Închide meniul

Dani Coman, anunţ bombă despre negocierile cu CFR Cluj: „Săptămâna trecută am avut o discuție cu Neluțu Varga”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 9 decembrie 2022, 12:58

Dani Coman, anunţ bombă despre negocierile cu CFR Cluj: „Săptămâna trecută am avut o discuție cu Neluțu Varga

Dani Coman, anunţ bombă despre negocierile cu CFR Cluj

Profimedia

Dani Coman, anunţ bombă despre negocierile cu CFR Cluj. Fostul internaţional român ar putea să se alăture conducerii campioanei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dani Coman a confirmat că negociază de mai multe şuni cu CFR Cluj. Acesta are şi o relaţie de prietenie cu Neluţu Varga, patronul campioanei.

Dani Coman, anunţ bombă despre negocierile cu CFR Cluj

Există discuții cu CFR Cluj de vreo jumătate de an. Chiar săptămâna trecută am avut o discuție cu Neluțu Varga, suntem prieteni, ne respectăm. Cred că împreună cu el și cu ceilalți din conducerea administrativă putem face lucruri pozitive. Ce va fi, vom vedea din ianuarie.

Până în ianuarie stau să mă bucur de familie, de sărbători. Am timp și pentru fotbal, nu întotdeauna fotbalul este cel mai important. Așa cum spuneam că pot lucra cu Daniel Niculae, pot lucra cu Cristi Balaj și cu oricine”, a spus Dani Coman la fanatik.ro.

În schimb, Dani Coman a evitat să vorbească punctual despre situaţia de la Rapid.

Reclamă

Îmi e greu să vorbesc de Rapid, orice spun se poate interpreta. Dacă aș spune adevărul, ar trebui să lovesc în oamenii de acolo. Prefer să nu discut, sunt două variante. Ori să mint, ori să lovesc în oamenii de acolo. Mă abțin să vorbesc despre Rapid. Mă refer la modul general, nu vreau să dau nume.

Să îi lăsăm să își facă treaba, au toate condițiile să facă performanță după venirea domnului Șucu. Nu am avut niciun fel de ofertă. Am văzut că s-au făcut speculații că am fost la meciuri la Rapid. Merg inclusiv la Liga 3 pentru că îmi place fotbalul. Nu merg la meciuri să iau locul nimănui, nu îmi doresc asta.

Ce am avut de demonstrat în fotbal, cred că am făcut-o. Dacă voi avea posibilitatea să merg în altă parte, voi merge. Dar nu am avut ofertă de la Rapid. Eu aș putea lucra cu oricine, un om nu poate face totul într-un club”, a mai spus Dani Coman pentru sursa mai sus citată.

Reclamă 4 / 0/3
Recomandări
  • Dani Coman, anunţ bombă despre negocierile cu CFR Cluj
  • Ce a spus despre negocierile cu Neluţu Varga

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
18:28 Sporting – Guimaraes este meciul etapei din Liga Portugal și e LIVE VIDEO în AntenaPLAY! Programul rundei cu numărul 30 18:02 „Nu e normal!” LPF a explicat de ce FCSB nu poate sărbători titlul după derby-ul cu Rapid, dacă va deveni campioană! 17:24 Vlad Covaliu a devenit campion mondial la sabie la juniori! Performanţă uriaşă a românului în Arabia Saudită 17:22 „Plecăm cu prima șansă!” Ștefan Târnovanu, mesaj de luptă înaintea derby-ului cu Rapid! Verdict despre lupta pentru titlu 17:06 VideoAlexandra Tudor prezintă AntenaSport Update! Cele mai tari ştiri ale zilei de 18 aprilie 2024 16:58 „Asta îi ajută!” Ioan Andone știe ce avantaj are Dinamo în lupta pentru salvarea de la retrogradare! 16:43 Dan Petrescu a început revoluția la CFR Cluj! Primul jucător care pleacă de la echipa lui Neluțu Varga 16:36 Gică Hagi, genial când a fost întrebat de Manchester City – Real Madrid: „M-ai prins în ofsaid! Am şi momente din astea!” 16:26 PAOK – Club Brugge LIVE SCORE (22:00). Răzvan Lucescu luptă pentru semifinalele Conference League! Meciurile serii din Europa 16:01 „Se rupe” Arena Naţională la derby-ul FCSB – Rapid! Câte bilete s-au vândut deja la meciul ce poate decide matematic titlul! Vezi toate știrile
Citește și