Închide meniul
Foto

Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2024, 17:36

Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte

Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte

Captură AntenaSport

Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte. A fost prima aparţie publică a lui Daniel Niculae după ce a fost audiat în dosarul penal intrumentat de procurorii DIICOT.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timp ce Cristiano Bergodi vorbea despre partida cu Farul, cu Dan Şucu privindu-l de pe un scaun, Daniel Niculae a deschis uşa sălii conferinţei de presă şi a ţinut să arate că totul este ok.

Daniel Niculae a întrerupt conferinţa lui Bergodi şi a transmis un mesaj din 6 cuvinte

„Vă salut şi eu! Bună seara„, au fost cuvintele lui Daniel Niculae în timp ce a făcut un semn prin care i-a asigurat pe toţi că totul este în regulă.

Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi

Dan Şucu a avut o nouă reacţie după ce preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi. „Nico” a fost dus la audieri de către autorități și este cercetat într-un dosar de materiale pirotehnice, dar și de încălcare a regimului armelor și munițiilor.

Dan Şucu a spus că nu şi-l poate imagina pe Daniel Niculae cu o „mitralieră” în mână şi nu crede că folosirea de torţe este mai gravă decât violenţa pe stadion.

Reclamă

„E ceva în afara lucrurilor cu care eşti obişnuit zi de zi. Acum avem informaţii suplimentare. Am văzut foarte puţin din toate datele care sunt acum în dosar, am văzut partea crae avea legătură cât de cât cu Daniel. Respectarea legii este esenţială oriunde suntem. Aş face o o diferenţă majoră între bătaie, violenţă şi torţe aprinse. A fost acolo împreună cu avocatul, a făcut cercetarea este în continuare. Trebuie să respectăm legile României. Nu putem face o echivalare între violenţă, torţe şi violenţă, distrugeri şi aşa mai departe.

Nu cunosc asta cu armele, nu mi-l imaginez pe domnul Niculae cu mitraliera în mână. Dacă aş ştii că în casa lui Daniel este un arsenal de arme şi muniţii, aş fi avut o problemă. Dar nu cred. Aștept și eu în clipa de față să văd mai multe date de dosar. Nu cred că va dura mult, dânșii par hotărâți să meargă înainte, a spus Dan Şucu într-o conferinţă de presă.

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate! Liviu Bocciu, acuzat de inițierea unui grup infracțional organizat

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate, în dosarul legat de obiectele pirotehnice introduse pe stadioane. Acesta a fost „săltat” de mascați în dimineața zilei de joi, după cum a anunțat Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE. Totuși, momentan, Liviu Bocciu este încă la audieri, la Institutul de Studii pentru Ordine Publică.

Reclamă 4 / 0/3

Informațiile prezentate anterior au fost oferite de gsp.ro. Daniel Niculae a plecat de la audieri după aproximativ două ore, iar procurorii au decis că președintele de la Rapid va fi cercetat în stare de libertate.

În ceea ce îl privește pe Liviu Bocciu, acesta este acuzat că a inițiat un grup infracțional, care avea ca obiectiv săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii publice, dar și prelucrarea, deținerea, folosirea și transportul de materiale pirotehnice, pentru meciurile echipei din Giulești.

Sursa citată anterior anunță faptul că această grupare a lui Bocciu ar fi avut sprijin din partea mai multor grupuri de suporteri, inclusiv din orașe precum Ploiești sau Iași, care i-ar fi ajutat pe fanii Rapidului să introducă materiale pirotehnice la meciurile din deplasare. Totodată, gruparea ar fi fost ajutată și de angajați din cadrul clubului.

Daniel Niculae e acuzat că a sprijinit activitatea unui grup infracţional organizat! Au apărut noi detalii din dosarul şocant de la DIICOT. Daniel Niculae a fost „săltat” anterior de mascaţi, informaţie dezvăluită de Dan Şucu la AS.ro LIVE. Potrivit surselor AntenaSport, Daniel Niculae ar fi fost de acord cu activitatea grupului infracțional, de a introduce si de a folosi materiale pirotehnice în timpul meciurilor Rapid – FCSB (9.03.2024) şi în incinta stadionului Giuleşti (27.01.2024). De asemenea, i-ar fi oferit grupului infracţional sprijin moral şi financiar, pentru procurarea materialelor pirotehnice.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:05 Foto„Campioanele din spatele campionilor!” Iubitele şi soţiile jucătorilor de la FCSB au radiat de fericire la sărbătoarea de titlu 9:56 Video„Ai cuvintele la tine, copile” Darius Olaru, schimb de replici savuros cu Alex Băluţă. Imagini memorabile cu jucătorii de la FCSB 9:02 Gabi Balint, ironie uluitoare după ce FCSB a câştigat titlul! Mesajul care îi va provoca o criză de nervi lui Gigi Becali 8:48 Foto„Prințișorul Craiovei”, mărturisiri teribile despre adevărata dramă din familia lui: „Am trăit cu 50 de euro pe săptămână!” 8:41 „E lipsă de respect!” Întrebarea care l-a scos din minţi pe Gică Hagi, după ce FCSB a devenit campioana României 8:32 Mihai Stoica a dezvăluit cine i-a spart arcada la petrecerea de titlu a FCSB-ului! Răspuns savuros: „A scăpat şi fără galben” 8:22 „Am făcut ofertă!” Gigi Becali, asalt total pentru un jucător al lui Gică Hagi. Răspunsul primit imediat de la Gică Popescu 0:05 Gică Hagi, discurs uriaş după ce FCSB a câştigat campionatul: „Trebuie să vorbim mai puţin şi să-i felicităm!” 27
apr.
23:33
VideoJucătorii de la FCSB au întrerupt conferința lui Charalambous și au declanșat nebunia: „Campionii, campionii!”
27
apr.
23:18
„Sunt antrenor de marcă!” Gigi Becali, reacţie savuroasă după triumful FCSB-ului: „Mă întorc la muls oile acum!”
Vezi toate știrile
Citește și