pune problema în acest moment. Mai mult, Varga i-a spus lui Mutu că nu mai vrea să aducă jucători bătrâni la echipă. Albu a împlinit 30 de ani.

Nici vorbă să-l luăm pe Alexandru Albu! Cel puțin, deocamdată! Asta am hotărât. Știu că îl vrea Adrian Mutu la CFR Cluj, a existat o discuție în acest sens, dar nu am fost eu de acord cu această mutare.

Reclamă 4 / 0/3

Ne-am decis să nu mai luăm fotbaliști bătrâni, iar Mutu a înțeles situația și așa a rămas”, a spus Neluţu Varga, conform prosport.ro.

Liderul galeriei Rapidului, reacţie tranşantă după ce Albu şi Borza au sărbătorit în clubul de fiţe din Iaşi

Liderul galeriei Rapidului, Liviu Ungurean, a avut o reacţie tranşantă după ce Alexandru Albu şi Andrei Borza au sărbătorit în clubul de fiţe din Iaşi. Imaginile cu ei au apărut la o zi după primul eşec suferit de giuleşteni în 2024.

După înfrângerea Rapidului cu Poli Iaşi, cei doi jucători au mers într-un club de fiţe din Iaşi pentru a se distra de Dragobete. Imaginile cu cei doi au apărut pe reţelele de socializare de la clubul respectiv. Conducerea Rapidului a luat măsuri imediat şi i-a exclus pe cei 2 din lot pe perioadă nedeterminată.

„Bocciu” îi felicită pe conducătorii clubului, care nu au stat pe gânduri şi au luat imediat o decizie drastică.

„Incredibil! Ce să mai zic?! Doar că sunt prea supărat. Foarte bine că au fost excluși din lot. Suntem de acord cu decizia conducerii”, a declarat Liviu Ungurean pentru fanatik.ro.

Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
4
mai
22:45
VIDEOMax Verstappen va pleca din pole position în Marele Premiu de Formula 1 de la Miami (Antena 3 CNN şi AntenaPLAY, 23:00)
4
mai
22:35
Promisiunea lui Kopic după ce Dinamo a ajuns într-o situaţie dramatică: „Vom lupta până la final, vom lupta pentru club!”
4
mai
22:20
Ahmed Bani, la pământ după ce Dinamo a fost egalată de U Cluj: „Trebuia să câștigăm cu orice preț!”
4
mai
22:02
Cum arată clasamentul în playout după U Cluj – Dinamo 3-3. Situaţie disperată pentru echipa lui Kopic
4
mai
21:31
NEWS ALERTReal Madrid e noua campioană a Spaniei! Echipa lui Ancelotti a câştigat titlul cu 4 etape înainte de final
4
mai
21:29
Erling Haaland, cifre fabuloase la Manchester City! Starul norvegian a făcut show și a marcat patru goluri
4
mai
21:00
VIDEOProgramul complet al F1 Academy™ de la Miami! Abby Pulling a câștigat prima cursă, live în AntenaPLAY
4
mai
20:42
„S-au înțeles!” Mihai Stoica a anunțat transferul lui Florinel Coman! Ultimele detalii despre negocieri
4
mai
20:35
U Cluj – Dinamo 3-3! „Câinii”, egalați în minutul 90+1! Au nevoie de un miracol pentru a nu retrograda
4
mai
20:29
Motivul pentru care Ianis Hagi nu a revenit la Farul, înainte de EURO 2024: „Era huiduit de 200-300 de spectatori”
Vezi toate știrile
Citește și