Închide meniul

Dan Şucu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a făcut „sclav”: „Ori e tupeu fără limită, ori o problemă medicală”

Bogdan Stănescu Publicat: 3 octombrie 2023, 15:54

Reclamă
Dan Şucu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a făcut „sclav: „Ori e tupeu fără limită, ori o problemă medicală

Dan Şucu a lansat ameninţare fără precedent pentru Gigi Becali după ce l-a transferat pe Djokovic

Dan Şucu şi Gigi Becali / colaj Profimedia, Hepta

Dan Şucu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a făcut „sclav”. Patronul Rapidului a vorbit pentru prima oară despre jignirile pe care i le-a adus Gigi Becali.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Declaraţiile lui Becali au venit după ce propunerea patronului FCSB de eliminare a regulii U21 a picat la vot. Becali a început o tiradă la adresa tuturor celor care au votat împotriva propunerii sale, în special împotriva patronului Rapidului, Dan Şucu.

Dan Şucu i-a răspuns lui Gigi Becali, după ce patronul FCSB l-a făcut „sclav”: „Ori e tupeu fără limită, ori o problemă medicală”

„Înainte să meargă la aceste consfătuiri sau cum le numesc ei, la Ligă, la Federație, Comitet Executiv… Înainte să meargă într-un Comitet Executiv, noi ne uităm un pic pe ordinea de zi care e de discutat și când avem ceva de comunicat, explicăm celui care merge acolo care e poziția clubului ca să îi dăm un mandat. Că nu merge cineva acolo fără un mandat. Mi se pare fără sens.

Pe ordinea de zi, ideea de desființare a regulii U21 nu a existat niciodată, nu s-a discutat în cadrul clubului de așa ceva. Faptul că apare acolo pur și simplu cineva, se scoală dimineața și îi trece prin cap că vrea să desființeze o regulă și merge acolo să o impună pe ordinea de zi, să o voteze, când oamenii de acolo nici măcar nu au mandat, e de noaptea minții.

E fără sens! Și mai departe o atitudine de genul ăsta ori frizează un tupeu fără limită, care poate să fie, ori o problemă medicală, care trebuie urmărită. Nu știu ce să spun mai departe. Dacă e o problemă medicală, e trist. Dacă e o problemă de tupeu fără limită și ăla trebuie într-un fel sau altul luat în considerare și făcut ceva”, a declarat Dan Șucu pentru fanatik.ro.

Reclamă

„Nu poți să te cerți cu cineva care are o problemă medicală”

E nespecific lumii afacerilor o atitudine de genul ăsta. Posibilitatea de a jigni în felul ăsta e nespecific lumii afacerilor.

Nu pot spune că lucrul ăsta mi-a picat prea bine (n.r.: să fie jignit de Gigi Becali). Nici să intru într-o dezbatere de genul ăsta, iar nu e un lucru cu care să poți merge mai departe. Dar, repet, dacă lucrul ăsta trădează o problemă medicală, atunci e trist. Nu poți să te cerți cu cineva care are o problemă medicală.

Iar dacă e o problemă însă de atitudine, în mod normal, într-o lume normală, n-ar fi putut fi supus la vot. Nu poți supune la vot ceva ce nu e în ordinea de zi. În altă ordine de idei, noi dorim regula U21. Nouă ni se pare benefică pentru sportul românesc”, a mai declarat patronul Rapidului pentru sursa citată.

Reclamă 4 / 0/3

Gigi Becali, derapaj imens la adresa lui Dan Șucu: „E cel mai mare sclav”

Gigi Becali a avut un derapaj imens, la adresa lui Dan Șucu, după ce demersul legat de regula U21 nu a avut succes. Latifundiarul din Pipera a propus schimbarea regulii U21, dar votul echipelor din Liga 1 nu a fost în favoarea inițiativei lui Becali.

În cadrul votului, doar 7 echipe din Liga 1, inclusiv FCSB, au votat în favoarea schimbării de regulament, în timp ce alte 7 cluburi au votat împotrivă. De asemenea, două echipe s-au abținut de la vot. Este vorba despre Farul Constanța și Sepsi OSK.

Chiar dacă latifundiarul din Pipera s-a recunoscut învins, acesta a avut o ieșire nervoasă, după votul de la LPF. Acesta a jignit reprezentanții cluburilor care au votat împotriva demersului său. Becali l-a atacat cel mai dur pe Dan Șucu, patronul celor de la Rapid, echipă care s-a opus schimbării de regulament.

Burleanu m-a învins. Rapid e cel mai mare sclav. Șucu e cel mai mare sclav. Cei care au semnat sunt stăpâni, restul sunt sclavi”, a tunat Gigi Becali.

 

Recomandări
Citește și:

Unde va juca Ianis Hagi sezonul următor?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:52 „Trebuie s-o spun!” Fatih Terim, mesaj categoric după ce a fost umilit de PAOK-ul lui Răzvan Lucescu 22:51 Aris – PAOK, finala campionatului pentru Răzvan Lucescu, e live în AntenaPLAY (duminică, 20:00). Românul, condamnat să câştige 22:45 Accidentare cumplită pentru fiul lui Narcis Răducan! Cât va lipsi de pe teren Iustin! Verdictul medicilor este devastator! 22:30 Răzvan Lucescu, prima reacţie după victoria uriaşă din derby-ul cu Panathinaikos! PAOK, la un pas de titlu în Grecia 22:10 LIVE TEXTCorvinul Hunedoara – Oţelul Galaţi 2-2, finala Cupei României. „Dublă” a lui Rusevic! Gălăţenii, egalaţi de două ori! 22:00 PAOK – Panathinaikos 4-1 a fost în AntenaPLAY. Echipa lui Răzvan Lucescu e pe primul loc în Grecia, cu o etapă înainte de final! 21:55 Dorinel Munteanu, criză de nervi, după golul marcat de Corvinul în finala Cupei României! Gestul făcut imediat 21:26 Ce a spus Simona Halep despre Patrick Mouratoglou, antrenorul care o pregătea când a fost depistată pozitiv: „Asta nu e adevărat” 21:17 „O tortură!” Cea mai dură reacţie, după ce Simona Halep a abandonat în primul tur al turneului de la Paris 21:08 Video„Sunt talente extraordinare!” Ion Marin, încântat de noua generaţia a României U18 Vezi toate știrile
Citește și