Închide meniul

Daniel Pancu a explicat motivul pentru care Rapid are dificultăți în deplasare: „Am simțit asta”

Reclamă

Alex Ioniță Publicat: 19 octombrie 2023, 18:05

Daniel Pancu a explicat motivul pentru care Rapid are dificultăți în deplasare: Am simțit asta”

Daniel Pancu a explicat motivul pentru care Rapid are dificultăți în deplasare

Daniel Pancu, la un meci / Hepta

Daniel Pancu a explicat motivul pentru care Rapid are dificultăți în deplasare. Selecționerul echipei naționale U21 a vorbit despre forma actuală a giuleștenilor pregătiți de Cristiano Bergodi.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De la startul noului sezon de Liga 1, formația din Giulești a reușit să câștige 2 partide în deplasare, din totalul de 6 meciuri jucate. A fost 3-0 cu U Cluj și 5-3 cu FCU Craiova. Pe lângă victorii, echipa de sub Podul Grant a înregistrat, din calitate de oaspeți, două rezultate de egalitate și o înfrângere.

Daniel Pancu a explicat motivul pentru care Rapid are dificultăți în deplasare. Care este explicația selecționerului

Înainte de următoarea partidă a celor de la Rapid, selecționerul U21 Daniel Pancu a analizat forma giuleștenilor din deplasare. Acesta este de părere că echipa „alb-vișinie” a avut întotdeauna dificultăți, în momentul în care jucau meciuri din postura de oaspeți.

De asemenea, fostul atacant din Giulești a vorbit și despre un sezon în care cei de la Rapid au înregistrat o singură înfrângere, pe tot parcursul campionatului:

„În sezonul 1998-1999, când am ieșit campioni, am avut o singură înfrângere, cu nea Mircea pe bancă. Era într-adevăr o echipă fantastică. Dacă nu trebuiau să renunțe la noi din motive financiare – pentru că am plecat cinci sau șase jucători în vara aceea, după ce am luat campionatul – , eram foarte, foarte greu de bătut. Aia a fost singura echipă care a avut o singură înfrângere.

Reclamă

Acum, nu neapărat că echipa joacă altfel, că astea vin din ADN. Te uiți la FCSB, joacă la fel și acasă, și în deplasare, obțin lucrurile mai ușor decât Rapidul, așa a fost în toată istoria. Poți să spui și de CFR același lucru, au plecat unii, au venit alții și joacă la fel. Lucrurile astea vin din ADN și se creează în timp, nu poți să le faci în doi, trei ani. Nu doar că ei joacă altfel pe alt teren, adversarii joacă cu totul altfel împotriva Rapidului. E o mobilizare generală, am simțit-o sigur cât am jucat. Rapid are simpatie la nivelul suporterilor, dar pe teren… Formele astea de respect, adică să jucăm mai prietenește, nu există”, a spus Daniel Pancu, potrivit playsport.ro.

Pentru echipa pregătită de Cristiano Bergodi urmează duelul cu UTA Arad, care se va juca la Oradea. Partida care contează pentru etapa cu numărul 13 a sezonului de Liga 1 va fi în format LIVE TEXT pe AS.ro, vineri, de la ora 21:00.

S-au pus în vânzare biletele pentru derby-ul FCSB – Rapid

Oficialii FCSB-ului mizează pe tribune pline la duelul cu rivala din Giuleşti. Cele mai ieftine bilete costă 30 de lei şi pot fi cumpărate în format on-line, cât şi de la casele de la Arena Naţională (pe 4 şi 5 noiembrie).

Reclamă 4 / 0/3

„FCSB anunță că biletele pentru partida cu FC Rapid 1923, contând pentru etapa a 15-a a Superligii (5 noiembrie – 20:30) și care se va disputa pe Arena Națională, sunt disponibile pe www.bilete-fcsb.ro.
Prețurile biletelor sunt următoarele:

PELUZA – 30 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 2 – 40 LEI
TRIBUNA 2 – INEL 1- 50 LEI
VIP 3 – 100 LEI
VIP 2 – 150 LEI
VIP 1 – 200 LEI

Programul caselor de bilete va fi următorul:

SÂMBĂTĂ, 4 NOIEMBRIE – 11:00 – 19:00 (Bulevardul Basarabia)
DUMINICĂ – 11:00 – 20:30 (Bulevardul Basarabia, Str. Maior Ion Coravu)

De asemenea, facem următoarele precizări cu privire la accesul copiilor și persoanelor cu dizabilități pe Arena Națională:

1. Copiii cu vârsta de până în 7 ani beneficiază de acces gratuit pe stadion, cu condiția să fie însoțiți de un adult. În situația în care un adult este însoțit de doi copii cu vârsta de până la 7 ani, acesta trebuie să achiziționeze un al doilea bilet.
2. Persoanele cu dizabilități sau însoțitorii acestora pot ridica biletele speciale de la casele de bilete ale stadionului. Pentru a primi biletele, acestea trebuie să prezinte copii după C.I. a persoanei cu dizabilități și actul doveditor al dizabilității respective, precum și copie după C.I. a însoțitorului.
Atenție! Persoanele cu dizabilități sunt obligate să prezinte certificatul de dizabilitate inclusiv la accesul în incinta stadionului.

Vă așteptăm alături de noi!”, se arată pe pagina de Facebook a FCSB-ului.

Reclamă
Recomandări
Citește și:

Va reuşi Dinamo să se salveze de la retrogradare?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
20:11 Cluburile din Premier League se pregătesc pentru o schimbare radicală! Manchester United şi Manchester City au votat împotrivă 19:59 Reacţia lui Mihai Stoica după ce FC Botoşani a învins dramatic Petrolul şi a urcat pe loc de salvare directă de la retrogradare! 19:35 Petrolul – Botoşani 1-2. Moldovenii au urcat pe un loc de salvare directă de la retrogradare! Cum arată clasamentul în play-out 19:21 Decizia lui Edi Iordănescu după ce Andrei Burcă s-a accidentat şi e în pericol să rateze EURO 2024! 19:00 Rapid – Universitatea Craiova, 20:30, LIVE TEXT. Meci crucial pentru olteni în lupta pentru locul 2. Echipele de start 19:00 Arne Slot, înlocuitorul lui Jurgen Klopp la Liverpool, cale liberă spre Anfield! Anunţul făcut de Fabrizio Romano 18:43 Gigi Becali are concurenţă pentru semnătura jucătorului pe care îl doreşte la FCSB: „I-a făcut o ofertă concretă” 18:32 Statistica îi dă fiori lui Carlos Sainz! La ce scenariu se poate aştepta spaniolul, după plecarea de la Ferrari 18:10 (P) Festivalul reducerilor Xiaomi Fan Fest: smartphone-urile și gadget-urile momentului, cadouri inspirate la prețuri atractive 18:08 Ronnie O’Sullivan, en-fanfare în sferturile de finală ale Campionatului Mondial! „Racheta” continuă cursa pentru recordul absolut Vezi toate știrile
Citește și