Închide meniul

Dan Şucu încearcă o nouă lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor! Ionuţ Radu, dorit în locul lui Horaţiu Moldovan la Rapid

Iulian Focșăneanu Publicat: 2 ianuarie 2024, 9:53 / Actualizat: 2 ianuarie 2024, 15:36

Reclamă
Dan Şucu încearcă o nouă lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor! Ionuţ Radu, dorit în locul lui Horaţiu Moldovan la Rapid

Rapid luptă pentru transferul unui jucător din Liga 1

Dan Şucu, alături de Victor Angelescu pe stadionul din Giuleşti/ Hepta

Dan Şucu încearcă o nouă lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor, după ce a plătit aproape 2 milioane de euro pentru cei trei jucători aduşi în această iarnă. După ce a semnat cu Ermal Krasniqi, Borisav Burmaz şi Florent Hasani, patronul Rapidului i-a găsit înlocuitor şi lui Horaţiu Moldovan. Ionuţ Radu este soluţia găsită, în cazul în care pleacă titularul dintre buturi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Horaţiu Moldovan a avut evoluţii extrem de apreciate la Rapid şi la naţionala României, astfel că are zilele numărate la Rapid. FC Basel insistă pentru goalkeeperul alb-vişiniilor, care are o clauză de reziliere de 800.000 de euro. Conducătorii Rapidului nu au stat pe gânduri şi i-au găsit deja înlocuitor.

Dan Şucu încearcă o nouă lovitură uriaşă pe piaţa transferurilor

Dacă Moldovan va pleca în această perioadă de mercato, Ionuţ Radu are şanse importante să fie adus în Giuleşti. Cu o cotă de piaţă de trei milioane de euro, portarul de 26 de ani nu mai prinde nici măcar banca de rezerve la Bournemouth. Gruparea din Premier League este dispusă să renunţe la împrumutul românului, care s-ar putea întoarce astfel la Inter.

Potrivit prosport.ro, Ionuţ Radu le-ar fi solicitat celor de la Inter să îl lase să joace la o altă echipă, astfel încât să îşi intre în formă şi să intre în vederile lui Edi Iordănescu pentru EURO 2024. Dan Şucu ar fi intrat deja pe fir şi poartă negocieri pentru a-l aduce la Rapid.

Inter l-a tot împrumutat, în ultimii ani, pe portarul român. Acesta a jucat la Genoa, Parma, Cremonese şi Auxerre, înainte să ajungă la Bournemouth. Primul meci din Premier League pentru Radu a fost unul de coşmar. A primit 6 goluri de la Manchester City. El a mai fost titularizat în victoria cu Burnley.

Reclamă

Cristiano Bergodi a cerut să i se găsească repede înlocuitor lui Horaţiu Moldovan. Italianul se mai poate baza numai pe Virgil Drăghia şi pe juniorul Bogdan Ungureanu.

Condiţia pe care o pune Horaţiu Moldovan pentru a semna în străinătate!

Horaţiu Moldovan a impresionat în tricoul Rapidului şi al naţionalei României. Portarul în vârstă de 25 de ani ar fi dorit de FC Basel, dar şi de alte echipe, însă pune o condiţie importantă pentru a o părăsi pe Rapid.

Având în vedere că în vară România va participa la EURO 2024, Horaţiu Moldovan vrea să fie sigur că va apăra poarta naţionalei acolo. Potrivit gsp.ro, Moldovan a cerut garanţii că va juca cel puţin până în vară la echipa din străinătate cu care va semna.

Reclamă 4 / 0/3

În caz contrar, el va rămâne la Rapid până după EURO 2024. La echipa giuleşteană are garanţia că va apăra în toate meciurile în care va fi disponibil.

Horaţiu Moldovan este cotat de site-ul de specialitate transfermarkt.com la 2.6 milioane de euro. Preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a dezvăluit că Moldovan are o clauză de reziliere, aceasta fiind mai mare de 800.000 de euro, atât cât se vehicula.

În ultimele 6 luni, cota lui Moldovan a crescut cu 600.000 de euro, de la 2 milioane la 2.6 milioane de euro, cât este acum. Un Campionat European foarte bun ar face ca Horaţiu Moldovan să fie cotat la o sumă şi mai mare.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
22:20 LIVE TEXTBorussia Dortmund – PSG 0-0! Duel de foc pentru un loc în finala Champions League 22:08 Coreea de Sud – România LIVE VIDEO (vineri, ora 13:30). „Tricolorii” vor o nouă victorie la CM de Hochei, LIVE în AntenaPLAY 22:04 Mihai Stoica a anunţat care e primul jucător care poate semna cu FCSB după câştigarea titlului: „Au început negocierile” 21:48 Jannik Sinner s-a retras de la Madrid! Organizatorii turneului au dezvăluit problema italianului 21:29 Primele reacţii ale lui Dennis Man şi Valentin Mihăilă după ce au obţinut promovarea în Serie A! 21:04 Dennis Man şi Valentin Mihăilă au promovat în Serie A! Performanţă uriaşă pentru jucătorii naţionalei, alături de Parma! 21:00 VIDEOLecco – Sampdoria a fost în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo a făcut un pas important în lupta pentru baraj 20:51 Video„Selecţionerul nostru e un clovn!” Scandal uriaş la naţionala Ungariei, după înfrângerea istorică cu România 20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! Vezi toate știrile
Citește și