Închide meniul

Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât”

Iulian Focșăneanu Publicat: 5 octombrie 2024, 23:29

Reclamă
Daniel Bîrligea, comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez! Clauza pe care o are la FCSB: „Acum mă oftic că i-am pus numai atât

Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1

Daniel Bîrligea, lăudat de Gigi Becali / Colaj Profimediaimages

Daniel Bîrligea a fost comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez după golul marcat în PAOK – FCSB, scor 0-1, în grupa principală din Europa League. Atacantul în vârstă de 24 de ani este noul favorit al patronului campioanei României.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Adus cu peste 2 milioane de euro de la CFR Cluj, Bîrligea a înscris în două dintre ultimele trei partide ale roş-albaştrilor. La Salonic a făcut chiar sub ochii lui Gigi Becali, care a urmărit meciul din tribuna oficială.

Daniel Bîrligea a fost comparat de Gigi Becali cu Luis Suarez

Revenit din Grecia, milionarul român a dezvăluit ce clauză de reziliere are Bîrligea în contractul cu FCSB.

Nu știu, are 24 de ani el. La ce joacă el acum, la 25 de ani trebuie să fie un fel de Luis Suarez. Nu știu cât! El cam în genul acela de jucător este, în genul lui Luis Suarez. Eu așa cred, el dacă joacă așa în doi ani crește. Poate să coste mult mai mult. D-aia i-am pus numai 15 milioane clauza. Acum mă oftic că i-am pus numai 15 milioane de euro clauză.

(Și nu puteți să vorbiți cu băiatul?) Dar ce, lui îi convine? Cu siguranță (n.r.- se face jucător de peste 15 milioane de euro în următorii doi ani)”, a declarat Gigi Becali la fanatik.ro.

Reclamă
Reclamă

Latifundiarul din Pipera speră ca Daniel Bîrligea să înscrie pe bandă rulantă, aşa cum o făcea Luis Suarez la Liverpool.

Sezonul trecut, Bîrligea a punctat de 14 ori în tricoul CFR-ului. Marcase de două ori şi în această ediţie de campionat, înainte ca FCSB să îl transfere din Gruia.

În prezent, noua „perlă” a lui Gigi Becali are o cotă de piaţă de 2 milioane de euro. A ratat însă convocarea pentru „dubla” cu Cipru şi Lituania! Mircea Lucescu l-a preferat pe George Puşcaş.

Reclamă

Duelul dintre Lituania și România va fi în direct pe Antena 1 și în AntenaPLAY, mați, 15 octombrie, de la ora 21:45.

Elias Charalambous, anunţ categoric despre Daniel Bîrligea

Charalambous a fost întrebat dacă Daniel Bîrligea a fost afectat de faptul că nu a prins lotul echipei naționale, chiar dacă a marcat două goluri pentru FCSB, în Europa League, în meciurile cu RFS și PAOK.

Elias Charalambous a spus că Daniel Bîrligea nu are de ce să fie supărat și a menționat că, în opinia sa, atacantul va ajunge în lotul echipei naționale. Tehnicianul campioanei a precizat că deciziile lui Mircea Lucescu trebuie respectate.

(n.r. despre Daniel Bîrligea) De ce să fie trist? Sigur, toți jucătorii vor să fie la națională, dar acolo e un antrenor (n.r. Mircea Lucescu) cu o foarte mare experiență, care decide cine va fi convocat. Toată lumea trebuie să îi respecte opinia.

Bîrligea e un jucător care ne ajută mult, un atacant foarte bun. Sunt sigur că la un moment dat va fi la echipa națională”, a spus Elias Charalambous.

Daniel Bîrligea, după ce a marcat golul victoriei în PAOK – FCSB 0-1: „Un miracol!”

Daniel Bîrligea a fost eroul FCSB-ului în meciul cu echipa lui Răzvan Lucescu. Fostul atacant al celor de la CFR Cluj a marcat în minutul 45+8, din pasa lui Darius Olaru. Acelaşi Dariu Olaru şi-a lăsat echipa în 10 oameni, după ce a văzut al doilea cartonaş galben în minutul 55.

Arbitrajul a fost puţin de partea cealaltă, dar am reuşit un miracol. Să zicem că e foarte important pentru echipă. Să zicem că nu e meritul meu, e meritul lui Olaru care s-a bătut pentru minge. Jumate-jumate, dar mai mult pentru el.

Am avut 1-0, a trebuit să apărăm rezultatul, ne-am bătut pentru fiecare minge şi a ieşit bine. Cu siguranţă, avem 6 puncte, nu ni le mai fură nimeni. Acum ne gândim la Buzău, să fim şi în campionat acolo sus.

Ne pare foarte rău pentru accidentări, e cea mai urâtă chestie pentru fotbalişti. Le dedicăm aceste 3 puncte”, a declarat Daniel Bîrligea, la digisport.ro.

Reclamă

Ar fi trebuit să fie convocat Bîrligea la naţională?

Loading ... Loading ...
Citește și:
0:16 6 oct.

„Invidioşi şi răutăcioşi!” Dorinel Munteanu îşi continuă „războiul” cu contestatarii şi după Oţelul – Universitatea Craiova 1-1

0:10 6 oct.

Dani Carvajal, accidentare groaznică în Real Madrid – Villarreal. A urlat de durere şi a plâns în hohote. Imagini dramatice

23:49

Costel Gâlcă, discurs rar în fotbalul românesc după remiza cu Oţelul: „Meritau să câştige! Ăsta e adevărul!”

23:23

Oțelul – Universitatea Craiova 1-1! Dorinel Munteanu și Costel Gâlcă s-au încurcat reciproc! Cum arată clasamentul

23:15

VIDEOSporting – Casa Pia 2-0. Golgheterul Gyokeres a făcut spectacol. Programul complet al etapei din Liga Portugal

23:06

Reacţia lui Denis Drăguş, după ce a dat o pasă decisivă în Hatayspor – Trabzonspor 1-1: „Trebuie să fim mai buni!”

1 VIDEOFlorin Niţă a salvat un jucător care s-a prăbuşit pe teren: „Eşti un adevărat erou, omule”! 2 Denis Alibec, criticat după declaraţiile făcute despre Dinamo: „Nu ai cum să spui asta! Golul a venit întâmplător!” 3 Florin Prunea a dat verdictul în privinţa transferului lui Daniel Bîrligea la FCSB! Ce a spus de eliminarea lui Olaru cu PAOK 4 Antrenorul lui Rangers s-a răzgândit, după ce l-a văzut pe Ianis Hagi la antrenamente. Scoţienii anunţă decizia luată de Clement 5 CFR Cluj – Poli Iaşi 2-1. Victorie dramatică pentru echipa lui Dan Petrescu. Louis Munteanu, decisiv 6 De câte puncte mai are nevoie FCSB pentru a se califica în „primăvara” Europa League! Mihai Stoica a făcut calculul
Citește și