Închide meniul

Dan Şucu s-a convins după ce a văzut ultimele meciuri ale Rapidului: „Avem șanse serioase pentru a câștiga titlul!”

Iulian Focșăneanu Publicat: 4 septembrie 2023, 22:24

Reclamă
Dan Şucu s-a convins după ce a văzut ultimele meciuri ale Rapidului: „Avem șanse serioase pentru a câștiga titlul!

Dan Şucu s-a convins după ce a văzut ultimele meciuri ale Rapidului

Dan Șucu, în cadrul unei conferințe de presă / Hepta

Dan Şucu s-a convins după ce a văzut ultimele meciuri ale Rapidului şi pune presiune pe Cristiano Bergodi şi pe jucătorii din Giuleşti. Patronul alb-vişiniilor e sigur că echipa lui poate da lovitura şi să câştige titlul după o pauză de 21 de ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rapid are trei victorii la rând în Liga 1, perioadă în care a înscris 12 goluri! Vineri a dat recitalîn derby-ul cu Dinamo, din Giuleşti, şi s-a impus cu 4-0.

Dan Şucu s-a convins după ce a văzut ultimele meciuri ale Rapidului

Milionarul român cere ca Rapid să revină în cupele europene şi este încrezător că poate sărbători câştigarea titlului la finalul acestui sezon.

Îmi pare bine că echipa e din ce în ce mai puternică, eu cred că echipa are șanse serioase pentru a câștiga titlul chiar de anul acesta. Dorința am avut-o, dar trebuie să și poți. Părerea mea este că putem. Sunt convins că echipa noastră e puternică.

Ar fi frumos ca în următorul an să fim și noi în preliminarii sau în grupe de cupe europene. Să ne ocupăm ca fiecare dintre ele să le îndeplinim. Eu mă aștept ca în viitorul foarte apropiat să vedem surprize chiar frumoase. Pentru noi, la Rapid, fiecare an în care nu participăm într-o cupă europeană e un an pierdut. E extrem de important pentru noi ca la anul să participăm într-o cupă europeană”, a spus Dan Șucu, potrivit sport.ro.

Reclamă

Rapid este pe podium după primele 8 etape. Are 14 puncte, cu 4 mai puţin decât liderul FCSB. Roş-albaştrii au şi o restanţă de disputat. Pentru echipa antrenată de Cristiano Bergodi urmează confruntarea cu nou-promovata Oţelul Galaţi.

Concluziile lui Marius Şumudică, după Rapid – Dinamo 4-0

Fost jucător şi antrenor al giuleştenilor, Şumudică a mers pentru prima oară pe noua arenă a rapidiştilor chiar la meciul cu Dinamo.

Marius Şumudică a fost încântat de ce a văzut şi este de părere că formaţia din Giuleşti poate emite pretenţii la titlu în acest sezon, deoarece dispune de un lot echilibrat şi de stabilitate financiară asigurată de patron.

Reclamă 4 / 0/3

Rapid a jucat foarte, foarte bine. Dinamo a închis-o bine în primele 30 de minute, apoi și-a pierdut busola după penalty. Dar greșelile lui Dinamo nu pun în umbră jocul Rapidului. Rapid a dominat, a meritat pe deplin victoria. A fost un meci frumos, de fotbal adevărat. Galeria te împinge practic de la spate, este ceva fabulos.

Rapid a descoperit vârful de care avea nevoie. L-am vrut pe Albion Rrahmani în Arabia Saudită, e unul dintre cei mai compleți atacanți din ultimii 8 ani în România. Marfă foarte, foarte bună și pentru viitor. Dacă unele transferuri nu au fost reușite, asta este!

Rapid are toate ingredientele pentru a trage la titlu: un patron OK, un lot echilibrat, stabilitate financiară. Va avea un cuvânt de spus”, a declarat Marius Şumudică, pentru gsp.ro.

Recomandări
Citește și:

Cine va câştiga titlul în Premier League, în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
18:55 LIVE VIDEOSUA – Slovacia şi Norvegia – Finlanda sunt ACUM în AntenaPLAY! Alte două meciuri încep la ora 21:20 18:44 Ora de start a meciului dintre Simona Halep – McCartney Kessler, de la WTA 125 Trophee Clarins 18:40 „Revoluţie” în lotul lui CSA Steaua, după un sezon ratat! Un singur jucător mai are contract cu „militarii” 18:37 Farul Constanţa – Universitatea Craiova LIVE TEXT (20:30). Ultima şansă pentru echipa lui Gică Hagi la cupele europene 18:05 Florin Răducioiu a făcut topul celor mai inteligenţi oameni din fotbal: „El e primul! E fantastic” 17:54 Constantin Budescu şi-a găsit echipă, după despărţirea de Farul lui Gică Hagi! Oferta primită de „Budi”, la 35 de ani 17:44 Dinamo a făcut lumină în cazul Edgar Ie! Reacţie vehementă a „câinilor”: „Un atac canceros împotriva clubului” 17:14 Istvan Kovacs va arbitra finala Europa League, cu trei săptămâni înainte de EURO 2024 17:13 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 13 mai 2024 16:47 Adrian Mititelu, arătat cu degetul de un fost antrenor de la FC U Craiova: „Nu m-a ascultat! Am spus cineva trebuia exclus!” Vezi toate știrile
Citește și