Închide meniul

Dan Şucu e foarte îngrijorat după accidentarea lui Albion Rrahmani: „Timpul este esenţial! Îi trimitem un avion privat”

Alex Ioniță Publicat: 13 octombrie 2023, 12:16

Reclamă
Dan Şucu e foarte îngrijorat după accidentarea lui Albion Rrahmani: „Timpul este esenţial! Îi trimitem un avion privat

Dan Şucu e foarte îngrijorat după accidentarea lui Albion Rrahmani

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Şucu e foarte îngrijorat după accidentarea lui Albion Rrahmani. Acționarul celor de la Rapid a dezvăluit acum ce urmează pentru atacantul kosovar, care a impresionat încă de la primele meciuri pentru formația din Giulești.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul de 23 de ani s-a accidentat în partida dintre Andorra și Kosovo, câștigată de către oaspeți cu scorul de 3-0. Rrahmani a fost scos cu targa de pe teren, în minutul 66 al duelului, iar, potrivit fanatik.ro, ar fi suspect de o ruptură a ligamentelor încrucișate.

Dan Şucu e foarte îngrijorat după accidentarea lui Albion Rrahmani. Ce a spus despre situația atacantului

După vestea accidentării lui Albion Rrahmani, Dan Șucu a menționat că speră ca lucrurile să nu fie foarte grave. Totodată, acționarul giuleștenilor a dezvăluit că încearcă să îl aducă cât mai repede pe kosovar la București, pentru ca atacantul să fie supus unor investigații, cât mai rapid posibil.

„Este o veste proastă, evident, pentru noi. Sperăm ca lucrurile să nu fie atât de grave precum s-au prezentat aseară. Când am auzit… Trebuie să ai inimă tare când intri în fotbal pentru că apar tot felul de surprize neplăcute, când nu te aştepţi.

De azi-noapte suntem în contact permanent cu agentul jucătorului, Rrahmani este în drum spre casă, vom face toate demersurile necesare ca în această seară să ajungă la Bucureşti. Dacă va fi cazul, îi vom trimite şi un avion privat.

Reclamă

Timpul este esențial. Să îl aducem cât mai repede la Bucureşti, să vedem ce are şi să înceapă recuperarea. Este drum de 12 ore de la Priştina la Bucureşti. Nu se pune problema ca el să vină cu maşina. De aceea vă spun că o să găsim orice fel de soluţie ca să îl punem pe avion şi să îl aducem la Bucureşti. Pentru că lucrurile acestea contează foarte mult şi timpul pe care trebuie să îl rezolvăm este foarte rapid.

Este vorba de respectul clubului Rapid pentru jucător, întotdeauna noi ne-am respectat jucătorii pentru că şi noi aşteptăm acelaşi respect din partea jucătorilor pentru Rapid. Rrahmani este un fotbalist extrem de valoros, un om deosebit, ne-a ajutat enorm până acum”, a spus acționarul giuleștenilor, citat de sursa menționată anterior.

De când a ajuns în lotul celor de la Rapid, Albion Rrahmani a adunat 7 meciuri în tricoul formației pregătite de Cristiano Bergodi. În cadrul acestor partide a reușit să marcheze de 6 ori și a oferit 2 pase decisive. În momentul de față, atacantul este cotat la suma de 1,2 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt.

Reclamă 4 / 0/3

Albion Rrahmani, accidentare gravă în Andorra – Kosovo 0-3!

Albion Rrahmani a suferit o accidentare gravă în meciul Andorra – Kosovo 0-3. Atacantul Rapidului a fost scos pe targă de pe teren în minutul 66.

„Nu cunoaștem acum gravitatea accidentării. Trebuie să așteptăm o confirmare oficială mâine dimineață”, a declarat după meci selecţionerul lui Kosovo, Primoz Gliha.

Accidentarea lui Rrahmani îi creează mari probleme Rapidului. Giuleştenii îl mai au în lot, în atac, doar pe camerunezul Kevin Soni, care nu a apucat să debuteze la echipa antrenată de Cristiano Bergodi.

Kosovo a învins fără drept de apel Andorra în deplasare. Milot Rashica a marcat două goluri, în minutele 26 şi 71. Zeqiri a marcat celălalt gol al kosovarilor, în minutul 83.

Kosovo se află pe locul 4 în grupa I de calificare pentru EURO 2024. Jucătorii selecţionerului Gliha au 7 puncte din 7 partide şi păstrează doar şanse teoretice la calificarea la EURO.

Recomandări
Citește și:

Va termina Bayer Leverkusen sezonul fără înfrângere?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
7
mai
0:19
Marius Niculae a vorbit de un transfer „bombă” la Sporting Lisabona după ce „Leii” au luat titlul: „Sper să vină Ronaldo”
7
mai
0:15
Gigi Becali, anunțul momentului despre revenirea lui Florin Tănase la FCSB! A spus totul după 0-2 cu Universitatea Craiova
7
mai
0:00
Jucătorii făcuți praf de Gigi Becali după 0-2 cu Universitatea Craiova. Cine l-a impresionat: „O să fie fotbalist mare!”
23:58 Gigi Becali, „aroganţa” serii după înfrângerea cu Universitatea Craiova: „Aduceţi-ne antrenori, Gâlcă nu e de talia mea” 23:41 Decizie peste capul lui Gigi Becali la FCSB! Jucătorul care a lipsit fără acordul milionarului: „I-a dat drumul fără să-mi spună” 23:31 Alex Mitriţă a dat răspunsul final în privinţa ofertei de la FCSB! Ce a spus despre echipa naţională 23:26 „Trebuie să fim serioși!” Elias Charalambous, prima reacție după Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:18 Octavian Popescu a anunţat că se operează: „În ultimul an am jucat cu o problemă la gleznă”! Cât va lipsi de pe teren 23:11 „Nu au jucat cu nicio presiune” Andrei Ivan rămâne cu picioarele pe pământ după ce a marcat în Universitatea Craiova – FCSB 2-0! 23:07 Darius Olaru, răbufnire uluitoare la adresa arbitrului: „Băi, prostule!” Faza care l-a scos din minţi Vezi toate știrile
Citește și