Închide meniul

Dan Şucu, dezvăluiri despre cum conduce Rapidul! Ce a spus despre modelul patron-antrenor, dezvoltat de Gigi Becali

Bogdan Stănescu Publicat: 3 octombrie 2023, 15:24

Reclamă
Dan Şucu, dezvăluiri despre cum conduce Rapidul! Ce a spus despre modelul patron-antrenor, dezvoltat de Gigi Becali

Dan Şucu, dezvăluiri despre cum conduce Rapidul!

Dan Șucu, în cadrul unei unei conferințe de presă / Facebook FC Rapid

Dan Şucu, dezvăluiri despre cum conduce Rapidul! Patronul echipei giuleştene a punctat că el a delegat responsabilităţi unor oameni pe care îi consideră competenţi, iar aceştia îi raportează direct lui.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a precizat că Rapid nu poate fi considerată o corporaţie, având în vedere că nu are o cifră de afaceri de 100 de milioane de euro. Totodată, modelul de patron-antrenor, al lui Gigi Becali, îi este total străin lui Şucu.

Dan Şucu, dezvăluiri despre cum conduce Rapidul!

“Eu, din punctul meu de vedere, consider că, ceea ce încercăm să introducem la Rapid este atitudinea antreprenorială. Asumare de responsabilitate și posibilitatea de a reuși să ajungi la rezultatul respectiv.

Dar prin ordine, prin modul corect și coerent de a conduce. Ideea de corporație e o idee dificilă. Discutăm la Rapid de o cifră de afaceri de 10 milioane de euro, despre ce corporație vorbim?

La corporație cifra depășește 100 de milioane de euro. La noi discutăm despre o organizare simplă. Nu există variantă prin care, cel puțin la început, dar nu numai la început, nu există variantă de delegare fără controlul delegării”, a declarat Dan Șucu pentru fanatik.ro.

Reclamă

“Încerc să găsesc oameni competenți, am găsit deja oameni competenți. Cărora să le deleg o anumită zonă din conducerea Rapidului, iar fiecare să raporteze ce a făcut sau ce are de făcut”, a precizat Dan Şucu.

Dan Şucu exclude să ajungă ca Gigi Becali!

Dan Şucu exclude ideea de a deveni patron-antrenor, aşa cum este Gigi Becali la FCSB. El crede că oamenii de afaceri care ajung să se ocupe de toate aspectele dau dovadă de o lipsă de încredere în cei cărora ar trebui să le delege anumite atribuţii.

„Nu poți să delegi o responsabilitate decât către cineva în care ai cu adevărat încredere. Fără încredere, nu funcționează. Probabil că cei care nu sunt în stare să delege au o problemă cu încrederea, cu capacitatea de a avea încredere în altcineva în afară de ei.

Reclamă 4 / 0/3

În principal dacă este vorba de banii lor. Atunci când discuți despre societăți mari, despre ceva care trebuie construit fără delegare nu își are sensul. Pur și simplu nu își are sensul”, a mai spus Dan Șucu pentru sursa citată.

Dan Şucu, alegere surprinzătoare! Care a fost preferatul său din meciul cu CFR Cluj: „Se potriveşte filozofiei mele”

Dan Şucu, alegere surprinzătoare! Preferatul său din meciul Rapid – CFR Cluj 3-1 nu a fost nici autorul „dublei”, Albion Rrahmani, nici Claudiu Petrila, marcatorul celuilalt gol al giuleştenilor.

Dan Şucu a spus că, în opinia lui, cel mai bun jucător al Rapidului a fost mijlocașul belgian Xian Emmers.

Pentru mine, aceasta este tipologia mea, cel mai bun jucător aseară a fost Emmers. Mi-a plăcut foarte mult, evident toată echipa a jucat extraordinar, impecabil, nu are rost să mai discutăm de Rrahmani, l-a văzut toată lumea, este la vedere ca să spun așa.

Petrila la fel. Deși a fost criticat, este un transfer care se dovedește foarte reușit, dar aceștia sunt jucătorii pe care îi văd toți, sunt jucătorii spectaculoși care marchează și sunt văzuți imediat din tribună de toți specialiștii.

De asemenea, Funsho a făcut o partidă extraordinară și care de la meci la meci crește tot mai mult. A devenit un jucător foarte periculos pentru porțile adverse. Mie, însă, mi-a plăcut foarte mult Emmers, se potrivește filosofiei mele de viață”, declara Xian Emmers, citat de fanatik.ro.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
23:44
PSG – Borussia Dortmund 0-1. Echipa germană e prima finalistă a Ligii Campionilor în acest sezon! Parizienii au avut 4 bare!
7
mai
23:43
FotoOlimpiu Moruţan a mers în cârje la stadion pentru a-şi susţine echipa la semifinala cu Beşiktaş! Mesajul superb al clubului
7
mai
23:32
Xavi a ales jucătorii care nu pot pleca de la Barcelona! Numele care nu pot fi transferate de nicio echipă din lume
7
mai
23:17
Un veteran de la Real Madrid, mesaj emoționant înainte de returul cu Bayern Munchen din Ligă: „Probabil va fi ultimul meci”
7
mai
23:16
Răspunsul primarului Buzăului la întrebarea dacă aşteaptă duelurile cu Gigi Becali: „Sper ca Gloria Buzău să devină «Steluţa» 2”
7
mai
22:49
Reacția premierului Marcel Ciolacu după ce Gloria Buzău a promovat în Liga 1! Mesaj după finalul partidei cu Unirea Slobozia
7
mai
22:21
Reacţia lui Ion Crăciunescu după ce Darius Olaru i-a strigat „Băi, prostule!” centralului meciului Universitatea Craiova – FCSB!
7
mai
22:02
„Mă simt extenuat!” Andrei Prepeliță și-a găsit cu greu cuvintele după ce a promovat cu Gloria Buzău în Liga 1!
7
mai
21:52
Anunţul lui Florin Manea despre transferul lui Denis Drăguş: „Cluburile s-au înţeles”
7
mai
21:46
„N-a înțeles nimic! O prostie!” Mihai Stoica i-a dat replica lui Andrea Compagno! „MM” a răspuns, după atacul italianului
Vezi toate știrile
Citește și