Închide meniul

Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului

Publicat: 11 octombrie 2024, 9:56

Reclamă
Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii! Lovitură de un milion de euro pentru patronul Rapidului

Dan Şucu s-a convins şi renunţă la cel mai scump transfer al verii

Dan Şucu, în tribună la un meci al Rapidului / Profimediaimages

Dan Şucu nu mai are răbdare şi renunţă la cel mai scump transfer al verii. Patronul Rapidului a discutat cu Marius Şumudică şi ar fi luat decizia de a-l vinde pe Timotej Jambor, jucătorul pe care a plătit 1 milion de euro.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Atacantul care trebuia să îl facă uitat pe Albion Rrahmani a jucat în 10 meciuri din această ediţie de campionat, dar nu a reuşit să marcheze vreun gol. Şi-a trecut în cont un singur assist.

Dan Şucu renunţă la cel mai scump transfer al verii!

Autor a 6 goluri şi a 3 pase decisive sezonul trecut, în campionatul Slovaciei, vârful de 21 de ani i-a convins pe şefii Rapidului să plătească un milion de euro pentru a-l transfera de de la MSK Zilina.

Potrivit fanatik.ro, Şucu a hotărât ca Jambor să fie pus pe lista de transferuri şi să plece în iarnă. El nu va mai fi titular la Rapid şi va mai juca doar în cazul în care Marius Şumudică este în „criză” de atacanţi.

Jambor a jucat din primul minut etapa trecută, în înfrângerea cu FC Botoşani, scor 0-2. ”El nu a atins mingea până prin minutul 28!”, au remarcat conducătorii Rapidului. Nu mai au încredere în jucătorul care are o cotă de piaţă de 700.000 de euro.

Reclamă
Reclamă

Timotej Jambor a marcat luna trecută pentru naţionala Slovaciei U21, în victoria din amicalul cu Ungaria U21, scor 2-1.

Rapid a primit dreptul de a-l legitima pe Aaron Boupendza

Rapid a primit răspunsul final de la FIFA, după ce a încercat să îl legitimeze pe Aaron Boupendza. Veste uriașă primită de Marius Șumudică de la forul continental.

Atacantul de 28 de ani a ajuns la Bucureşti în urmă cu aproximativ o lună, dar nu a putut îmbrăca tricoul giuleștenilor. Totul după ce egiptenii de la Zamalek s-a plâns la FIFA că Boupendza este jucătorul lor.

Reclamă

Cazul a fost examinat la FIFA și în cele din urmă s-a luat decizia că Rapid îl poate legitima pe jucătorul pentru care a insistat Șumudică.

Veste excelentă. În această dimineață, am primit de la FIFA decizia favorabilă privind legitimarea lui Aaron Boupendza!„, se arată pe contul de Facebook al Rapidului.

Atacantul este cotat la suma de 4 milioane de euro, potrivit site-ului de specialitate Transfermarkt. În cariera sa, Boupendza a mai jucat pentru: Mounana, Bordeaux, Pau FC, Ajaccio, Tours, Feirense, Hatayspo, Al-Arabi, Al-Shabab și Cincinnati.

Jucătorul din Gabon a fost antrenat de Marius Șumudică în perioada în care era legitimat la Al Shabab, în Arabia Saudită. La momentul respectiv, Aaron a reușit să înscrie 11 goluri în 17 meciuri jucate și a fost achiziționat de Cincinnati, în schimbul sumei de 6,5 milioane de euro.

Boupendza poate debuta în derby-ul cu Farul, de etapa viitoare. Giuleștenii sunt fără gol marcat în ultimele două meciuri din Liga 1.

Reclamă

Ce rezultat va face România cu Cipru?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Citește și:
13:14

Aryna Sabalenka, cu lacrimi în ochi după anunţul retragerii lui Rafael Nadal: „A fost inspiraţia mea”

13:10

Schimbări importante în Formula 1! Ce se va întâmplă încă din Marele Premiu al Statelor Unite

12:53

„Nu am putut lega două pase!” Lionel Messi a revenit după 88 de zile la naţionala Argentinei, dar a avut un meci de coşmar

12:44

Florida Panthers, deţinătoarea Cupei Stanley, la prima înfrângere a noului sezonului

12:34

Cu cine luptă Bernadette Szocs pentru supremaţie, la WTT Champions Montpellier 2024 (22 – 27 octombrie, AntenaPLAY)

12:34

Toni Nadal a dat verdictul după retragerea lui Rafael Nadal: „Ar fi fost cel mai bun din istorie. E un sentiment de tristeţe”

1 Scoţienii anunţă o mare „durere de cap” cauzată de revenirea lui Ianis Hagi la prima echipă a lui Rangers 2 NEWS ALERTRapid a primit răspunsul final de la FIFA! Ce se întâmplă cu Aaron Boupendza, după „războiul” declanșat de Zamalek 3 Gigi Becali e convins că va putea folosi marca Steaua: „N-am schimbat numele. FCSB e Steaua”! Decizia pe care o aşteaptă 4 Grecia este în stare de șoc, după ce George Baldock a murit la 31 de ani! Trupul său, găsit în piscina casei 5 „Este la fel de fals ca dinții lui!” Jurgen Klopp, desființat în Germania după ce a revenit în fotbal și a semnat cu Red Bull 6 VideoUltimele imagini cu George Baldock în viaţă. Regretatul fotbalist a jucat în derby-ul Panathinaikos – Olympiacos
Citește și