Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Dani Coman, despre retrogradarea lui Dinamo: „E un moment greu! Am văzut oameni plângând!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 30 mai 2022, 11:12

Reclamă
Dani Coman, despre retrogradarea lui Dinamo: „E un moment greu! Am văzut oameni plângând!

Dani Coman a vorbit despre retrogradarea lui Dinamo la AS.ro LIVE

Captură AS.ro LIVE

Dani Coman a vorbit despre retrogradarea lui Dinamo. Fostul portar al naţionalei României spune că, din experienţa pe care a avut-o la Astra, era de aşteptat să se întâmple acest lucru.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Deşi a jucat la Rapid, una dintre rivalele celor de la Dinamo, Dani Coman a fost impresionat de suferinţa fanilor dinamovişti. Mai mult, acesta le transmite suporterilor să fie alături de echipă şi să o readucă în Liga 1.

Dani Coman, despre retrogradarea lui Dinamo: „E un moment greu pentru suflarea dinamovistă

Am văzut meciul, am văzut imaginile de după meci. Am văzut oameni plângând. E un moment greu pentru suflarea dinamovistă. Fanii trebuie să fie alături de club aşa cum au fost în ultimii ani, au contribuit cu bani şi sufleteşte şi să readucă Dinamo acolo unde îi e locul.

Trăind experienţa pe care am văzut-o la Astra ştiam că nu au făcut decât să rostogolească nişte datorii. La un moment dat, nu ai cum să o duci mai departe. A venit momentul în care nu au mai avut soluţii, nu au mai găsit sponsori şi, mai devreme sau mai târziu, era de aşteptat ca acest club să retrogradeze, să se reorganizeze, să redevină un club fără datorii, un club cu stabilitate din punct de vedere financiar, un club care să ofere suporterilor performanţă, aşa cum a făcut-o când patroni erau Borcea şi ceilalţi.

Şi la Rapid cam acelaşi lucru a fost. Au retrogradat, s-au reorganizat, au devenit un club puternic, au un stadion nou. Au avut un om, pe Victor Angelescu, care a crezut în dezvoltarea acestui club, a crescut organic, a făcut-o foarte bine şi merită aprecierile tuturor„, a spus Dani Coman la AS.ro LIVE.

Reclamă

Dinamo a rămas fără palmares, culori şi siglă după ce a retrogradat în Liga 2

Echipa lui Nicolae Badea din liga a 4-a, FC Dinamo, este deţinătoarea palmaresului şi a siglei. Acesta i le-a oferit lui Ionuţ Negoiţă de Badea, în momentul în care a renunţat la pachetul său de acţiuni, dar a pus o clauză specială în contract. Patrimoniul a fost oferit cu drept de folosinţă, pe perioadă nedeterminată, către gruparea de pe prima scenă a fotbalului românesc, dar numai atât timp cât aceasta nu se retrogradează.

FC Dinamo 1948 a picat din Liga 1, astfel că a rămas fără palmares şi culori. Sigla îşi dorea oricum să o schimbe în noua ediţie din campionat, la presiunile lui Nicolae Badea. Ultraşii din DDB au tras un semnal de alarmă încă din 2021.

Dinamo a câştigat, în cei 74 de ani de existenţă, 18 titluri. Ultima dată a fost campioană în sezonul 2006-2007. Alb-roşiii mai au în palmares 13 Cupe ale României, o Cupă a Ligii şi două Supercupe ale României.

Reclamă 4 / 0/3

Dumitru Dragomir, anunţ sumbru după ce Dinamo a retrogradat

Dumitru Dragomir face un anunţ sumbru după ce Dinamo a retrogradat. Fostul şef de la Ligă susţine că echipa din Ştefan cel Mare este la un pas de desfiinţare şi că doar din liga a cincea poate renaşte clubul înfiinţat cu 74 de ani în urmă.

Retrogradarea pe plan sportiv nu este singura problemă a lui Dinamo! Echipa va pierde palmaresul, culorile şi sigla după barajul cu fraţii de la Universitatea Cluj.

„O ia de la început, ce să facă altceva? Divizia B e o competiţie mai puţin valoroasă. Trebuie să găsească pe cineva cu bani. Părerea mea e că sunt aproape de desfiinţare. Ce scăpare să mai existe?

Soluţia este desfiinţarea, o ia de la Judeţ. În 3-4 ani, pot promova dacă au un om potent financiar care se pricepe la treaba asta. Eu am fost membru fondator la clubul acela”, a spus Dragomir pentru Antena Sport.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
8:26 „Să avem o seară magică acasă!” Reacţia lui Vinicius, după ce a fost „eroul” lui Real Madrid în duelul cu Bayern 8:02 30 de ani de la moartea lui Ayrton Senna. 1 mai, una dintre cele mai triste zile din istoria sportului mondial 0:06 Mihai Stoica nu s-a putut abţine şi i-a dat replica lui Tudorel Stoica: „Oameni pe care i-ai idolatrizat te desconsideră total!” 30
apr.
23:55
VIDEOCoventry – Ipswich 1-2, în AntenaPLAY. Oaspeţii au urcat pe loc de promovare directă în Premier League! Cum arată clasamentul
30
apr.
23:50
Mutarea de geniu făcută de Thomas Tuchel în Bayern – Real Madrid! Bavarezii au întors scorul după numai 12 minute
30
apr.
23:37
Bayern Munchen – Real Madrid 2-2. „Dublă” Vinicius şi răsturnări de scor! Meci de senzaţie pe Allianz Arena!
30
apr.
23:20
Basarab Panduru a făcut o criză de râs când a văzut clipul de prezentare cu Dan Petrescu: „Nu aş fi făcut niciodată aşa ceva”
30
apr.
23:00
„Foarte tare m-am simţit sabotat de Steaua!” Mircea Lucescu, dezvăluiri din culise despre marea lovitură primită în carieră
30
apr.
22:50
Vinicius Jr a deschis scorul în Bayern Munchen – Real Madrid după o fază splendidă! Assist de senzaţie al lui Toni Kroos!
30
apr.
22:23
Conducerea Rapidului a confirmat că vrea să îl aducă pe Mircea Lucescu în Giuleşti: „Ne dorim”! De ce depinde lovitura verii
Vezi toate știrile
Citește și