Închide meniul

Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege”

Bogdan Stănescu Publicat: 30 aprilie 2024, 18:15

Reclamă
Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege

Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: "În vizită de lucru la Rege"

Daniel Pancu / Profimedia Images

Daniel Pancu a postat o fotografie de colecţie cu Gică Hagi pe contul său de Instagram.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Selecţionerul naţionalei U21 a mers într-o vizită de lucru la Farul Constanţa. Pancu s-a fotografiat cu „Regele” Gică Hagi, iar imaginea postată de el pe Instagram a adunat rapid sute de like-uri pe reţeaua de socializare.

Daniel Pancu, fotografie de colecţie cu Gică Hagi: „În vizită de lucru la Rege”

În vizită de lucru la… KING (n.r.: Rege)”, a scris Daniel Pancu pe Instagram.

 
View this post on Instagram
 
A post shared by Daniel Gabriel Pancu (@danielgabriel.pancu)

Daniel Pancu, actualul selecţioner al naţionalei U21 şi fost atacant legendar al Rapidului, a vorbit recent despre situaţia de la clubul patronat de Dan Şucu.

Reclamă

„Cu Iencsi și Lobonț antrenori, problema de atmosferă nu o văd rezolvată decât la vară. Cu siguranță Rapid va avea un nou antrenor și sigur, deși sper să mă înșel, vor fi mulți jucători care vor pleca la finalul campionatului.

Lobonț și Iencsi sunt singurii care cunoșteau lotul foarte bine. Ca să aduci un alt antrenor, înseamnă că semnai antrenorul ăla pe 6 etape, plus un an. N-ai cum să-l găsești imediat. Dacă aduceau un alt antrenor și eram eu în locul lui Bergodi, îmi dădea de înțeles că ei căutau antrenor dinainte. Rapid n-a căutat antrenor, e clar”, a spus Daniel Pancu la gsp.ro.

Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali: „Nu ne permitem să refuzăm”

Farul aşteaptă ofertele de milioane de euro ale lui Gigi Becali pentru cei trei jucători ai dobrogenilor despre care informaţiile spun că sunt doriţi de patronul de la FCSB pentru a ataca Europa.

Reclamă 4 / 0/3

Constantin Grameni, Dan Sîrbu şi Ionuţ Cojocaru sunt fotbaliştii pe care ar putea să îi cumpere Becali de la fosta campioană a Ligii 1, iar, prin vocea acţionarului Ciprian Marica, a primit ok-ul de la Gică Hagi, dacă preţurile vor fi cele corecte.

„Situația financiară nu ne permite să refuzăm discuțiile pentru un jucător sau altul. Farul este nevoită să negocieze pentru orice fotbalist.

Din fericire, avem mereu la Academie tineri care o să ne surprindă plăcut. Chiar ne-a spus Gică să ne facem griji că vin din urmă fotbaliști care pot înlocui pe oricine”, a spus Marica, citat de iamsport.ro.

Gigi Becali vrea trei jucători de la Farul Constanţa

În condiţiile în care Florinel Coman e la un pas de plecarea de la FCSB, Cojocaru ar fi înlocuitorul perfect pentru „Mbappe”. Fotbalistul de 20 de ani cotat la 100.000 de euro a marcat 4 goluri în cele 9 meciuri adunate în această stagiune.

Sîrbu e cotat la 650.000 de euro şi poate acoperi posturile de fundaş dreapta, central şi în linia mediană. Grameni ar fi o reală lovitură pentru FCSB. Cu o cotă de 2 milioane de euro, milocaşul e dorit şi de Rapidul lui Dan Şucu, dar şi de cluburi din Portugalia sau Italia.

Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu: „Şucu îl dorește și insistă”

Rapid „forţează” aducerea lui Mircea Lucescu. Fostul patron al giuleştenilor, Nicolae Cristescu, susţine că patronul Rapidului, încearcă să îl convingă pe Mircea Lucescu să se alăture staff-ului echipei din Giuleşti.

Bogdan Lobonţ îi pregăteşte pe „alb-vişinii” până în vară. Un tandem Mircea Lucescu – Marius Şumudică este văzut ca varianta ideală pentru Rapid.

Reclamă

”(n.r. Cine ar putea să vină antrenor?) Lucescu, Mircea Lucescu, că la Răzvan nu putem să ajungem. E liber de contract și sperăm să nu semneze cu Beșiktaș. Poate ia pe lângă el pe cineva, poate pe Șumudică.

Păi, de ce să nu visăm, e un vis care poate deveni realitate și o realitate foarte frumoasă. Nu mai vorbim de notorietatea lui, de valoarea lui, e un profesionist desăvârșit. Tatonări au fost, domnul Șucu normal că și-l dorește și normal că insistă. 

Eu spun că mi-aș dori, Șumudică ar fi și el o variantă, dar decizia o ia domnul Șucu. A investit foarte mulți bani, dar e păcat. Jucătorii nu-și dau sufletul pe teren. Când îmbraci tricoul Rapidului trebuie să-ți dea lacrimile”, a declarat Nicolae Cristescu pentru digisport.ro.

 

Citește și:

Rămâne Edi Iordănescu la naţională şi după EURO 2024?

Loading ... Loading ...
Reclamă
Ultimele știri
21:48 Dan Petrescu avertizează înainte de CFR Cluj – Farul: „Stresul a rămas mai mult de partea noastră!” 21:45 Botoșani – Mioveni 1-0. Jucătorii lui Bogdan Andone au dat lovitura în prelungiri! Oaspeţii au avut un gol anulat 21:45 LIVE VIDEOSouthampton – West Brom e ACUM în AntenaPLAY. Leeds îşi aşteaptă adversara din finala play-off-ului de pe Wembley 21:44 Record de asistenţă pentru Dinamo la meciul de baraj cu Csikszereda! Câte bilete s-au vândut pentru partida tur 21:22 Elisabeta Lipă cere răbdare cu Simona Halep: „Numai în situaţia ei să nu fii! A dat dovadă de o ambiţie de fier!” 21:03 Gabriela Ruse s-a calificat în semifinale la Trophee Clarins! Victorie de senzaţie cu Alize Cornet! 20:50 LIVE VIDEOBellator Champions Series Paris e ACUM LIVE VIDEO în AntenaPLAY. Patrick Mix – Magomed Magomedov e main-event-ul 20:38 Adrian Bumbescu, un nou atac la echipa lui Gigi Becali: „Titlul 27, adică 1”! Ce îl deranjează pe câştigătorul Cupei Campionilor 20:36 VideoUn cuplu de români este pentru a treia oară la Imola! Alexandra ţine cu Verstappen, Victor cu Hamilton! Reportaj EXCLUSIV 19:49 Marius Şumudică a spus care este adevărata Steaua pentru el! Ironii pentru echipa lui Gigi Becali: „M-au egalat la titluri” Vezi toate știrile
Citește și