Închide meniul

Daniel Niculae a răbufnit după acuzaţiile făcute de CFR Cluj: „Nu se face așa ceva! E exagerat și lipsit de fair-play!”

Reclamă

Dragoș Vasile Publicat: 31 octombrie 2022, 19:12

Daniel Niculae a răbufnit după acuzaţiile făcute de CFR Cluj: „Nu se face așa ceva! E exagerat și lipsit de fair-play!

Daniel Niculae, replică devastatoare pentru Cristi Balaj

Daniel Niculae, într-o conferință de presă / FC Rapid 1923

Daniel Niculae a răbufnit după acuzaţiile făcute de CFR Cluj. Preşedintele de la Rapid a venit cu o replică dură pentru Cristi Balaj, după scandalul de arbitraj din Giuleşti.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

”Nu cred că se face așa ceva! Noi am fost defavorizați multe etape și nu cred că a ieșit nimeni, în afara unui comunicat oficial, când deja paharul era plin și curgea și din el, nu cred că a ieșit nimeni să spună așa ceva. Defavorizați de ce? Pentru că primul 11 metri a fost clar.

Daniel Niculae a răbufnit după acuzaţiile făcute de CFR Cluj

Mai clar de atât nu cred că se putea. Luckassen își face ultimul pas și sare ca să joace mingea cu capul. Apoi fundașul CFR-ului, Yuri, încearcă acea foarfecă, lovește mingea, iar portarul celor de la CFR Cluj face ceea ce face.

Eu nu vreau să vorbesc despre echipele cu care ne confruntăm pentru că nu este fair-play și nu este OK. Și noi am avut arbitraje prin care am fost defavorizați și nu am vorbit despre echipele respective, ci pur și simplu despre maniera de arbitraj. Însă, să spui că a avut tentă arbitrul mi se pare exagerat și lipsit de fair-play”, a declarat Daniel Niculae, potrivit fanatik.ro.

EXCLUSIV | Cristi Balaj, acuzaţii halucinante: „Probabil că a existat un ordin!”

Cristi Balaj a făcut acuzaţii halucinante după deciziile de arbitraj din derby-ul dintre Rapid şi CFR Cluj, scor 2-1. Preşedintele campioanei a folosit cuvinte dure când a vorbit despre al doilea penalty acordat pentru Rapid.

Reclamă

Balaj spune că „probabil că a existat un ordin sau că există o susţinere” pentru maniera de arbitraj a lui Cătălin Popa.

„Au fost 4 faze, toate deciziile au fost împotriva CFR-ului. Pe site-ul clubului vom prezenta argumentele pe care le avem în ceea ce priveşte loviturile de pedeapsă. Despre a doua mult prea puţin trebuie să discutăm a pentru că este o situaţie jenantă. Dar acceptăm greşeli pro sau contra, dacă sunt izolate. Se întâmplă să greşească un arbitru într-un meci.

Atunci când ai 4 situaţii, toate luate în defavoarea unei echipe şi, din punctul meu de vedere, 3 sunt cu decizii greşite, nu pot să mă gândesc decât la faptul că probabil a existat un ordin şi există o susţinere sau o pretcţie pentru ce s-a întâmplat acolo. A fost o discuţie internă ca să scoatem echipa de pe teren. Discuţia a fost să scoatem echipa de pe teren. Nu se simte bine, am vorbit cu dânsul de dimineaţă.

Reclamă 4 / 0/3

De al doilea penalty nu putem vorbi pentru că este jenibil. Combinaţie între două cuvinte. A fost ‘curat’ ca un puroi”, a spus Cristi Balaj în exclusivitate pentru AS.ro.

Recomandări
  • Daniel Niculae a răbufnit după acuzaţiile făcute de CFR Cluj
  • Replica dată de preşedintele de la Rapid

Cine va câştiga Liga Campionilor în acest sezon?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
11:08 „Munti time!” Dorinel Munteanu, comparație senzațională între Oțelul și Bayer Leverkusen! Se consideră un Xabi de România :) 11:03 „Te încântă!” Mihai Pintilii, laude la scenă deschisă pentru Octavian Popescu: „Când are chef!” 10:30 LIVE VIDEOCalificările pentru sprint sunt ACUM, pe Antena 3 CNN şi în AntenaPLAY! Programul complet al Marelui Premiu al Chinei 10:21 „Comportamentul lui a fost de vină!” Marcel Răducanu, mesaj acid despre transferul lui Florinel Coman în Qatar! 10:10 Palermo – Parma LIVE VIDEO în AntenaPLAY (21:30). Nedelcearu se luptă cu Man și Mihăilă! Echipele probabile 10:06 Ianis Hagi, gata să se transfere definitiv de la Rangers: „A fost uitat!” Anunţ despre varianta Galatasaray 9:34 Emma Răducanu a revenit la forma maximă! S-a calificat în sferturi la Stuttgart şi va avea un duel „de foc” cu Iga Swiatek 9:31 „Va fi făcut sfânt!” Dumitru Dragomir, mesaj despre planul lui Gigi Becali! A făcut plecăciuni în fața patronului de la FCSB 9:11 „Sunt emoții!” Jurgen Klopp nu s-a ferit de cuvinte, după ultimul meci european la Liverpool! Ce a spus despre adversari 9:10 Semnal de alarmă pentru FCSB, înaintea transferului lui Florinel Coman în Qatar: „Nu va fi uşor!” Sfat pentru Gigi Becali Vezi toate știrile
Citește și