Închide meniul
EXCLUSIV AS.ro LIVE

Daniel Pancu a dezvăluit marea problemă a lui Gigi Becali la FCSB: „Dup-aia nu mai auzi de ei”

Reclamă

Dan Roșu Publicat: 7 octombrie 2022, 13:27

Daniel Pancu a dezvăluit marea problemă a lui Gigi Becali la FCSB: „Dup-aia nu mai auzi de ei

Gigi Becali insistă pentru un jucător din Liga 1

Gigi Becali, într-o conferinţă de presă / Hepta

Daniel Pancu a dezvăluit marea problemă a lui Gigi Becali la FCSB. Antrenorul naţionalei U20 a României susţine că finanţatorul roş-albaştrilor le oferă salarii prea mari jucătorilor tineri, care încă nu şi-au demonstrat valoarea şi care apoi clachează.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Un caz concret pare a fi cel al lui Octavian Popescu, cel care a ajuns la un salariu de 10.000 de euro pe lună, la doar 19 ani, şi care trece printr-o perioadă teribilă în acest debut de sezon. El şi-a trecut în cont doar două assist-uri în 18 meciuri. Stagiunea trecută, el marcase 10 goluri.

Daniel Pancu a dezvăluit marea problemă a lui Gigi Becali la FCSB

„E vorba de educaţie şi mentalitate. Am plecat de la 25.000 de dolari de la Rapid, la 200.000 de dolari la Cesena. Aveam 21 de ani şi am avut pe moment senzaţia că toată lumea e a mea, dar mi-am revenit foarte repede. Adică nu m-am gândit să-mi iau o maşină, mi-am luat un apartament. Cu toate că erau la modă maşinile atunci.

Sunt la FCSB o groază de cazuri. Vine nea Gigi şi le face salariu de la 3.000 la 12.000 de euro că au jucat bine două meciuri şi dup-aia nu mai auzi de ei”, a spus Daniel Pancu, în cadrul emisiunii AS.ro LIVE.

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu FCSB, după umilința cu Silkeborg

Dumitru Dragomir a dat de pământ cu FCSB, după rușinea din Danemarca. Echipa lui Nicolae Dică a fost învinsă cu scorul de 5-0 de Silkeborg, dar Dumitru Dragomir crede că FCSB a scăpat ieftin. Dumitru Dragomir cere și o schimbare de antrenor la FCSB. Victor PIțurcă este prima variantă pe care i-o propune lui Gigi Becali.

Reclamă

„Mă așteptam să ia 6. Sunt de râsul lumii, haos total! Eu am auzit declarația antrenorului că își asumă… dacă el a facut treaba asta, a greșit. E haos total, nu am văzut așa ceva. Viitorul echipei naționale… parcă au uitat fotbalul. Unii sunt prea grași, alții nu pot să alerge.

Dacă dai declarații mincinoase nu ai ce să cauți într-o societate sănătoasă. Am spus de acum două luni, când s-a supărat Mihai Stoica pe mine, să oprească haosul. Așa a fost, eu sunt de meserie, nu unul care vorbește din tribună. E nevoie de o mână de fier, care să adune jucătorii. Radaslavescu nu poate să alerge 20 de minute, nu poți să fii fotbalist stând pe bancă. Ianis Stoica e un super-talent. Pe Octavian Popescu dacă îl mai ține pe bancă, îl pierde. Dacă stai pe bancă, cum să înveți.

Cică schimbă 7 jucători că nu pot juca din 3 în 3 zile. Băăăă! Cum să nu joace, joacă din 2 în 2 zile, numai acolo învață! Ce înseamnă asta? Să joace în fiecare zi. Eu când am văzut că l-au trecut pe bancă pe Octavian Popescu, am zis că e gata, că îl distrug.

Reclamă 4 / 0/3

Trebuie adusă o mână de fier, să nu miște în front vreun jucător. Și să respecte ideea de joc. Este un haos total acum! Eu n-am văzut să facă pressing sau marcaj cineva. Nu scotea nimeni o minge de la adversar. Pițurcă poate fi această mână de fier. 1, Pițurcă… 2, Dan Petrescu! Gen Olăroiu. Pițurcă la această oră. Ești supărat pe el, nu ești supărat pe el, îl aduci. Nu poți să îl acuzi pe Becali. El a băgat banii!

Tare mă tem că îi bate Petrolul! Cum să spui că îi odihnești. Să dispară această expresie din gura antrenorilor”, a spus Dumitru Dragomir la sport.ro.

Este absenţa lui Olimpiu Moruţan de la EURO 2024 o pierdere mare pentru România?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
0:39 Gigi Becali l-a comparat pe Florinel Coman cu Diego Maradona: „Asta a făcut la FCSB!”. Propunere în direct de 500.000 de euro 0:21 Decizia luată de Gigi Becali, după gafa colosală a lui Ştefan Târnovanu din Sepsi – FCSB 2-2: „Înseamnă că nu vede bine!” 0:07 „Mi-am bătut joc!” Ştefan Târnovanu şi-a asumat toată răspunderea după Sepsi – FCSB 2-2. Răspuns la ameninţările lui Gigi Becali 0:05 Cât de gravă e accidentarea lui Florinel Coman, din Sepsi – FCSB! Anunţ înaintea confruntării cu Gică Hagi: „Să rupem blestemul!” 24
apr.
23:40
Cum poate deveni FCSB campioană, după remiza cu Sepsi! Roş-albaştrii, la un pas de titlu
24
apr.
22:40
Sepsi – FCSB 2-2. Coman s-a „rupt”, Târnovanu a gafat. Sărbătoarea de titlu a roş-albaştrilor se amână, după un meci de coşmar!
24
apr.
22:40
Fabrizio Romano a anunţat că Xavi va rămâne la Barcelona! Cine l-a făcut pe antrenorul catalanilor să se răzgândească
24
apr.
22:35
VIDEOImagini COLOSALE din vestiarul Unirii Slobozia, după promovarea în Liga 1! S-a sărbătorit pe „modelul” Inter
24
apr.
22:30
VIDEOAEK – Panathinaikos 3-0 şi Aris – Olympiacos 1-1 au fost în AntenaPLAY! Pas uriaş spre titlu pentru AEK. Probleme pentru Lucescu
24
apr.
22:26
Florinel Coman s-a accidentat în Sepsi – FCSB! Lovitură pentru „Mbappe”, înainte de EURO 2024
Vezi toate știrile
Citește și