Închide meniul

Daniel Niculae, discurs vehement după Dinamo – Rapid 1-2: „Am făcut o partidă slabă! Dacă nu câştigam, era viciere de rezultat!”

Valentin Pîrcălabu Publicat: 27 ianuarie 2024, 22:35

Reclamă
Daniel Niculae, discurs vehement după Dinamo – Rapid 1-2: „Am făcut o partidă slabă! Dacă nu câştigam, era viciere de rezultat!

Daniel Niculae, discurs vehement după Dinamo - Rapid 1-2

FC Rapid 1923

Daniel Niculae a avut un discurs vehement după Dinamo – Rapid 1-2. Preşedintele Rapidului a admis că echipa lui Cristiano Bergodi a făcut un meci slab în derby-ul cu Dinamo.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Niculae vrea să se ia măsuri pentru ca jocul Rapidului să crească. De asemenea, oficialul giuleştenilor a lansat un atac la adresa abitrului George Găman. Rapid a cerut două penalty-uri în derby.

Daniel Niculae, discurs vehement după Dinamo – Rapid 1-2

„E foarte greu, cum a fost şi meciul contra Craiovei etapa trecută. Nu am jucat bine deloc. Nu e vorba că Rapid a fost dominată, e clar că nu am fost nici la jumătate din capacitatea noastră. E și meritul lui Dinamo, foarte clar!

Cred că am avut două penalty-uri. Dacă n-am fi câștigat, ar fi fost viciere de rezultat! Am crezut până la final, știam că avem jucători de calitate. 

Burmaz e un fotbalist bun, de asta a ajuns la Rapid. Dar putem mai mult. Azi am făcut un meci foarte slab. Dinamo nu traversează o perioadă bună, dar de multe ori ne-au fost superiori astăzi.

Reclamă

Am arătat puțin obosiți, un fotbal foarte sărac în această seară. Dar valoarea și-a spus cuvântul în această seară„, a spus Daniel Niculae după Dinamo – Rapid 1-2.

Daniel Niculae, uluit de deciziile lui George Găman

Daniel Niculae a fost uluit de deciziile lui George Găman. Rapid a cerut al doilea penalty în derby-ul cu Dinamo, după ce mingea l-a atins în mână pe Cristian Costin. Faza a fost analizată de VAR, iar decizia lui Găman l-a uluit pe Daniel Niculae.

Rapid a cerut o nouă lovitură de pedeapsă după ce mingea deviată de Papeau l-a atins în mână pe Cristian Costin. Faza din minutul 74 a fost analizată de VAR, acolo unde arbitru a fost Ovidiu Haţegan.

Reclamă 4 / 0/3

Ca şi la faza în care Rrahmani a cerut penalty, Găman a decis că jocul poate continua. Decizia lui George Găman l-a uluit pe Daniel Niculae, care a fost surprins în tribună în timp ce îşi făcea cruce.

Alexandru Albu, ironie devastatoare după victoria din derby

Dinamo – Rapid 1-2, iar Alexandru Albu a lansat o ironie devastatoare după victoria din derby. Echipa lui Cristiano Bergodi s-a impus la limită în derby-ul de pe Arena Naţională. Papeau şi Burmaz au marcat golurile victoriei, în timp ce pentru dinamovişti a înscris Abdallah.

„Nu am jucat prea bine în prima repriză. Am luat un gol prostesc, aş zice eu. A doua repriză am intrat mai montaţi. Importante sunt punctele, nu contează că am juca cum jucat. Ştiam ce sistem vor juca, cred că noi ne-am surprins pe noi. Iar jucăm slab cu echipelele mici, echipele din subsolul clasamentului.

Trebuie să fim bărbaţi şi să jucăm mai bine. Ne-am apărat bine şi am închis meciul. Dinamo este acolo jos, cu tot respectul pentru ei. În momentul de faţă, Dinamo este o echipă mică în comparaţie cu Rapid. Orice echipă vrea să aibă suporterii noştri. Dacă cei de la Dinamo nu au avut bărbăţia să le dea inelul de jos, înseamnă că le-a fost frică de ei„, a spus Alexandru Albu la digisport.ro.

Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Carlos Alcaraz a fost eliminat în sferturile de la Madrid! Seria incredibilă a spaniolului, încheiată de Andrey Rublev 19:58 „Rămâne Mitriţă?” Mihai Rotaru a dat răspunsul la întrebarea care îi frământă cel mai tare pe suporterii Universităţii Craiova! 19:26 Fanii FCSB-ului iau cu asalt Arena Naţională la meciul cu CFR Cluj! Mihai Stoica a anunţat câte bilete s-au vândut în numai o oră 19:26 Horaţiu Moldovan a primit o veste uriaşă din Spania! Decizia luată de Diego Simeone şi Atletico Madrid 19:00 LIVE VIDEOLecco – Sampdoria e LIVE în AntenaPLAY! Echipa lui Andrea Pirlo luptă pentru un loc de baraj 18:57 Transferurile de milioane de euro ale lui Dan Şucu la Rapid, făcute praf: „Să ne mai lase. Are dreptate Gigi Becali” 18:36 Programul complet al F1 Academy™ de la Miami! Antrenamentele, calificările şi cursele se văd LIVE STREAM în AntenaPLAY 18:12 Un fost preşedinte al Rapidului a reacţionat după comunicatul lui Dan Şucu: „E dezinformat, manipulat” 17:50 Borussia Dortmund – PSG LIVE TEXT (22:00). Se anunţă spectacol în a doua semifinală Champions League. Echipe probabile 17:20 Novak Djokovic, decizie radicală înainte de turneul de la Roma! Sârbul a concediat încă un membru din staff-ul său Vezi toate știrile
Citește și