Închide meniul

Dani Coman, strigăt de disperare la Hermannstadt: „Ajutați-ne! Suntem neplătiți din aprilie”

Reclamă

Alexandru Ivan Publicat: 1 august 2022, 23:46

Dani Coman, strigăt de disperare la Hermannstadt: „Ajutați-ne! Suntem neplătiți din aprilie

Dani Coman a revenit în Liga 1

Dani Coman, la un meci / Hepta

Dani Coman a avut un discurs manifest despre situația de la Hermannstadt, care se confruntă cu grave probleme financiare. Președintele sibienilor a dezvăluit că angajații clubului sunt neplătiți din luna aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

„Eu sunt mândru de jucători, antrenori și obiectivul realizat, acela de a promova această echipă. Am crezut că după promovare se vor schimba lucrurile în bine. Din păcate, nu s-a schimbat absolut nimic. Sunt aceleași probleme care erau înainte. Mă întreb în fiecare zi de ce se mai construiește stadionul la Sibiu. Pentru ce? Dacă această echipă nu are pic de sprijin, nu există pic de interes de la nimeni din Sibiu, exceptând pe doamna Daniela Cîmpean, care ne-a ajutat cât a putut. N-avem sprijin din partea nimănui! De ce la alte echipe, Buzău, Pitești, Iași, Cluj, se pot finanța echipele de către primării și la Sibiu nu? Dacă nu se vrea ca această echipă să facă performanță, să ne spună și nouă și să ne luăm bagajele și să plecăm, eu, jucătorii și antrenorii.

Dani Coman, strigăt de disperare la Hermannstadt

Am ajuns în situația în care mi-e rușine să intru în vestiar. Am venit aici să mă ocup de fotbal, cu Radu Neguț, cu Măldărășanu. Avem jucători cu mare caracter, n-au comentat niciodată, indiferent unde ne-am antrenat. Am ajuns să le spunem ce? Că așteptăm banii din drepturile TV și le dăm? Să aștept în fiecare săptămână că se va întâmpla ceva la clubul ăsta? Dacă nimeni nu vrea să vorbească aici și să supere pe cineva, eu vreau să-i supăr pe toți. Toți oamenii de afaceri din Sibiu, autoritățile din Sibiu, pe toți.

Nu e echipa lui Dani Coman. Eu am venit aici și am promovat echipa. E echipa sibienilor, nu a mea. Da, iau în calcul serios să plec de la Hermannstadt. Îmi doresc să fac performanță. Pentru asta am nevoie de jucători, antrenori, toată lumea să fie fericită și să fie plătită. Ultimul salariu l-au încasat în luna aprilie. Gândiți-vă cum vin jucătorii la antrenament. Dacă toată săptămâna stai și te gândești că ai apartament neplătit, că ai rate, nu poți să te motivezi și să joci. Dar băieții au făcut-o exemplar de fiecare dată. Acum ne bazăm doar pe Ștefan Băcilă și Claudiu Rotaru. Cât să mai poată și oamenii ăștia? Ștefan Băcilă plătește singur de 6 luni. Nu mai poate, vă spun eu. Ajutați această echipă pentru că merită. Dacă nu, dărâmați una din tribune, faceți un tablou cu echipa asta, puneți-l pe Măldărășanu deasupra tuturor și bucurați-vă că ați promovat, că mai mult nu se poate realiza.

Păcat că s-a realizat o mare performanță, cu un buget limitat, mult mai mic decât al contracandidatelor. Am ajuns în situația să ne fie rușine să intrăm în vestiar. Am venit cu tot sufletul aici, m-am atașat de oraș, de oameni, mi-am făcut prieteni foarte mulți în Sibiu și, sincer vă spun, mi-ar părea rău să se termine. Eu sper să înțeleagă lumea că fără sprijin financiar nu putem realiza absolut nimic”, a spus Dani Coman, conform

Reclamă

Hermannstadt – FC Botoșani 1-1

Formaţia FC Hermannstadt a încheiat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat, luni seară, pe teren propriu, în compania echipei FC Botoşani, în etapa a treia din Superligă.

Pentru FC Hermannstadt a marcat Paraschiv, în minutul 53, iar pentru FC Botoşani a punctat Florescu, în minutul 72, din penalti.

Hermannstadt: Iliev – Butean, Bejan, I. Stoica, Opruţ – Biceanu (Năstăsie ’70), Mino, Alhassan – P. Petrescu (Balaure ’78), D. Paraschiv (Buhăcianu ’70), Oroian (Popescu ’77). Antrenor: Marius Măldărăşanu

Reclamă 4 / 0/3

FC Botoşani: Pap – Sno, Dican, Şeroni, Ţigănaşu – Perianu (Sylla ’77), Mussis (Florescu ’65) – Tisdell (Roman II ’66), Santos, Mailat (Tîrcoveanu ’50)- Camara (Grubac ’77). Antrenor: Mihai Teja

Rezultatele etapei în Liga 1

Meciul a fost arbitrat de Radu Petrescu, ajutat de Radu Ghinguleac şi Mircea Grigoriu. Rezervă a fost Ionuţ Coza. În Camera VAR s-au aflat Andrei Chivulete şi Mihai Marica.

Vineri, FC Argeş a învins cu 3-1 Universitatea Cluj şi Farul Constanţa a remizat cu Chindia, scor 0-0. Sâmbătă, FC Voluntari a învins cu 3-0 UTA Arad şi CFR Cluj s-a impus cu 4-2 în faţa formaţiei CS Mioveni.

Duminică, Sepsi și Petrolul au încheiat la egalitate, 1-1, Rapid a câștigat cu 1-0 la Universitatea Craiova, în timp ce FCSB s-a încurcat cu FC U Craiova pe Arena Națională, 1-1.

În clasament, pe primul loc se află Farul Constanţa, cu 7 puncte, urmată de FC Botoşani, tot cu 7 puncte, şi de FC Voluntari, cu 6 puncte.

Recomandări

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
21:40 LIVE TEXTSepsi – FCSB 0-0. Echipa lui Charalambous poate câştiga titlul în această etapă 21:39 „Gică Hagi e profesor universitar!” Ilie Dumitrescu, laude la scenă deschisă pentru „Rege”, după Farul – Rapid 3-1 21:30 LIVE VIDEOAEK – Panathinaikos se joacă ACUM în AntenaPLAY! Duel pentru titlu în Grecia! Aris – Olympiacos s-a încheiat 1-1 21:25 Unirea Slobozia a promovat în Liga 1 pentru prima oară în istorie! Echipa lui Adrian Mihalcea, succes pe terenul lui CS Mioveni 21:17 Învins de fosta echipă, Marian Aioani a repetat obsesiv patru cuvinte! Explicaţii pentru forma dezastruoasă a Rapidului 21:16 Louis Munteanu a recunoscut că vrea să plece de la Farul! Mesaj savuros pentru Aioani: „E clientul meu!” 20:55 VideoVisul mondial al României! Tibor Selymeş a învins Argentina lui Diego Maradona şi a avut un sfat preţios pentru tricolori 20:55 Farul – Rapid 3-1! Trupa lui Gică Hagi, din nou pe locul secund în Liga 1! Giuleştenii rămân fără victorie în play-off 20:47 Fază controversată în Farul – Rapid! Reuşita lui Mihai Popescu, anulată! Ciprian Marica a răbufnit în lojă 20:46 Luca Andronache, jucătorul revelaţie al lui Gică Hagi! „Regele” a dat lovitura prin fiul fostului antrenor de la FCSB Vezi toate știrile
Citește și