Închide meniul
VIDEO & FOTO

Dan Şucu, „ultras” în timpul derby-ului Universitatea Craiova – Rapid! Imagini unice cu patronul giuleştenilor în peluză

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 30 martie 2024, 21:29

Dan Şucu, „ultras în timpul derby-ului Universitatea Craiova – Rapid! Imagini unice cu patronul giuleştenilor în peluză

Helmut Duckadam nu a avut milă nici de galeria Rapidului după dezastrul de la Craiova

Dan Șucu și Victor Angelescu, în mijlocul galeriei / AS.ro

Dan Şucu a fost un adevărat „ultras” în timpul derby-ului Universitatea Craiova – Rapid. Acționarul majoritar al giuleștenilor a fost în centrul atenției, în timp ce cânta alături de suporterii echipei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Înainte de partida din Bănie, Dan Șucu a primit propunerea de a face deplasarea alături de galerie și a acceptat-o fără să stea pe gânduri.

Dan Şucu, „ultras” în timpul derby-ului Universitatea Craiova – Rapid

În debutul partidei cu Universitatea Craiova, Dan Șucu a fost surprins în mijlocul galeriei giuleștene, în timp ce cânta, alături de suporteri, la partida din etapa a 2-a a playoff-ului din Liga 1.

De asemenea, alături de acesta a fost și Victor Angelescu, acționarul minoritar de la Rapid. Acesta a fost surprins în timp ce își făcea cruce, înainte ca partida să înceapă.

De asemenea, pe arena „Ion Oblemenco” a fost văzut și Daniel Niculae. „Nico” a decis să nu vizualizeze meciul din mijlocul galeriei și a ales varianta tradițională, de a vedea partida din loja oficială.

Reclamă
Daniel Niculae / AS.ro

Cum arată echipa de start a Rapidului:

Rapid (4-3-3): Aioani – Braun, Cristea, Iacob, Borza – Djokovic, Hasani, Hromada – Funsho, Rrahmani, Hasani.
Rezerve: Drăghia, Bădescu, Săpunaru, Grigore, Emmers, Albu, Petrila, Onea, El Sawy, Cîrjan, Burmaz.
Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cristiano Bergodi, reacție fermă înainte de Universitatea Craiova – Rapid

Cristiano Bergodi a oferit o reacție fermă, înaintea duelului dintre Universitatea Craiova și Rapid, din Liga 1. Antrenorul giuleștenilor a recunoscut că echipa sa a fost foarte afectată de eșecul suferit în partida cu Farul, din prima etapă a play-off-ului.

Reclamă 4 / 0/3

Cristiano Bergodi a dezvăluit că Dan Șucu va face deplasarea la Craiova alături de fanii Rapidului. Tehnicianul italian s-a declarat convins că atmosfera din Bănie va fi una „de foc”.

„Eu cred că vor veni mulți fani la Craiova, și sper că ne vor încuraja. La Rapid nu e niciodată liniște. Sprijinul suporterilor e foarte important, mai ales că stadionul la Craiova a fi plin. E importantă pentru noi încurajarea venită de la suporteri. Această familie a fost puțin destabilizată.

Noi ne gândim doar la aspectul sportiv, apoi vom vedea ce se întâmplă cu celelalte aspecte. E un lucru bun că domnul Șucu a acceptat să facă deplasarea cu galeria. Ce s-a întâmplat cu Farul ne-a prăbușit.

Cu Farul nu am jucat chiar atât de slab, am avut ocazii. Dacă eram în avantaj, poate se schimba atmosfera. Eu nu am dubii că fanii vor fi alături de noi la Craiova.

Sperăm ca această pauză să ne fi fost de folos pentru a ne reveni moralul. Venim după o înfrângere. Vom vedea după meci dacă a fost o pauză bună pentru noi. Faptul că am pierdut acasă primul meci de play-off a fost un duș rece. A trebuit să le refac moralul băieților, care s-au pregătit bine”, a declarat Cristiano Bergodi, la conferința de presă.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:09 Costel Gâlcă, după ce echipa lui a învins-o în prelungiri pe Rapid: „Puteam câștiga la 3 goluri diferență” 29
apr.
23:52
Basarab Panduru l-a atacat pe Dan Şucu: „Te faci de râs, te-ai trezit că nu vinzi mobilă aici!”
29
apr.
23:50
VIDEOPreston North End – Leicester City 0-3 a fost în AntenaPLAY. Oaspeţii au făcut spectacol total în Championship
29
apr.
23:41
„Nu trebuie să acordăm atenţie rezultatelor” Bogdan Lobonţ, reacţie surprinzătoare după Rapid – Universitatea Craiova 1-2
29
apr.
23:36
Mircea Lucescu, semnal de alarmă pentru Rapid: „E imposibil să câştigi aşa campionatul”! Sfatul pe care i l-a dat lui Dan Şucu!
29
apr.
23:00
Corona Braşov a scris istorie în voleiul românesc şi a câştigat titlul naţional
29
apr.
22:57
Scene halucinante după Rapid – Universitatea Craiova 1-2! Iacob a sărit să îl bată pe un suporter! Reacţia lui după incident
29
apr.
22:46
Universitatea Craiova a învins-o pe Rapid în prelungiri şi a urcat pe locul 2 în play-off! Cum arată acum clasamentul
29
apr.
22:37
Cum a fost surprinsă Diana Şucu după golul lui Rapid, în timp ce Daniel Niculae îl îmbrăţişa pe Dan Şucu
29
apr.
22:35
Rafael Nadal s-a calificat în optimi la Madrid. Gest de mare campion al „Matadorului”
Vezi toate știrile
Citește și