Închide meniul

Dan Șucu, mesaj inedit pentru Adrian Mutu după înfrângerile Rapidului cu FCSB și Farul: „Mă întreb de la ce furnizor își va lua energie”

Reclamă

Cosmin Cioboată Publicat: 10 noiembrie 2022, 16:25

Dan Șucu, mesaj inedit pentru Adrian Mutu după înfrângerile Rapidului cu FCSB și Farul: „Mă întreb de la ce furnizor își va lua energie

Dan Șucu a preluat 50% dintre acțiunile Rapidului

Dan Șucu a avut un mesaj pentru Adrian Mutu, după Rapid - Farul 0-2 / Hepta

Dan Șucu a avut un mesaj inedit pentru Adrian Mutu, după înfrângerile Rapidului cu FCSB și Farul. Co-finanțatorul giuleștenilor a asigurat că are în continuare încredere în Mutu și jucătorii săi, chiar și după ultimele rezultate slabe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Șucu a dezvăluit că s-a simțit „golit de energie” după ce Rapid a fost învinsă de FCSB, scor 1-3, în derby-ul de pe Arena Națională.

Dan Șucu, mesaj inedit pentru Adrian Mutu după înfrângerile Rapidului cu FCSB și Farul

Dan Șucu este curios să vadă cum va depăși Mutu această perioadă dificilă de pe banca Rapidului.

„Sunt aceiași oameni care au făcut 32 de puncte. Strategia noastră este una pe termen lung, nu ne schimbăm de la un meci la altul. M-am simțit golit de energie după meciul cu FCSB.

Nu aștept explicații, ci doar să îmi spună cum îi pot ajuta. Mă întreb de unde își va lua Mutu energie, de la ce furnizor, că tot e la modă acum.

Reclamă

Mi s-a explicat că în fotbal trebuie să mă aștept și la momente sau perioade mai grele, dar culmea e că tocmai cei care mi-au spus asta au început să tropăie acum. Dacă ieșim din Cupă, e o problemă”, a spus Dan Șucu, potrivit Digisport.

Ciprian Marica n-a avut milă de Adrian Mutu, după Rapid – Farul 0-2

Ciprian Marica l-a contrazis pe antrenorul giuleștenilor, care a spus că echipa sa și-a creat multe ocazii în meciul cu Farul, din Cupa României. Fostul atacant de la Schalke sau Stuttgart a recunoscut că nu înțelege jocul Rapidului.

Marica s-a arătat uimit de decizia lui Mutu de a-l trimite pe Cristi Săpunaru în atac, la scorul de 0-1, cu 15 minute înainte de finalul meciului din Cupă.

Reclamă 4 / 0/3

„Răbdarea publicului în Giulești are limite foarte joase. Jucătorul simte presiunea publicului. Mă așteptam ca Gică Hagi să îi citească și să nu le dea atâtea ocazii, foarte multe șanse. L-am auzit pe Adrian Mutu zicând că întâmpină probleme pe faza de atac, la finalizare…

Eu nu am văzut ocaziile acelea multe! Chiar mi s-a părut că au avut iar o zi apatică, foarte multe greșeli neforțate, pase neinspirate. Nu am văzut un joc colectiv al Rapidului. Nu aș vrea să se supere pe mine, dar să trimiți fundașul central în atac în ultimele 15 minute, să joci doar minge lungă… Asta era odată, cândva!

Disperarea de a scoate un egal nu li se potrivește antrenorilor cu stofă, antrenorilor care știu să dirijeze, să conducă jocul! E un antrenor care nu știe ce să mai facă, disperat, n-are soluții și atunci își trimite fundașul central ca vârf de atac. A renunțat să mai construiască, totul se bazează pe minge lungă sau să dea Săpunaru cu capul pe mingea a doua. Nu mi-a plăcut să văd Rapidul jucând așa”, a spus Ciprian Marica, la Pro Arena.

Adrian Mutu, exasperat după ce Rapid a suferit a doua înfrângere consecutivă

Adrian Mutu s-a arătat exasperat după a doua înfrângere la rând a Rapidului. Antrenorul giuleștenilor a fost supărat la finalul partidei cu Farul, 0-2, în etapa a doua din grupele Cupei României.

„Suntem supărați. Vine o înfrângere după un derby. Am vrut să ne luăm revanșa, să le arătam suporterilor că a fost o greșeală. E un moment dificil, o săptămână… să nu mai spun cum. Dacă dădeam gol în prima repriză, altul era meciul și rezultatul. În fața porții ratăm foarte mult. E o perioadă în care mingea nu vrea să intre în poartă. Avem ghinion! Am fost la timonă, am dominat. Înfrângerea e înfrângere, la cum s-a durulat jocul, astăzi nu meritam să pierdem.

Am avut o ocazii destule, în prima repriză, meciul a fost la discreția noastră. Nu este ușor să treci peste o astfel de înfrângere, e o săptămână grea, sper să ne repunem pe picioare. Sper să am câți mai mulți jucători valizi, sper să reușesc să fac un lot închegat. Am fost de acord cu protestul fanilor, trebuie mult mai mult respect, ceea ce a fost la derby a fost bătaie de joc. În fotbal, se schimbă de la meci la meci. Mă bucur pentru cei doi, sper să facă treabă bună la națională (n.r. – Sefer și Moldovan)”, a spus Adrian Mutu, conform Digisport.

Reclamă
Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
16:26 Irina Begu, eliminată în turul 2 de la WTA Madrid Open! Cu câți bani s-a ales românca, după duelul cu Madison Keys 16:16 „Problemele vor fi altele!” Florin Răducioiu, semnal de alarmă despre situația de la Dinamo. Mesaj sincer despre criza „câinilor” 15:53 Xavi a dezvăluit de ce a ales să rămână la Barcelona: „Acest proiect trebuie să continue” 15:26 EXCLUSIVAdrian Mihalcea, euforic după ce a promovat cu Unirea Slobozia: „Vom rămâne în istorie!” Ce a spus despre prime 15:05 „La mulţi ani, magicianule!” Postare emoţionantă de ziua lui Olimpiu Moruţan. Ce i-a urat Ankaragucu internaţionalului român 14:15 „Hai, mă, Gicane, chiar așa?” Dialog spumos între Gică Hagi și Ciprian Marica! „Pariul” făcut de „Rege” 14:08 0-57, una dintre cele mai severe înfrângeri din istoria hocheiului. România, pe lista meciurilor cu diferenţe uriaşe de scor 14:03 UTA – Oţelul LIVE SCORE (16:45). Duel de foc pentru primul loc între Mircea Rednic şi Dorinel Munteanu 13:37 Jucătorul propus la Rapid, de la FCSB! Mesajul clar al lui Dumitru Dragomir: „Să-l ia!” 13:22 Iuliana Demetrescu, o nouă delegare de lux! Arbitra jignită de Gigi Becali va arbitra o semifinală de Liga Campionilor Vezi toate știrile
Citește și