Închide meniul

Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu”

Dan Roșu Publicat: 21 mai 2024, 15:06

Reclamă
Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu

Daniel Niculae, OUT de la Rapid

Daniel Niculae, OUT de la Rapid - Hepta

Daniel Niculae e OUT de la Rapid. Dan Şucu nu îi va prelungi contractul scadent în această vară, dar giuleştenii nu se grăbesc să îi găsească un înlocuitor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Imaginea lui Niculae a avut de suferit după ce a fost inculpat în Dosarul Pyro. Şucu a luat astfel decizia de a renunţa la cel care a fost alături de echipă de la revenire.

Daniel Niculae, OUT de la Rapid! „Am avut o discuţie cu Dan Şucu”

„Daniel Niculae este preşedintele clubului până la finalul sezonului. Începând cu viitorul sezon, contractul nu îi va fi prelungit. Am avut o discuţie cu Dan Şucu, nu vom pune preşedinte imediat.

Poate vom aduce pe cineva pe partea tehnică. Nu avem o persoană cu care să îl înlocuim pe Niculae imediat”, a declarat Victor Angelescu, la conferinţa de presă.

Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece şi o altă persoană din conducerea Rapidului

Marian Iancu e de părere că, după Daniel Niculae, trebuie să plece din conducerea Rapidului şi Victor Angelescu.

Reclamă
Reclamă 4

„Lucrurile sunt clare, evenimentele s-au consumat. Au fost multe inadvertenţe în actul de conducere al clubului Rapid. Eu le-am văzut de atunci, pentru că nu erau investiţii. Se ocupau de echipă Angelescu şi Niculae. Eu mă mir că doar Niculae este ţapul ispăşitor.

Eu mărturisesc că nu l-am agreat pe Niculae pentru că nu avea experienţă. Dar Angelescu este la fel de culpabil. Dacă dispare Niculae, trebuie să dispară şi Angelescu. Şucu şi-a asumat poziţia de investitor din iarnă, atunci când a început să investească serios, completând echipa.

Nu am încredere în tinerii care au apărut în conducerea Rapidului. Nu sunt compatibili cu obiectivul de a câştiga campionatul. Dacă aş fi în locul domnului Şucu, aş coborî un pic nivelul aşteptărilor doar la participarea în cupele europene la anul.

Reclamă

(n.r:: despre Victor Angelescu) Ar trebui să iasă din prim-planul administrativ, pentru că şi-a dovedit neputinţa. Mai ales că greul investiţional îl duce Şucu, Angelescu e minoritar”, a declarat Marian Iancu la digisport.ro.

Pe ce poziţie se va clasa România în Grupa E de la EURO 2024?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Live Antena Sport
Citește și:
10:32

„Fac acest apel personal!” Edi Iordănescu, mesaj pentru fani înainte de România – Belgia: „Riscăm să ne fixăm în altă extremă”

10:00

Daniel Pancu este acum invitatul lui Dan Pavel, la AS.ro LIVE. Concluzii după victoria uriaşă a României

9:55

Emoţii uriaşe pentru FCSB! Tragerea la sorţi din turul 2 preliminar al Champions League, LIVE TEXT, 13:00

9:45

Românul care a prins echipa ideală a primei etape a meciurilor din grupele EURO 2024, după România – Ucraina 3-0

9:05

Regan Smith a doborât recordul mondial la 100 m spate, înainte de Jocurile Olimpice 2024

8:50

Oferta pe care o aşteaptă Florin Manea pentru Radu Drăguşin, după România – Ucraina 3-0: „Erau scouterii în tribună!”

1 Foto„E un parastas al tău?” Replica fabuloasă pe care i-a dat-o Ilie Năstase lui Ion Ţiriac! 2 FotoIvana Knoll e gata să le sucească minţile şi nemţilor: „Mai sexy ca niciodată! Abia aştept ca toată lumea să mă vadă!” 3 Programul complet al meciurilor, din grupe, de la EURO 2024 4 FotoElena Măţan, momente dramatice în SUA: „Au fost peste 30 de împuşcături! Urăsc ţara asta!” 5 FotoO nouă lovitură dură primită de Cristi Tănase! Ce s-a întâmplat la procesul în care cere să-şi poată vedea fiica şi să divorţeze 6 România – Ucraina 3-0! Nicolae Stanciu, Răzvan Marin şi Drăguş au scris istorie! „Tricolorii”, meci colosal la EURO 2024
Citește și