Închide meniul

Dan Şucu, fascinat de o contracandidată la titlu: „Au înţeles că nu pot împuşca vrăbii cu tunul!”

Reclamă

Iulian Focșăneanu Publicat: 31 iulie 2023, 17:16

Dan Şucu, fascinat de o contracandidată la titlu: „Au înţeles că nu pot împuşca vrăbii cu tunul!

Albion Rrahmani vine în România să semneze cu Rapid! Acord total cu atacantul pe care Dan Şucu

Dan Şucu şi Victor Angelescu, la un meci al Rapidului / Hepta

Dan Şucu este fascinat de o contracandidată la titlu. Patronul Rapidului a tras primele concluzii după ce a văzut meciurile din primele trei etape ale noului sezon din Liga 1. CFR Cluj este echipa care l-a impresionat pe omul de afaceri.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Finanţatorul giuleştenilor a ţinut să îl felicite pe Neluţu Varga, care a schimbat din temelii lotul CFR-ului. Gruparea din Gruia a adunat o sumă uriaşă din vânzarea de jucători în pauza competiţională. A renunţat la 15 jucători după plecarea lui Dan Petrescu şi a adus 13 nume noi la echipă.

Dan Şucu, fascinat de o contracandidată la titlu

CFR Cluj are 7 puncte după primele trei etape. Numai FCSB are maximum de puncte. Neînvinsă este şi Rapid, ccare şi-a trecut în cont cinci puncte.

Mi-a plăcut foarte mult, dintre contracandidate, CFR Cluj. Se vede că au antrenor italian și cred că și noi am fost inspirați când l-am luat pe Cristiano Bergodi, un tehnician tot de școală italiană. Vreau să-i felicit pe cei de la CFR că au înțeles că nu pot împușca vrăbii cu tunul. Se pot ajusta cheltuielile în mod rezonabil, să fii sustenabil și sănătos din punct de vedere economic și, în paralel, să crești calitatea jocului.

Mi se pare că managementul CFR-ului este net superior acum față de anul trecut. Cât mă pricep eu la fotbal, abia acum CFR Cluj este o candidată foarte serioasă la titlu din acest sezon. Eu văd cu ochiul omului de afaceri ce se întâmplă la Cluj, iar acesta este modelul pentru un fotbal sănătos și nu aventuri pe doi, trei ani, cu salarii fără acoperire, care în general se încheie tragic.

Reclamă

Deja, noi, la Rapid, aplicăm acest model al businessului de fotbal făcut prudent, cu pași mărunți, dar foarte stabil. Le spun suporterilor apăsat că suntem pe drumul cel bun. Și, apropo, mi-a plăcut mult numărul 77, Tachtsidis, rar vezi un așa mijlocaș în SuperLiga”, a declarat Dan Șucu pentru fanatik.ro.

Dan Şucu tocmai a bătut palma cu Neluţu Varga pentru împrumutul lui Claudiu Petrila. Jucătorul în vârstă de 22 de ani a fost prezentat la Rapid şi va juca alături de fostul său coechipier de la CFR Cluj, Christopher Braun.

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB), Borja Valle (30 de ani, Cartagena) şi Claudiu Petrila (22 de ani, CFR Cluj) sunt jucătorii transferaţi de Rapid în această vară.

Reclamă 4 / 0/3

Claudiu Petrila a fost prezentat de Rapid

Mijlocașul de 22 de ani a fost împrumutat de la CFR Cluj, cu opțiune de cumpărare.

Mă bucur să fiu aici. În sfârșit s-a concretizat transferul meu la Rapid. Sunt fericit că sunt aici și abia aștept să încep treaba și să mă alătur echipei.

Cred că mă voi descurca bine. Îmi place atmosfera de aici, Rapid este un club serios și, cu siguranță, vom face treabă bună împreună. Sistemul pe care domnul Bergodi îl pregătește pentru meciuri este unul avantajos pentru mine, fiind un sistem ofensiv. Nu am lucrat cu dumnealui până în momentul acesta, dar l-am urmărit la echipele la care a fost și sunt încântat de stilul său de joc.

Atmosfera din Giulești este incredibilă. De fiecare dată când am jucat împotriva Rapidului a fost o atmosferă incredibilă, care te presează încontinuu. Rapid este un club mare, un club serios, așa cum puține sunt în țară, care se bate la campionat și asta îmi doresc și eu. Îi asigur pe suporteri că voi da totul pe teren„, a fost mesajul lui Petrila postat de Rapid pe reţelele de socializare.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:24 Ilie Dumitrescu, reacție furibundă după gestul făcut de Krasniqi la adresa lui Bogdan Lobonț: „Nu toți sunt Mbappe sau Vinicius!” 9:07 AS.ro LIVE | Titi Aur va fi invitatul lui Dan Pavel (10:30). Poveşti de senzaţie ale pilotului român 9:06 „Cum vrei să te respectăm?” Fatih Terim a cedat nervos, după umilința suferită de Panathinaikos! Scandal cu arbitrii în Grecia 8:34 Pierdere importantă pentru FCSB, înaintea meciului cu Farul! Un titular ratează meciul care poate decide titlul din Liga 1 8:26 Viorel Moldovan nu a mai avut răbdare cu o vedetă de la FCSB, după Sepsi – FCSB 2-2: „Bine măcar că ajunge la finalizare” 8:22 Gigi Becali și-a făcut toate calculele de titlu, în miez de noapte: „De ce să am emoții!” Ce primă oferă 0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” Vezi toate știrile
Citește și