Închide meniul
Foto

Dan Şucu şi Cristi Săpunaru, „distruşi” după Universitatea Craiova – Rapid 2-1. Imaginile durerii giuleştenilor în Bănie

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 martie 2024, 23:10

Dan Şucu şi Cristi Săpunaru, „distruşi” după Universitatea Craiova – Rapid 2-1. Imaginile durerii giuleştenilor în Bănie

Dan Şucu şi Cristi Săpunaru, "distruşi" după Universitatea Craiova - Rapid 2-1

Colaj cu Dan Șucu și Cristi Săpunaru / Profimedia

Dan Şucu şi Cristi Săpunaru, „distruşi” după Universitatea Craiova – Rapid 2-1. Celor doi nu le-a venit să creadă faptul că echipa lui Bergodi a pierdut partida.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Duelul dintre Universitatea Craiova și Rapid a fost în format LIVE TEXT pe AS.ro. Partida a contat pentru a doua etapă din playoff-ul Ligii 1.

Dan Şucu şi Cristi Săpunaru, „distruşi” după Universitatea Craiova – Rapid 2-1

După ultima fază a meciului de pe stadionul „Ion Oblemenco”, la care giuleștenii nu au reușit să egaleze, camerele s-au îndreptat către Cristi Săpunaru, aflat pe banca de rezerve.

Veteranul din apărarea giuleștenilor a fost surprins în timp ce își punea tricoul pe față, semn că nu îi venea să creadă ce s-a întâmplat în timpul partidei.

De asemenea, Dan Șucu a fost surprins în tribune, fiind și el înmărmurit, având în vedere faptul că echipa sa a făcut un pas greșit în lupta pentru titlu. (VEZI IMAGINI CU DAN ȘUCU ȘI CRISTI SĂPUNARU ÎN GALERIA FOTO DE LA FINALUL ARTICOLULUI).

Reclamă

În cadrul acestei partide, Dan Șucu a fost un adevărat ultras, având în vedere că a stat în tribune, alături de galerie. Acesta a fost surprins și în debutul partidei, atunci când cânta alături de suporterii echipei bucureștene.

Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid cu Istvan Kovacs la centru

Fază controversată în Universitatea Craiova – Rapid cu Istvan Kovacs la centru! Înainte de eliminatrea jucătorului din tabăra gazdelor, centralul nu a văzut o fază care ar fi putut schimba soarta jocului.

Totul s-a întâmplat în primele minute ale reprizei secunde, iar momentul i-a șocat pe jucătorii din echipa lui Ivaylo Petev.

Reclamă 4 / 0/3

În minutul 50 al duelului de pe stadionul „Ion Oblemenco”, Iulian Cristea a fost protagonistul unei faze controversate, în careul celor de la Rapid.

După un atac al oltenilor, fundașul giuleștean și-a degajat balonul direct în mână. Jucătorii Craiovei au reacționat rapid, însă Istvan Kovacs nu a întors faza.

Mai apoi, giuleștenii au pornit pe contra atac, iar Houri a fost nevoit să îl țină pe Hasani, pentru ca acțiunea oaspeților să nu devină una periculoasă.

Istvan Kovacs l-a sancționat imediat pe Houri, care a primit al doilea cartonaș galben și a fost eliminat.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
11:55 Programul complet al Marelui Premiu de la Miami (3-5 aprilie, AntenaPLAY)! Calificările şi cursele sunt şi pe Antena 3 CNN 11:31 Coventry – Ipswich LIVE VIDEO (22:00, AntenaPLAY). Oaspeţii, meci cu miză uriaşă pentru promovarea în Premier League 11:16 Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm” 10:47 Tragedie uriaşă pentru Francis Ngannou! Fostul campion din MMA a anunţat decesul fiului său 10:08 Andrea Compagno a fost şocat atunci când a văzut clasamentul din Liga 1: „Nu pot să îmi explic” 9:50 Primul jucător dat afară de Dan Petrescu de la CFR Cluj! Neluţu Varga a făcut anunţul: „Nu îl vrea” 9:33 Robert Lewandowski a marcat primul său hat-trick în Spania şi a făcut un anunţ uriaş: „Nu mi-am bătut capul nici măcar o secundă” 9:07 EXCLUSIVDenis Alibec, avertizat de Victor Piţurcă, înainte de revenirea la FCSB: „Va păți exact ca data trecută. De asta să fie convins 8:55 Aryna Sabalenka, revenire senzaţională la Madrid! Campioana en-titre a încheiat seria fabuloasă a lui Danielle Collins 8:30 Lupta dintre Mike Tyson şi Jake Paul va fi considerată meci profesionist Vezi toate știrile
Citește și