Închide meniul

Daniel Pancu, reacţie vehementă după ce Rapid a fost umilită de Slavia Praga: „E ruşinos! Nu am auzit o scuză!”

Reclamă

Valentin Pîrcălabu Publicat: 11 iulie 2022, 22:47

Daniel Pancu, reacţie vehementă după ce Rapid a fost umilită de Slavia Praga: „E ruşinos! Nu am auzit o scuză!

Daniel Pancu, reacţie vehementă după ce Rapid a fost umilită de Slavia Praga

Hepta

Daniel Pancu, reacţie vehementă după ce Rapid a fost umilită de Slavia Praga. Echipa lui Adrian Mutu a pierdut cu un incredibil 1-7 ultimul amical din stagiul de pregătire.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Daniel Pancu, unul dintre cei mai importanţi jucători din istoria Rapidului, a spus că rezultatul este unul ruşinos, iar atitudinea nu a fost cea corectă.

Daniel Pancu, reacţie vehementă după ce Rapid a fost umilită de Slavia Praga

Astea se pot întâmpla, nu cunoști gradul de oboseală, cum au ajuns la joc. E rușinos, un rezultat rușinos. Rapid, după revenirea din faliment, cât am fost acolo, am bătut-o pe Vejle, am făcut un egal cu Dnepr, am bătut echipe din prima ligă din Turcia.

Le spuneam jucătorilor: ‘Avem nevoie de imagine internațională, nu avem voie să pierdem’. Acum, când Rapid e în prima ligă, vine și face un rezultat din ăsta peste care s-a trecut ușor, ca să nu spun mai multe. E clar, e 7-1, scrie Rapid pe tine și n-am auzit pe nimeni să spună măcar o urmă de scuză.

Botoșani a jucat cu campioana Cehiei și a făcut 0-0. Nu e problema mea, dar am făcut parte din proiectul ăsta, știu istoria clubului și nu cred că un rezultat ca ăsta a mai existat. 

Reclamă

Se poate întâmpla să pierzi și cu 10-0, dar atitudinea nu mi-a plăcut. Pierzi cu 7-1 și nu s-a întâmplat nimic… nu!„, a spus Daniel Pancu la digisport.ro.

Adrian Mutu a răbufnit după Rapid – Slavia Praga 1-7

Adrian Mutu a răbufnit după Rapid – Slavia Praga 1-7. „Briliantul” a subliniat faptul că a fost doar o partidă amicală, iar pregătirea fizică a primat în cantonament. Antrenorul giuleştenilor nici nu a vrut să audă de criticile lui Marius Şumudică.

Adrian Mutu şi-a atras noi critici după umilinţa din ultimul meci de pregătire. Giuleştenii au încasat 7 goluri de la fosta echipa lui Nicolae Stanciu, iar „Şumi” a ieşit la atac.

Reclamă 4 / 0/3

„Contează impresia generală! Sunt mulţumit per total, în afară de meciul de ieri. Diferenţa de valoare s-a văzut. Valoarea e valoare. Până în minutul 65 am jucat de la egal la egal cu ei. Sunt lucruri de pus la punct. Băieţii au muncit foarte bine şi, nedând importanţă rezultatelor, am lucrat pe partea fizică.

E nevoie de un fundaş, unul care poate să joace şi lateral. Ne-a lovit tare în orgoliu şi a fost un duş rece pentru noi. Nu îţi convine să pierzi. Avem de muncit. Este un joc de pregătire. Haideţi să nu exagerăm! Nu mă interesează ce a zis Şumudică!”, a declarat Adrian Mutu la sosirea în ţară.

Marius Șumudică, un car de nervi după umilinţa Rapidului

Marius Șumudică a fost un car de nervi după Rapid – Slavia Praga 1-7. Antrenorul crede că giuleștenilor le va fi aproape imposibil să se bată pentru titlu în anul centenarului.

”Eu am spus că Rapid va avea probleme. Nu este o echipă care să se lupte la podium. Va avea viață grea și să intre în play-off. Mă așteptam la orice. La centenar e exclus. Eu cunosc foarte mulți suporteri. Se gândesc la podium. Am văzut comentarii. Ar fi o minune să prindă podiumul!

Trebuie să se trezească la realitate. Să vă uitați ce program are Rapid. E un program infernal. Dacă vor ieși cu bine, există un plus. Dacă nu, e grav. E echipa pe care o simpatizez. O iubesc și sper ca în acest an să mă contrazică și să termine în primele 3”, a răbufnit Marius Șumudică, potrivit digisport.ro.

Rapid – Slavia Praga 1-7

Rapid a suferit o înfrângere la scor, în partida amicală cu Slavia Praga. Echipa antrenată de Adrian Mutu a pierdut cu scorul de 1-7, în a doua repriză încasând şase goluri.

Rapid a pierdut la o diferenţă uriaşă ultima partidă amicală din cantonamentul din Austria. Slavia Praga, vicecampioana Cehiei, a dat recital cu formaţia patronată de Victor Angelescu şi Dan Şucu. La pauză, scorul era de doar 1-0 pentru cehi, însă după pauză „giuleştenii” au încasat 6 goluri, 3 dintre ele între minutele 51 şi 55.

Reclamă

Pentru Rapid, singurul gol marcat a fost înscris de Jakub Vojtus, la scorul de 5-0, în repriza secundă. Acesta a fost ultimul meci amical disputat de Rapid, înainte de debutul în noul sezon. „Vişinii” se vor întoarce în ţară miercuri, pentru a pregăti partida cu CFR Cluj, din prima etapă a Superligii.

Rapid a mai pierdut, în această vară, amicalele cu SKN St. Polten (2-3), MKS Cracovia (1-2) şi LASK Linz (0-2).

Recomandări

Cine va fi golgheterul Ligii 1?

Vezi rezultatele

Loading ... Loading ...
Reclamă
Citește și:
Ultimele știri
9:18 FotoOlimpiu Moruţan a fost scos pe targă, iar accidentarea ar fi gravă! Şanse mari ca el să rateze EURO 2024! Ar putea lipsi 6 luni! 9:11 Motivul incredibil pentru care Adrian Mititelu Jr a ajuns de urgenţă la spital cu o supradoză de pastile: „Vino să mă salvezi!” 8:51 Valeriu Iftime l-a elogiat pe jucătorul pe care l-a propus la FCSB: „E un miracol”! Ce a spus despre „explozia” lui Bogdan Andone 8:32 Imaginea horror cu Romario Benzar după ce a fost lovit de Abdallah! Fostul jucător şi-a dat bandajul jos şi le-a arătat tuturor! 8:10 Lucian Sânmărtean insistă ca Gigi Becali să transfere un jucător la FCSB: „E de excepţie” 23
apr.
23:37
VIDEOLeicester – Southampton a fost live în AntenaPLAY. Liderul din Championship, victorie categorică
23
apr.
23:29
„Nu am mai trăit aşa ceva în viaţa mea!” Zeljko Kopic s-a prăbuşit emoţional, după ce Dinamo a fost învinsă de Botoşani
23
apr.
23:19
Ce a spus Bogdan Andone după victoria uriaşă cu Dinamo despre momentul în care a „explodat” la arbitri şi a văzut cartonaşul roşu
23
apr.
23:12
„Începe hegemonia FCSB-ului?” Răspunsul dat de Mihai Pintilii! Roş-albaştrii, la un pas de primul titlu după nouă ani
23
apr.
23:01
Marius Şumudică, sfătuitorul din umbră al lui Valeriu Iftime! Cum s-a implicat la Botoşani: „Îi mulţumesc mult!”
Vezi toate știrile
Citește și