Închide meniul

„Nu mi-l imaginez cu o mitralieră în mână!” Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 14 martie 2024, 17:00 / Actualizat: 18 martie 2024, 16:50

„Nu mi-l imaginez cu o mitralieră în mână! Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost „săltat de mascaţi

Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost "săltat" de mascaţi

Dan Șucu și Daniel Niculae, într-o conferință de presă - Hepta

Dan Şucu a avut o nouă reacţie după ce preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost „săltat” de mascaţi. „Nico” a fost dus la audieri de către autorități și este cercetat într-un dosar de materiale pirotehnice, dar și de încălcare a regimului armelor și munițiilor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Dan Şucu a spus că nu şi-l poate imagina pe Daniel Niculae cu o „mitralieră” în mână şi nu crede că folosirea de torţe este mai gravă decât violenţa pe stadion.

Dan Şucu, o nouă reacţie după ce Daniel Niculae a fost „săltat” de mascaţi

„E ceva în afara lucrurilor cu care eşti obişnuit zi de zi. Acum avem informaţii suplimentare. Am văzut foarte puţin din toate datele care sunt acum în dosar, am văzut partea crae avea legătură cât de cât cu Daniel. Respectarea legii este esenţială oriunde suntem. Aş face o o diferenţă majoră între bătaie, violenţă şi torţe aprinse. A fost acolo împreună cu avocatul, a făcut cercetarea este în continuare. Trebuie să respectăm legile României. Nu putem face o echivalare între violenţă, torţe şi violenţă, distrugeri şi aşa mai departe. Nu cunosc asta cu armele, nu mi-l imaginez pe domnul Niculae cu mitraliera în mână. Dacă aş ştii că în casa lui Daniel este un arsenal de arme şi muniţii, aş fi avut o problemă. Dar nu cred. Aștept și eu în clipa de față să văd mai multe date de dosar. Nu cred că va dura mult, dânșii par hotărâți să meargă înainte.

Și speranța noastră e ca va fi un mod și mai serios de a constitui un grup, nu infracțional, de a ne suda împreună. Pentru mine, sâmbătă a fost cea mai frumoasă seară pe care am trăit-o în fotbal. Joi nu mai e la fel de frumos. Sper vineri să fie frumos din nou. Mă simt de parcă sâmbătă a fost o nuntă frumoasă, iar acum de parcă la sfârșitul nunșii a venit cineva și a aruncat vopsea neagră pe rochia miresii.„, a spus Dan Şucu într-o conferinţă de presă.

Dan Şucu a anunţat astăzi, chiar în debutul emisiunii AS.ro LIVE, că preşedintele Rapidului, Daniel Niculae, a fost ridicat de mascaţi şi dus la audieri.

Reclamă

„Are legătură cu arme, muniții, chiar nu are sens! Chiar nu înţeleg cu ce poate să fie vorba. Eu ştiu că ultimul eveniment pe care l-am avut împreună a fost superb. Nu cunosc detalii, probabil vor apărea într-o perioadă foarte scurtă.”, a spus Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE.

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate! Liviu Bocciu, acuzat de inițierea unui grup infracțional organizat

Daniel Niculae va fi cercetat în libertate, în dosarul legat de obiectele pirotehnice introduse pe stadioane. Acesta a fost „săltat” de mascați în dimineața zilei de joi, după cum a anunțat Dan Șucu, la emisiunea AS.ro LIVE. Totuși, momentan, Liviu Bocciu este încă la audieri, la Institutul de Studii pentru Ordine Publică.

Informațiile prezentate anterior au fost oferite de gsp.ro. Daniel Niculae a plecat de la audieri după aproximativ două ore, iar procurorii au decis că președintele de la Rapid va fi cercetat în stare de libertate.

Reclamă 4 / 0/3

În ceea ce îl privește pe Liviu Bocciu, acesta este acuzat că a inițiat un grup infracțional, care avea ca obiectiv săvârșirea infracțiunii de tulburare a liniștii publice, dar și prelucrarea, deținerea, folosirea și transportul de materiale pirotehnice, pentru meciurile echipei din Giulești.

Sursa citată anterior anunță faptul că această grupare a lui Bocciu ar fi avut sprijin din partea mai multor grupuri de suporteri, inclusiv din orașe precum Ploiești sau Iași, care i-ar fi ajutat pe fanii Rapidului să introducă materiale pirotehnice la meciurile din deplasare. Totodată, gruparea ar fi fost ajutată și de angajați din cadrul clubului.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
10:13 Performanţă uriaşă pentru Eliza Samara! A câştigat Liga Campionilor la tenis de masă pentru a treia oară consecutiv 10:02 Ţara din Europa care refuză să folosească VAR, după ce fanii s-au revoltat! Anunţul federaţiei 9:49 Leicester a promovat în Premier League. Leeds are şanse mici să promoveze direct. Cum ar putea arăta play-off-ul 9:28 Dennis Man îi dă mari emoţii lui Edi Iordănescu! Internaţionalul român, scos din lotul lui Parma. Anunţul presei din Italia 9:05 „Iar o să îmi iau înjurături”. Helmut Duckadam, un nou discurs dur la adresa conducerii CSA Steaua: „Poate nu mă pricep eu” 8:56 Dezvăluirea făcută de Ioan Andone, la 64 de ani. Care este, de fapt, numele său din buletin 8:34 Verdictul specialistului, după controversele din Dinamo – FC Voluntari: „E neglijenţă” / „Asta e poziţie normală?” 8:19 Mihai Stoica a anunţat care este antrenorul său român preferat. Surpriză uriaşă: „Poţi să mi-l pui cu oricine şi îl aleg pe el” 8:00 FCSB – Farul LIVE TEXT (20:30). Roş-albaştrii sunt la un punct de titlu. Gică Hagi încearcă să le strice sărbătoarea! 26
apr.
23:50
VIDEOQPR – Leeds 4-0, în AntenaPLAY. Meci de coşmar pentru Leeds, în Championship! Cum arată lupta pentru promovarea în Premier League
Vezi toate știrile
Citește și