Închide meniul

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi, după ce l-a băgat în şedinţă pe antrenorul Rapidului: „Sunt un om de business”

Iulian Focșăneanu Publicat: 10 august 2023, 8:29

Reclamă
Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi, după ce l-a băgat în şedinţă pe antrenorul Rapidului: „Sunt un om de business

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi

Dan Şucu, alături de Cristiano Bergodi, Victor Angelescu şi Daniel Niculae / Facebook Rapid

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi şi a anunţa ce se va întâmpla cu italianul care este antrenorul Rapidului. Totul după ce giuleştenii au pierdut meciul cu FC Voluntari şi au ajuns pe locul 8 în Liga 1.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Patronul Rapidului l-a băgat în şedinţă pe Bergodi. Nu au lipsit nici acţionarul minoritar Victor Angelescu şi preşedintele clubului, Daniel Niculae. Dan Şucu asigură că nu s-a pus în niciun moment problema schimbării antrenorului!

Dan Şucu i-a decis viitorul lui Cristiano Bergodi

Omul de afaceri român a ţinut să transmită că nici măcar nu i-a oferit un ultimatum tehnicianului în vârstă de 58 de ani.

Am avut cu toţii astăzi (n.r. ieri) o întâlnire cu antrenorul nostru, Cristiano Bergodi. Aţi văzut, nu este niciun secret. Au apărut şi poze, doar vreau să lămuresc transparent ce s-a întâmplat acolo. Întâlnirea nu a fost, aşa cum se speculează, pentru a-i da vreun avertisment sau ultimatum domnului Bergodi. Din contră!

Ştim cu toţii că este nevoie de răbdare şi mai ştim că acest cuvânt, răbdare, nu face parte, momentan, din vocabularul Giuleștiului. Clubul Rapid, noi, cu toții, trebuie să învățăm să avem răbdare… Nu este simplu, dar proiectele cu adevărat mari, proiectele solide, care să reziste mulţi ani, se construiesc cu enorm de multă răbdare şi nu pe fundații emoționale.

Reclamă

A crea o echipă mare, competitivă, o campioană, nu este o probă de 100 de metri garduri, ci una de maraton. Un maraton fotbalistic și administrativ, ce trebuie gestionat fără grabă, cu înțelepciune. Mă ştiţi foarte bine cum sunt ca om de business… Vom construi cărămidă cu cărămidă!„, a declarat Dan Şucu pentru fanatik.ro.

Patronul alb-vişiniilor a dezvăluit că îi va mai aduce întăriri lui Bergodi, pentru a se putea bate la titlu. A fost făcut planul.

Dan Şucu: „Vom face tot posibilul să-i punem la dispoziție domnului Bergodi o echipă cu care să se bată la titlu chiar din acest an”

L-am invitat, deci, pe domnul Bergodi pentru a-l întreba ce putem să facem pentru el, pentru echipă, de ce mai are nevoie…

Reclamă 4 / 0/3

L-am simţit foarte hotărât, liniştit, dar totodată entuziasmat de proiect. Este convins că echipa va creşte ca exprimare. Are nevoie de timp, ca toate piesele pe care le-am adus să fie asamblate cu grijă, iar asta nu se poate face în două-trei etape.

Noi l-am invitat să ne spună de ce ar mai avea nevoie. Are susținerea noastră totală! Ne-a transmis ce jucători și-ar mai dori şi i-am promis că, dacă va sta în puterile noastre, îi vom aduce fără niciun fel de problemă fiindcă este clar, dorim cu toții un Rapid din ce în ce mai puternic.

Vom mai face un transfer, poate două, jucători importanţi, ştim despre cine este vorba, discutăm deja. Sperăm să luăm și ok-ul fotbaliştilor, vom face tot posibilul să-i punem la dispoziție domnului Bergodi o echipă cu care să se bată la titlu chiar din acest an.

Nu s-a pus problema să-i dăm nici măcar un avertisment

Deci, o spun răspicat, nu se pune problema să plece Cristiano Bergodi, nu s-a pus problema să-i dăm nici măcar un avertisment! Este exact opusul: l-am chemat să îi spunem că avem toată încrederea în el, că vor veni și rezultatele pe care le merită aceşti fani minunaţi, cei mai frumoşi din România„, a precizat patronul Rapidului.

Marius Ştefănescu este principala ţintă a Rapidului pe piaţa transferurilor. Cristiano Bergodi afirmare, la conferinţa de presă, că unul dintre ultimi jucători care a ajuns sub comanda lui a fost adus de conducere, el neavând vreo implicare.

(N.r. Dacă Micovschi a fost adus la solicitarea lui) Nu, pe Micovschi l-a adus clubul”, a declarat Cristiano Bergodi.

Omar El Sawy (19 ani, Csikszereda), Răzvan Oaidă (25 de ani, FCSB), Christopher Braun (31 de ani, CFR Cluj), Iulian Cristea (28 de ani, FCSB) şi Borja Valle (30 de ani, Cartagena), Claudiu Petrila (22 de ani, CFR Cluj), Claudiu Micovschi (24 de an, Avellino) şi Albion Rrahmani (22 de ani, Ballkani) sunt jucătorii transferaţi în această vară de Rapid.

Reclamă
Citește și:

Care va fi finala UEFA Champions League?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:34 Primele mutări făcute de Dan Şucu la Rapid! Cine va fi noul director sportiv al echipei! Daniel Niculae, OUT 11:15 Gigi Becali s-a enervat pe Mihai Stoica! Ce a produs furia patronului de la FCSB: „Băi, nu te enerva aiurea!” 10:37 VIDEORomânii atacă tabloul principal de la Saudi Smash 2024. Eduard Ionescu s-a calificat în turul 2, LIVE în AntenaPLAY 10:34 „Unde vei juca în sezonul viitor?” Răspunsul dat imediat de Risto Radunovic! Fundaşul, aproape să-şi încheie contractul cu FCSB 10:14 „Ne-am ţinut de cuvânt!” FCSB se „mută” în sezonul viitor! Mihai Stoica a anunţat pe ce arenă vor evolua campionii 9:57 Topul în care Simona Halep şi Serena Wiiliams strălucesc încă. Ce performanţă pentru Aryna Sabalenka 9:39 Oferta pe care Dan Şucu i-a făcut-o lui Mircea Lucescu: „Vino!” Răspunsul dat imediat de pe „Il Luce” 9:01 Sebastian Vettel va pilota monopostul McLaren MP4/8 al lui Ayrton Senna în weekendul Marelui Premiu din Emilia-Romagna 8:42 Kylian Mbappe, mesaj de patru cuvinte după ce PSG a fost învinsă de Borussia Dortmund! Postarea făcută imediat după meci 8:36 Anunţul radical făcut de Ronnie O`Sullivan, după ce a fost eliminat în sferturile Campionatului Mondial de snooker Vezi toate știrile
Citește și