Închide meniul

Dani Coman, primele informaţii după accidentarea teribilă a lui Dragoş Iancu: „M-a întrebat de 10 ori dacă mai poate juca fotbal”

Dan Roșu Publicat: 25 septembrie 2023, 8:41 / Actualizat: 10 octombrie 2023, 17:46

Reclamă
Dani Coman, primele informaţii după accidentarea teribilă a lui Dragoş Iancu: „M-a întrebat de 10 ori dacă mai poate juca fotbal

Anunţ de ultimă oră despre viitorul lui Dragoş Iancu în fotbal, după ce a stat peste 5 ore în operaţie

Dragoş Iancu, pe patul de spital / Facebook Hermannstadt

Dani Coman a oferit primele informaţii după accidentarea lui Dragoş Iancu. Jucătorul lui Hermannstadt a ajuns la un spital din Bucureşti cu o fractură deschisă la glezna stângă. Jucătorul de 20 de ani a fost faultat extrem de dur de Valentin Ţicu, în debutul meciului Petrolul – Hermannstadt 0-0.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Din păcate nu este foarte bine. Este internat în spital, l-am adus la București. Mâine dimineață va fi operat. Atunci vom ști mai mult despre ce are. Are o fractură deschisă, nu știm exact dacă tibie-peroneu. Dar va fi o operație complicată.

Dani Coman, primele informaţii după accidentarea teribilă a lui Dragoş Iancu

Îl va opera domnul doctor Dinu Gabriel. Vreau să îi mulțumesc că a venit de acasă să îl vadă, să îl evalueze. A fost extraordinar. Să vii duminică seară de acasă… sunt doctori cu suflet pe care îi apreciez. Acum am plecat de la el de la spital.

Într-o jumătate de oră, Dragoș m-a întrebat de cel puțin 10 ori dacă mai poate juca vreodată fotbal. I-am spus că da, că este tânăr, că își va reveni. I-am povestit și situația mea, că mi-am revenit mereu.

E greu de descris ce vedeam în ochii lui. Din ce am vorbit cu domnul doctor Dinu, va juca fotbal în continuare. A mai efectuat astfel de operații și promite că va juca fotbal în continuare. Sunt ligamentele rupte la gleznă, totul deschis. I s-a spart pielea”, a spus Coman, citat de primasport.ro.

Reclamă

Accidentare horror în Petrolul – Hermannstadt

În debutul partidei de la Ploieşti, Valentin Ţicu l-a fultat extrem de dur pe Dragoş Iancu. Jucătorul sibienilor şi-a rupt piciorul, după intrarea fundaşului „lupilor”.

Arbitrul nici nu a stat pe gânduri şi i-a acordat imediat cartonaşul roşu fundaşului Petrolului.

Imediat după ce au văzut cum i se prezintă piciorul lui Dragoş Iancu, fotbaliştii Petrolului, cât şi cei ai lui Hermannstadt, au început să-şi pună mâinile în cap şi să plângă.

Reclamă 4 / 0/3

Şi Valentin Ţicu a fost puternic afectat de către faultul pe care l-a comis asupra lui Iancu. Fundaşul Petrolului a fost imediat consolat de către coechipieri şi de către antrenori, la ieşirea de pe teren.

Dragoş Iancu a fost scos de pe teren cu ambulanţa, iar în timp ce primea îngrijiri, colegii săi l-au încojurat pentru ca imaginile cu acesta să nu mai fie difuzate.

Recomandări
Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” 19:39 Danemarca – Elveția, Letonia – Suedia (13:20) și Canada – Finlanda (17:20), LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Spectacol la CM de hochei 19:20 LIVE VIDEOSesiunea de antrenamente la Porsche Mobil 1 Supercup Imola 2024 e ACUM în AntenaPLAY. Programul complet 19:10 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 19:04 Massimiliano Allegri a fost dat afară de Juventus! Motivul uluitor din spatele demiterii. Italienii au făcut anunțul oficial 18:48 VIDEOAndrea Compagno, hattrick fabulos în China! Are cifre impresonante după doar 8 meciuri la Tianjin Tiger 18:38 Arne Slot a confirmat că îi ia locul lui Jurgen Klopp: „Voi fi noul antrenor al lui Liverpool în sezonul viitor!” 18:35 „Tricolorul” care şi-a asigurat deja prezenţa în lotul României pentru EURO 2024: „Oamenii din club au fost informaţi” 18:30 VIDEOA doua sesiune de antrenamente a Marelui Premiu de la Imola a fost în AntenaPLAY. Cursa e pe Antena 1, duminică, de la ora 16:00 18:19 FotoAdrian Mutu și fiul său Tiago s-au fotografiat alături de Cristiano Ronaldo! Cadou fabulos pentru băiatul „Briliantului” Vezi toate știrile
Citește și