Închide meniul
Foto

Daniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc”

Bogdan Stănescu Publicat: 6 mai 2024, 19:08

Reclamă
Daniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc”

Daniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: "Te iubesc"

Daniel Pancu, alături de soţia lui / Colaj Instagram

Daniel Pancu a postat o fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli. Ieşenii au obţinut o victorie foarte importantă astăzi, în deplasare, cu Hermannstadt.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bettaieb a înscris singurul gol al meciului, iar ieşenii sunt la mâna lor în ultima etapă din play-out. Ei ar putea chiar să se salveze direct de la retrogradare, în funţie de rezultatele din ultima etapă a play-out-ului.

Daniel Pancu, fotografie superbă cu soţia lui, în Iaşi, în ziua victoriei uriaşe a lui Poli: „Te iubesc”

Iaşi, te iubesc”, a scris Daniel Pancu pe Instagram, alăturând textului o fotografie în care îşi săruta pe frunte soţia.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Daniel Gabriel Pancu (@danielgabriel.pancu)

Daniel Pancu a venit, recent, cu un verdict despre situația de la Rapid. Fostul atacant al Rapidului a vorbit despre problemele echipei din Giulești, din ultima perioadă.

Reclamă

Rapid și-a ratat toate obiectivele în acest sezon, iar Dan Șucu a decis să înceapă o adevărată „revoluție” în Giulești.

Pancu a vorbit despre problemele echipei și este de părere că acestea au fost cauzate de faptul că suporterii nu și-au susținut favoriții, după arestarea lui Liviu „Bocciu”.

”Faptele vorbesc. Cunosc Rapidul din 1996. Asta e cea mai neagră serie. Cu siguranță e o problemă de atmosferă interioară. Lucrurile s-au degradat.

Reclamă 4 / 0/3

Chiar dacă suporterii au luat decizia să nu încurajeze echipa, Rapid trebuia să câștige meciul cu Farul. De acolo a început totul. Gică a revenit la vechiul Farul.

„Mai indicat ar fi fost Iencsi”

Conduci 1-0 la Craiova, ei rămân în 10 oameni, nu mai e problemă de antrenor. Sunt convins că a contat starea de spirit.

Nu e întâmplător. Te consumă enorm un meci cu FCSB. Spuneam că dacă jucam mereu cu Steaua, eram jucător de Real Madrid. Așa s-a mai pierdut un an.

În cantonament, Bergodi era cu Iencsi, iar Lobonț era cu treaba lui. Cred că mai indicat ar fi fost Iencsi (n.r. să se ocupe de echipă în continuare)”, a spus Daniel Pancu, la digisport.ro.

Trebuie să ne explice și nouă ce înseamnă interesul Rapidului”

Referitor la comunicatul lui Dan Șucu, Pancu a spus că acționarul majoritar ar trebui să explice mai bine ce înseamnă „interesul rapidului”.

„Trebuie să ne explice și nouă ce înseamnă interesul Rapidului. Eu sunt foarte trist. Și la meciul cu Craiova am fost trist.

Mă întristează situația clubului, mai mult la conducere decât la echipă. Nu cunosc detalii, ce înseamnă rapidismul la el acasă”, a mai spus fostul atacant de la Rapid.

Reclamă

Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi

Daniel Pancu a postat o fotografie de colecţie cu Gică Hagi pe contul său de Instagram.

Selecţionerul naţionalei U21 a mers într-o vizită de lucru la Farul Constanţa. Pancu s-a fotografiat cu „Regele” Gică Hagi, iar imaginea postată de el pe Instagram a adunat rapid sute de like-uri pe reţeaua de socializare.

„În vizită de lucru la… KING (n.r.: Rege)”, a scris Daniel Pancu pe Instagram. VEZI AICI FOTOGRAFIA

Daniel Pancu, actualul selecţioner al naţionalei U21 şi fost atacant legendar al Rapidului, a vorbit recent despre situaţia de la clubul patronat de Dan Şucu.

„Cu Iencsi și Lobonț antrenori, problema de atmosferă nu o văd rezolvată decât la vară. Cu siguranță Rapid va avea un nou antrenor și sigur, deși sper să mă înșel, vor fi mulți jucători care vor pleca la finalul campionatului.

Lobonț și Iencsi sunt singurii care cunoșteau lotul foarte bine. Ca să aduci un alt antrenor, înseamnă că semnai antrenorul ăla pe 6 etape, plus un an. N-ai cum să-l găsești imediat. Dacă aduceau un alt antrenor și eram eu în locul lui Bergodi, îmi dădea de înțeles că ei căutau antrenor dinainte. Rapid n-a căutat antrenor, e clar”, a spus Daniel Pancu la gsp.ro.

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
0:30 VIDEOSporting – Chaves 3-0 şi Braga – Porto 0-1, în AntenaPLAY! Sporting a primit trofeul, Porto merge în grupele Europa League 0:20 Dan Petrescu a umilit-o pe Farul cu CFR Cluj, dar tot s-a enervat după meci! Ce l-a scos din sărite: „Voi spuneți ce vreți” 0:10 Gică Hagi, devastat după ce Farul a fost umilită în ultima etapă de CFR Cluj: „E dureros”! Anunţul pentru sezonul următor 18
mai
23:59
Marele Premiu de Formula 1 de la Imola e în direct pe Antena 1 şi în AntenaPLAY duminică, de la 15:45. Verstappen pleacă primul
18
mai
23:50
Momente uluitoare în meciul CFR Cluj – Farul 5-1! Cristi Ganea l-a ignorat total pe Gică Hagi, după ce „Regele” l-a schimbat!
18
mai
23:28
Andrei Ivan ştie unde a pierdut Universitatea Craiova locul 2: „Asta ne-a costat”! Ce a spus despre un posibil transfer
18
mai
23:10
VideoSporting a primit trofeul Ligii Portugal LIVE în AntenaPLAY! Spectacol total la festivitatea de premiere de pe Jose Alvalade
18
mai
22:48
VideoValentin Mihăilă, surprins alături de Mihai Rotaru la Universitatea Craiova – Sepsi! Imagini de senzație de pe „Ion Oblemenco”
18
mai
22:43
CFR Cluj – Farul 5-1 şi Universitatea Craiova – Sepsi 3-2! Ardelenii sunt vicecampionii României şi merg în Conference League!
18
mai
21:50
FotoCum a fost surprins Gică Hagi după ce Farul a primit 4 goluri de la CFR Cluj în prima repriză
Vezi toate știrile
Citește și