Închide meniul

Dan Şucu, devastat la finalul meciului Poli Iaşi – Rapid 3-1. Cum a fost surprins în tribuna oficială. Imaginile durerii!

Iulian Focșăneanu Publicat: 24 februarie 2024, 22:52

Reclamă
Dan Şucu, devastat la finalul meciului Poli Iaşi – Rapid 3-1. Cum a fost surprins în tribuna oficială. Imaginile durerii!

Dan Şucu, devastat la finalul meciului Poli Iaşi - Rapid 3-1

Dan Şucu, în timpul partidei / Captură Orange Sport

Dan Şucu a fost devastat la finalul meciului Poli Iaşi – Rapid, scor 3-1, din etapa a 27-a a Ligii 1. Patronul giuleştenilor a făcut deplasarea în Copou, dar a trăit o dezamăgire uriaşă. Jucătorii lui Cristiano Bergodi au condus, dar au primit trei goluri şi au făcut un pas greşit în lupta pentru titlu.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid se putea apropia la 4 puncte de liderul FCSB, înainte de roş-albaştrii să joace cu FC Botoşani. Echipa lui Gigi Becali poate profita acum şi să se distanţeze.

Dan Şucu, devastat la finalul meciului Poli Iaşi – Rapid 3-1

Dan Şucu a văzut meciul dintre două legende ale Rapidului: Mircea Lucescu şi Vasile Maftei. Milionarul român s-a bucurat la golul lui Ermal Krasniqi, dar fericirea a durat numai trei minute. Cristi Săpunaru a făcut o eroare de proporţii, iar Bettaieb a profitat şi a restabilit egalitatea.

Moldovenii au reuşit chiar să întoarcă rezultatul. Roman (88) şi Harrison (90+4) au marcat în poarta lui Aioani şi alb-vişiniii s-au oprit la cinci victorii la rând în 2024.

Imediat după fluierul final, toate camerele TV au fost îndreptate spre loja în care erau oficialii Rapidului. Au fost surprinse „imaginile durerii”. Lui Dan Şucu a părut că nu îi vine să creadă ce s-a întâmplat. Era bulversat total, lângă fostul căpitan al Rapidului.

Reclamă

Jucătorii şi Cristiano Bergodi s-au dus în faţa galeriei, moment în care Daniel Niculae încerca să vadă care este reacţia fanilor. Şi preşedintele alb-vişiniilor era în suferinţă.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi, reacţie fermă despre gafa lui Săpunaru şi lupta la titlu

Cristiano Bergodi, reacţie fermă despre gafa lui Săpunaru şi lupta la titlu. Tehnicianul a vorbit despre rezultatul înregistrat la partida din Copou, dar și despre jocul echipei sale.

Meciul a fost pierdut, din păcate am pierdut 3 puncte. Am avut o ocazie foarte bună de 2-0, dar asta a fost. În prima repriză nu am fost foarte buni. În a doua repriză am mers mai bine, dar și ei au schimbat sistemul de joc. Portarul lor a apărat foarte bine. E un duș rece care ne pune cu picioarele pe pământ. Am primit prea multe felicitări.

Nu știu dacă greșeala lui Săpunaru a fost decisivă. Se poate întâmpla, nu cred că echipa a căzut atunci. Am avut ocazii înainte de 1-0, apoi am trecut în avantaj și am mai avut ocazii, până să fim egalați. Eu nu am văzut că echipa a căzut din punct de vedere psihic. Am schimbat ceva, dar asta a fost astăzi.

Normal că după ce ne-au dat gol au crezut că pot câștiga. După ce ne-au dat al 2-lea gol ne-am dezechilibrat. Au intrat și Funsho, și Petrila pentru a mări ritmul echipei, dar din păcate nu s-a întâmplat nimic. Sper că jucătorii au înțeles, vom vedea cu UTA, miercuri.

După cum spuneam, e un duș rece, dar trebuie să ținem capul sus. Asta este, după 5 victorii a venit și o înfrângere. Trebuie să mergem înainte, nu este un capăt de țară. Nu se simte presiunea pentru titlu, noi am venit aici să câștgiăm. Echipa a făcut niște greșeli care se pot întâmpla, pentru mine nu este nicio problemă. Băieții trebuie să aibă încredere în ei, fără să fie un capăt de țară. Asta trebuie să gestionăm. Mergem înainte, cu picioarele pe pământ!”, a spus Cristiano Bergodi, la digisport.ro.

Cum arată clasamentul actualizat al Ligii 1

1. FCSB – 55 puncte
2. CFR Cluj – 48 puncte
3. Rapid – 48 puncte
4. Farul – 41 puncte
5. Universitatea Craiova – 39 puncte
6. Hermannstadt – 37 puncte
7. UTA – 37 puncte
8. Petrolul – 35 puncte
9. U Cluj – 34 puncte
10. Sepsi – 33 puncte
11. Oţelul – 32 puncte
12. FCU Craiova – 30 puncte
13. Poli Iaşi – 30 puncte
14. FC Voluntari – 27 puncte
15. Dinamo – 22 puncte
16. FC Botoşani – 20 puncte

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Credeţi că există vreo şansă ca Gigi Becali să se împace cu CSA Steaua?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:32 Decizia conducerii „câinilor”, care ar putea declanşa un scandal cu fanii dinamovişti! Ultima oară suporterii au protestat dur! 8:29 Verdictul specialistului după analiza fazei care a aruncat în aer finalul meciului Real Madrid – Bayern Munchen 7:56 Ce i-a putut spune arbitrul asistent lui Matthijs de Ligt după greşeala uriaşă care a decis dubla Real Madrid – Bayern Munchen 7:48 Carlo Ancelotti nu s-a mai abţinut şi le-a răspuns nemţilor, care au protestat vehement: „Ei se plâng de asta?” 7:28 Thomas Tuchel a tunat după ce Bayern a egalat în prelungiri, iar golul a fost anulat: „Dezastru total! Au încălcat regulamentul” 0:23 Real Madrid – Borussia Dortmund e finala UEFA Champions League 2024! Ultim act de vis pe legendarul Wembley 0:00 Real Madrid – Bayern Munchen 2-1. Joselu, eroul de pe Bernabeu! Madrilenii s-au calificat în finală după o remontada istorică 8
mai
23:53
FotoFaze controversate în Real Madrid – Bayern Munchen 2-1! Meci infernal pentru centralul Szymon Marciniak!
8
mai
23:05
Problemă uriaşă pe Arena Naţională înainte de meciul în care jucătorii FCSB-ului vor primi trofeul şi medaliile de campioni!
8
mai
22:31
Valentin Ceauşescu, dezvăluiri de senzaţie! Cine e jucătorul Stelei care i-a cerut ceva ieşit din comun: „Asta, niciodată”
Vezi toate știrile
Citește și